20 yıllık evliliğim biterken...

İki sene önce bakın firma adı veriyorum Enka firması ile 2 yıllık mimari restorasyon bölümü mezunu kuzenim paraguayda 2 bin dolara çalıştı kız mezun olur olmaz gitti hangi beceriksiz mühendis acaba 3 bin dolari kabul edecek sizin fiyatlardan haberiniz yok ırak da çalışacak mühendis bulamadı bu adamlar

Övmek mi hamam bocego daha sevimli ayrıca bebek yapamam 44 yaşına geldim
Barışacak olsam barışirdim bu benim kararim olurdu ama o zaman buraya konu açıp her şeyi dokmezdim

Diğer konularını bilmiyorum ama konuda verdiğiniz ayrıntıları da hesaba katarsak, ben de başka bir evliliği ve çoluğu çocuğu olduğunu düşünüyorum.

Ailemin bir komşusunun eşi çok başka bir hikayeyle yurtdışına çalışmaya gitmişti, giderken eşine ve kızlarına her şeyi oturtayım sizleri de alacağım demişti, lafı uzatmayayım adamdan aramalar vs kesilince eşi ve kızları adamın öldüğünü düşünürken, valla geçmiş zaman konsolosluk aracılığıyla mıydı yoksa direkt yaşadığı ülkeye mi giderek öğrenmişlerdi net hatırlamıyorum ama adamın orada evlendiğini bir oğlu olduğunu duyunca yıkılmışlardı.

Valla ne yıllarca evli kalmaya ne eşinizden çocuk sahibi olduğunuza güvenmeyeceksiniz, kadının her daim hayatını devam ettirmeye yetecek malı mülkü, onları yapamıyorsa maddi birikimi, işi gücü olacak, sonra böyle adamlar yüzünden maddi imkanlarım yok nasıl yaşayacağım diye dövünen biz oluyoruz.

Çok cevval bir avukat arkadaşım var, birde onunla görüşse belki bir artısı olur konu sahibesine diye düşünmüştümde o yüzden sordum
Bana gel ben çay da yaparım kahve de
Çok teşekkür ederim görüşmek isterim yardımcı olursanız
Bu arada bende sizi beklerim başımın üstünde yeriniz var kapım açık

Bak su yardimci olacak arkadas ile gorus bu herifi bosa elinden geleni yap dik dur bak o zaman ne yorumlar geliyor sana. Sanki millet kötülüğünü mü isteyecek. Bak 20 sene adam senden umudu kesene kadar bekledin baktin donecegi de yok yeni dank etti. Ama asla gec degil 44 yas yeni bir hayata baslamak icin erken bile.

Barışacak olsam barışirdim bu benim kararim olurdu ama o zaman buraya konu açıp her şeyi dokmezdim
E siz defalarca boşanacağım diye konu açıp her şeyi dökmüşsünüz zaten yine barışırsınız

Arkadaşım Bursa da malesef
Çok çok teşekkür ediyorum gelsem kabul edeceğinize eminim, ben de seve seve ağırlarım çok da memnun olurum İnşaallah birgün nasip olur, hayat bu…..
Allah yardımcınız olsun
Sızlanmak, ah canıııım yazık sanaaa denmesini beklemek yerine duygularınızı üzüntünüzü asilce yaşayıp çözüm odaklı olmanız bende büyük saygı uyandırdı, herkes sizin gibi olsa keşke
Ankara ya yolum düşerse bir çayınızı içer elinizi sıkarım, İstanbula yolunuz düşerse burada bir arkadaşınız sizi bekliyor unutmayın

daha önce kızlarınızın önünde dayak yiyip türlü hakaretlere maruz kaldığınızda dökmüştünüz herşeyi
kızlarınız bile boşan demişti yanlış hatırlamıyorsam. ve hatta birçok üye bende dahil orada başka bir hayatı var demiştik.
şimdi boşanırmısınız bilemem sonuçta heba olan sizin zamanınız.

İşin sonundaysa şekilde sana 5 kuruş bile çıkmıyor onun isteyeceği gibi olup 5 yıl sonra boşanacağına senin dediğin gibi şimdi boşa.in dımdızlak otursun anasının evinde belki o zaman gözü görür bazı şeyleri
Ayrıca zat e yıllardır ayrısın z boşanmak çok zor olmasa gerek nasıl çalışırsın ne yaparsın bilmiyorum ama Allah yardım eder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…