• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır iğne konusu daha bizde bile açılmadı ki hem yaptirsak bile daha 28 haftada yapılır. Bu iğne konusu kv den çıktı.
Ben eşimin gidip annesine söyleme dememe rağmen söylemiş. Gerçekten çok kırıldım sinirlendim. Bunu soylemesindeki amaç ne ki ya heyecandan yada sözde hayırlı evlat ya birşey gizlememek içindir. 😡 offff gelsede yolsam.
Sakin ol canim sende annenle paylaş bnce icinde neden tutuyosunki

Kızlar geçen hafta sata göre 4+6yken gittiğimde ultrasonda 5+2 demişti.
Bugün 5+6yım sata göre, doktor 5+5 dedi.
Bu neye göre değişiyor?

Kesen büyümüş dedi ama bebişi tam göremedik :/ fka (kalp atımı) tam değerlendirilemedi yazdı ultrasona.

Bir de dünya dolusu kan ve idrar ile idrar kültürü verdim

Benim annem çok istiyordu en azından ona söylemek istiyorum mutlu olsun biraz herhalde cinsiyet belli olunca soyleyecegiz ona bile yanaşmıyor eşime kalsa doğuma bir ay kala herkese söyler 😂😂
Ayy biz cok sabirszmişiz biz en yakinlarimza soyledik iyimi ettik bilmiyorum hayirlisi

Merhaba kızlar bugün gittim karından gözükmedi
Vajinadan baktık anca öyle göründü
6+2 yim Lioo Lioo
Benim vajinal olma sebebi büyük bir kistim var bebeği kapatıyordu o yüzden

kalp atışını da duyduk şükür 🥰 kan tahlilleri istedi rutin o kadar şuan

Eklentiler

• 20250206_113636.jpg
    20250206_113636.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250206_113617.jpg
    20250206_113617.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 18
Sakin ol canim sende annenle paylaş bnce icinde neden tutuyosunki
Allah korusun düşük olursa kimsenin haberi olsun istemedim. Annem dahi olsa bana üzülüp geçmiş olsun dahi demesin diye düşündüm. Çünkü daha önce çok kaybım oldu insanlar beni görüp acimalarini istemiyorum. Bu his çok kötü inan.

6+2 yim Lioo Lioo

O neee Allahım çok şükür maşallah maşallah. Darısı bize kızlar inşallah

6+2 yim Lioo Lioo

Çoook güzel bir görüntü maşallah🥹🥹

Allah korusun düşük olursa kimsenin haberi olsun istemedim. Annem dahi olsa bana üzülüp geçmiş olsun dahi demesin diye düşündüm. Çünkü daha önce çok kaybım oldu insanlar beni görüp acimalarini istemiyorum. Bu his çok kötü inan.
Anladim kuzum umarim bu gebeligin saglikli ilerler 💕Allah kimseye yaşatmasin

6+2 yim Lioo Lioo

Oyy kurban olurum verene 🤗minicik can var orda inanilmaz bişey maşallah kuzum 💕💕ne hissettin kalp atişini dinleyince🤗

Merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah hepinizin bu süreci sağlıkla kolaylıkla geçer.
Benim en son reglım 5 ocak. 4 şubatta kan verdim 23 çıkmıştı. Bugün yani 6 şubatta 73 çıkmış beta. Sizce nasıl bu ilk gebelik olcak nasipse. Doktorum fena değil haftaya çarşamba ver kan dedi. O fena değil kısmı az sanırım diye düşünmeme neden oldu da.

Oyy kurban olurum verene 🤗minicik can var orda inanilmaz bişey maşallah kuzum 💕💕ne hissettin kalp atişini dinleyince🤗
Valla çok heyecanlıydı çok güzel bir duyguydu 🥲🥲🥲 anlatılmaz yaşanır dedikleri 🥰😍
Valla ben beta 330 geldiği an tüm sülale ye söyledik açıkçası 1 gün dayanabildik söylemeden
5 senedir bekliyorduk çünkü

Back