20 yıllık evliliğim biterken...

yalan yok kemanları özel okulları değil ama 7000 doları fena kıskandımmm

Valla o kisma hakim degilim. Rusvet hile hurda varsa isin icinde o zaman durum degisir
Almanya'da çalışmakla Moğolistanda Kazakistanda Ginede Libyada vs. çalışmak aynı şey değil işte kast ettiğim o.

Mühendis olarak mezun olan da çok mesela şimdi ama
o mühendisler okumuş şehirli çocuklar.....
şantiyede klozete ayakkabısıyla tüneyip hacet gideren, uzun bacaklı sarışın abla gördüklerinde birbirine girip (sen benim yattığım hatunla yattın kavgası) bıçak çeken işçiyle başa çıkamıyor. (böyle biri birini öldürdü, bildiğim olay) şantiye yönetebilmek iş "bitirmek", ülkeye göre yol yordam (!) bilmek büyük meziyet.

tabi adamı tanımam etmem. ama bu işlerde böyle bildiğim örnekler var. üniversiteli olmayan ama deli para kazanan.

Kocaniz essegin salagin önde gideniymis yemin ederim hayatımda böyle mallık duymadım

amcaya saygılar o zamannnn.çok takdir ettim şimdi bak aydınlanınca

konu sahibi umarım bir çözüm bulursun en çok da çocukların için isterim.şakalarımıza da kızma.çocukların için maddi manevi ve kendi ruh sağlığın için en doğru kararı kendin ver.bizler ne de olsa yabancı kişileriz.okuduğumuz kadarıyla yorumluyoruz.hakkında hayırlısı olsun.iyi geceler

Çok sinirlendim yazacaklarım için özür dilerim. Sağlam bir avukata ihtiyacınız var burada sen ben biz ne yazsak boş. Avukat bulmalısınız.. Davada gerekirse bankadan bile ulaşamadığın dekontlara ulaşırsın belki. Lanet adam! Çalışmış çalışmış evin eşşşşeği olarak paraları anasına abisine yollamış. Bu erkeklerin çoğundan çoğu eşlerine karım, kadınım diye bakmıyor kesin! Herkeste aynı para problemi var. Eşlere kazandığı parayı kaçırılması gereken el kadını olarak bakıp kendi ve kök ailesinin çıkarlarını sonuna kadar koruyorlar. Hele anasına verdiği parayı sana iftira atıp kızına da tokat atması!!! Kusura bakmayın da Allah belasını versin parası pulu kalmasın. Karısı, kızı, kendi kurduğu ailesi adamın hiç umrunda değil demek ki. Eş bile diyesiniz gelmez tabi bundan eş mi olur bundan olsa olsa paralı eşşek oğul ve kardeş olur.

Hmm bende diyorum butun konularini deraylarini nasil biliyorsun demek sana laf atmis ondanmis

bilezikleri unutmayalım

Önüm açıktı kariyer yapabilirdim ona sonsuz güvendim ne büyük aptallik
Büyüklerin dediği gibi erkeklere güvenilmez örneğinin bir tanesi daha. Bir yorumda keşke siz de çalışsaydınız boş beklemek yerine yazılmıştı çok doğru. Ah biz kadınlar akıllanırız da iş işten geçiyor. Her daim önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor demek ki.

Hayır çalışmıyorum
İlk iki kızım doğduğunda yurt dışında değildi öyle bir fikri olduğunu bile bilmiyordum
Bir defa olsun sizi de götüreyim demedi gezmek için bile cagirmadi gitmedim hiç
Gidip gorseydin keske napiyor diye. Kalma izni cikartsatdin
Adam bence sizlerden kacmis gibi. Necdegisik biri
Canta olayi da cok sacma, qldatiyor olabilir mi?

Çok üzüldüm RABBİM yardımcınız olsun inşallah. Bende yurtdışındayım muhtemelen eşiniz muhasebeci ile vergide kaçırıyordur. Gelirini istediği gibi ayarladığına göre. Burda yasak milyonda bir kişi oda tanıdık muhasebecisi varsa belki yapar. Bunu kanıtlayıp şikayet ederseniz eşinizin başı fena ağrır. burda öyle geldiği ilk günden itibaren faizi ile geri alırlar,birde oturumunda sorun çıkarıyorlar. Hatta bazılarını sınır dışı bile ediyorlar. Tabi eşinizin yaşadığı ülkeye de bağlı bu konularda nasıllar onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…