- 9 Mart 2011
- 11.696
- 8.906
-
- Konu Sahibi VuslataDair
ezeldenEski konularını bilmiyorum üyenin.
Şimdi tek tek de bakmak zor geliyor.
Sürekli mi böyleydi üyenin eşi ?
Belli seyler.. eskiler yani 60-70 lerde gidenler ya ailesini goturmus ya goturmeyip baska hayatlar yasamis ya da geri donmusler.. yani kim 20-30 yil uzaktan evlilik yurutur.. mumkun degil yani..Vallahi güzel tespit. Kesin bi halt yiyodur.Örneğin Benim enişte. Başka hayatlar, yabancı kadından çocuklar............
seni yanına almayan sana maaşını bile yalan söyleyen sana böyle davranan adamdan hayır gelmez o koymadan koy kapının önüne dedikBen eski konularıni bilmiyorum ama adamın aile yapısından, kadının ilk kez olmuş gibi anlattığı olaylara çocuklarının ve kendisinin verdiği tepkilerden vs. bile o kadar belli ki zaten hep böyle oldukları okumaya gerek bile yok.. " Bu çocuklar boş nikahla babadan yoksun büyüyor, noluyor yahu ? " demeden habire doğurup , gelen üç beş dolara tav olup yıllar gecirirsen işte böyle ortada kalırsın. Tencere kapak ayrılığı da gürültülü oluyor böyle. Ne diyelim kısmet, çocuklara yazık başka birşeye üzülmem.
diyelim ki adamın 2. bir eşi ve yok ya da annesine/abisine para yollamıyor bile olsaEski konularını bilmiyorum üyenin.
Şimdi tek tek de bakmak zor geliyor.
Sürekli mi böyleydi üyenin eşi ?
Zaten adam yurtdışında kadın burada , 1 ay değil 3 ay değil 20 yıl geçmiş. Böyle evlilik olmaz . Olmayan adamdan da 3 cocuk..seni yanına almayan sana maaşını bile yalan söyleyen sana böyle davranan adamdan hayır gelmez o koymadan koy kapının önüne dedik
zaten evli gibi değildi ki
senede bir gelen adamla ömrünü çürüttü
şimdi malını alacak beni kapının önüne koyacak diyor
o zamanlar üzülüyordum böyle konulara
şimdi bunca yaşananı insan kendine reva görüyorsa üzülünür mü
evi bile adamın üstüne yapmışdiyelim ki adamın 2. bir eşi ve yok ya da annesine/abisine para yollamıyor bile olsa
2006'dan beri ayrı yaşıyorlar
bu normal bir şey mi yahu?
hangi insan kabul eder bunu?
1 sene 3 sene bilemedin bebekler küçüktür doğum vardır hadi 5 sene
insan evli olup senede 1 ay kocasını görmeyi kabul eder mi tam 16 yıl boyunca! kaçak değil mahpus değil.
kadın normal bir kadın olsa ya o işi bırakır gelirsin ya da biz de geliriz derdi, konu sahibi de normal bir insan değil ki...
ben de hatırlıyorum eski konuları..hep dedik bu adamla eninde sonunda boşanacaksın diye. insan az akıllı olur da üstüne bir mal edinirdi hiç olmazsa.
Valla ben de sizin gibi düşünüyorum bizi neden götürmüyorsun derim , ya gel ya bizi de götür derim . Çünkü böyle evlilik olmaz.diyelim ki adamın 2. bir eşi ve yok ya da annesine/abisine para yollamıyor bile olsa
2006'dan beri ayrı yaşıyorlar
bu normal bir şey mi yahu?
hangi insan kabul eder bunu?
1 sene 3 sene bilemedin bebekler küçüktür doğum vardır hadi 5 sene
insan evli olup senede 1 ay kocasını görmeyi kabul eder mi tam 16 yıl boyunca! kaçak değil mahpus değil.
kadın normal bir kadın olsa ya o işi bırakır gelirsin ya da biz de geliriz derdi, konu sahibi de normal bir insan değil ki...
ben de hatırlıyorum eski konuları..hep dedik bu adamla eninde sonunda boşanacaksın diye. insan az akıllı olur da üstüne bir mal edinirdi hiç olmazsa.
Şimdi de 500 dolar nafaka alacak. Biz onu da kiskanicazevi bile adamın üstüne yapmış
o ev için koluna sıra sıra bilezikler dizmişti
ben de kıskanmıştım
o 3.cü için burda ne diller döküldüZaten adam yurtdışında kadın burada , 1 ay değil 3 ay değil 20 yıl geçmiş. Böyle evlilik olmaz . Olmayan adamdan da 3 cocuk..
Çevremde de oldu yurt dışına giden adam önceden gidip düzen kurup , daha sonra eşini çocuklarını götürdü , olması gereken budur.
Yurtdışında amelilik yapan kocasından hediye olarak burma bilezik geldikçe sevinen kadın çocuğuna keman eğitimi aldırıp virtüöz yapacak değildi ya , kimbilir kimden gördü de özendi garibim...o 3.cü için burda ne diller döküldü
oh iyi ki yaptım ne de güzel büyütüyorum özel kurslara okullara gönderiyorum der kendini avuturdu
ama babasız çocuğa kemanın işe yaramayacağını anlatamadık
yalnız keman bana ne koymuş ya hala unutmamışım
Git bence...başka çaren var mı?Şu an ondan direkt birleşelim çağrısı gelmedi
Ortanca kızına mesaj atıp annen eğer pismansa kardeşini alıp gelsin buraya demiş manyaga bak Allahım ya
her ülkeye aile götürülmüyorValla ben de sizin gibi düşünüyorum bizi neden götürmüyorsun derim , ya gel ya bizi de götür derim . Çünkü böyle evlilik olmaz.
Hani elini ayağını opuyorduezelden
kendi de aldığı bileziklerin çocuklarını gönderdiği özel kursların hesabını yapıyordu
ve biz gönderemediğimiz için onu kıskandığımızı düşünüyordu
Arada öpmese 3 çocuk olmazdı yav, 20 yılda 3 kere öpmüştür en azındanHani elini ayağını opuyordu
Ayaktan başa doğru ilerliyor demekki.Arada öpmese 3 çocuk olmazdı yav, 20 yılda 3 kere öpmüştür en azından
7000 dolar maaşı varmış.kazakistandaymış eski konularına baktım.karşı komşumda yurtdışında mühendis bu kadar para asla kazanmıyor.hem de 2 dil biliyor ve önemli bir okuldan mezun.ben de amele olacağım bananeeeee.2 yıla kalmaz da ceo olurum orada.Yurtdışında amelilik yapan kocasından hediye olarak burma bilezik geldikçe sevinen kadın çocuğuna keman eğitimi aldırıp virtüöz yapacak değildi ya , kimbilir kimden gördü de özendi garibim...
Sizin eğitiminiz nedir? Kariyer dediğinize göre üniversite mezunusunuz. İş bulamaz mısınız?Önüm açıktı kariyer yapabilirdim ona sonsuz güvendim ne büyük aptallik