- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Cuma günü dr gittim,günüm belli olacaktı,olmadı..çarşamba tekrar gel dedi..ozaman belki netleştirebiliriz dedi..bebişin keyfi yerindeyse 15 Nisana kadar uzatabilirim dedi:uhm: eşimle bizde şaşırdık geçen hafta nisanın ilk haftası olabilir demişti ve benim eteklerim tutuşmuştu..!!neyse....durum iyi gitsinde...buarada meleğimin hala ters duruyor,bu sefer sol yana yatmış vaziyette duruyormuş..son günlerde sağ gögüs tarafımda bir rahatlama hissediyordum.. acaba döndümü diye düşünmüştüm....ama ufaklık sıkılıp sola geçmiş..:roflol: bu hafta yine dr yolundayım,şuanda herşey normal görünüyor..sadece bende biraz kırıklık var..elimi kolumu kaldırmak bile zor geliyor..hastalanmadan atlatmak için elimden geleni yapmak istiyorum ..öyle işte kızlar..:içelim:
Mercancığım,canım hadi gözün aydın bugün annen geliyordu dimi...:) birde bebişin hala dönmedi demek..beklemek lazım canım inşallah normal düzenine dönera.s..dr bana belki bu doğuma kadar belki dönebilir dedi..yani hala ufakta olsa bir ihtimali var..ama ben döneceğini düşünmüyorum o ayrı..fisfisfis
...
ayperincim,benim bebiş iki hafta önceki kontrolumde dönmüştü..tekrar ters dönüp dönmediğinin teyidini almayı öğrendim ben..:dance:
bebeğim hıçkırdığında sağ altta elimi üzerine koyduğumda çok net hissediyorum..
bebişin hıçkırmaya başladığında hissediyor musun bilmiyorum ama sen de öyle yap en net algılayabildiğin yerde bebeşinin kafası vardır mutlaka a.s.
daha zamanın var bence dönmez deme dönebilir...