- 13 Kasım 2007
- 727
- 1
Kizlar gunaydinnnnnn.(sizde suan oglen oldu aslinda ama)sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim sey hemen yazdiklariniza bakmak oluyor,muptelalik yaratti.
Bugun sabah olmak bilmedi.Annem gelecegi iicn cok heyeceanliyim .:dance: Birazdan temizlik icin kadin gelecek umarim hersey oglen 1 ekadar hazir olur.....
Ayperincim hosgeldinnnnn,gozum seni ariyordu.En son bebesin dogdu herhalde diye dusundum .Herseyin yolinda olmasi guzel.Bizim durumlarimiz ayni gidiyir sanirim .Benim ki de donmedigi icin bu hafta ki kontrol onem kazandi....Donmesi iicin son firsat bu hafta.dr dedigine gore 36. haftadan sonra yeri daraldi icin donmesi zor bir ihtimal dedi...Daha simdiden bizi parmaklarinda oynatiyorlar....sırnaşık şey
Onlarinn icguduleri o kadar kuvvetli ki ipleri teslim edersek yandik...Mesela mercan daha 40 gunlukken benim zaafimi cozmustu.Ben mutfaktaysam ve o beni istiyorsa numardan agliyor daha yanina vardigimda susuyordu 1-2-3 baktim oyun oynuyor gercek aglamayla,numardan olani ayirt etmeye basladim .....
Iste boyle kizlar heyecandan sanirim ne yapacagimi bilemedim,yazmak iiiiii geliyor...
hepinize kocaman opucukler:teytey:
Mercancığım,canım doğurmadım....:) bu hafta günümüzü belirleyeceğiz dr la sanırım,yani umuyorum :)
dr bebiş dönebilir belki dedi ama işte..öyle ağız ucuyla..: ) artık sağlıklı olsunlarda ..