- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.679
-
- Konu Sahibi VuslataDair
İki sene önce bakın firma adı veriyorum Enka firması ile 2 yıllık mimari restorasyon bölümü mezunu kuzenim paraguayda 2 bin dolara çalıştı kız mezun olur olmaz gitti hangi beceriksiz mühendis acaba 3 bin dolari kabul edecek sizin fiyatlardan haberiniz yok ırak da çalışacak mühendis bulamadı bu adamlaro yıllarda işçi açığı vardı altın değerindeydi enişten.zamanla o parayı kazanması çok normal.son 10 yılsa zibilyon tane mühendis teknisyen mezun oldu dil bilen.bu adama neden versinler 7000 dolar ben anlamadım.kuyruk olurlar 3000 dolara bile mühendisler şu an yeme içme şantiyeye aittir densin
Övmek mi hamam bocego daha sevimli ayrıca bebek yapamam 44 yaşına geldimÖyle deme ceycey ama çok yetenekli adammış, çok zekiymis , her ay bir dil ogrenirmis, hemen yükselmiş...vs demin anlattı ya...adam pisliğin karaktersizin bayrak tutani ama hala övüp duruyor, toz konduramıyor kocişine...
Barışır bu kadin, belki erkek olur diye bi çocuk daha patlatır seneye ....aha yazıyorum bura
AnkaraSakıncası yoksa hangi şehirde yaşadığınızı öğrenebilir miyim
Başımın üstünde yeriniz var çok memnun olurum kapım açıkaynı şehirdeymişiz Ankara yani.Dur yarın ben bir ev oturmasına gideyim bir çayını içeyim
Diğer konularını bilmiyorum ama konuda verdiğiniz ayrıntıları da hesaba katarsak, ben de başka bir evliliği ve çoluğu çocuğu olduğunu düşünüyorum.yanlış hatırlamıyorsam bu adam görüntülü arama falan asla yapmıyordu
şebeke falan mı bahane ediyordu neydi
kalıbımı basardım daha o zamanlar belliydi
yaşadığı ortam görünmesin diye artık evde kadın mı vardı çocuk mu vardı
akıl alıyor mu eşini senede bir gören adamın uslu duracağını düşünmek
şu adama güvenmek akıl işi mi
Çok teşekkür ederim görüşmek isterim yardımcı olursanızÇok cevval bir avukat arkadaşım var, birde onunla görüşse belki bir artısı olur konu sahibesine diye düşünmüştümde o yüzden sordum
Bana gel ben çay da yaparım kahve de
Kiz 2 ayda nasil cozdu kocan dili su gibi konusuyor allah askina. Insanlarin akliyla dalga gecmeBurda kaç yıllık üyeyim neyin atmasyonu acaba ? Fake konu mu nedir şu derdimin içinde neyi atmasyon yapacağım el insaf
Ben degil kendin üzül bence. Kendine reva gördüğün hayata bak. Bir bileziğe diplomayı da verirsin sen.Sizi uzecegim ama 4 yıllık örgün üniversite mezunuyum
Bak su yardimci olacak arkadas ile gorus bu herifi bosa elinden geleni yap dik dur bak o zaman ne yorumlar geliyor sana. Sanki millet kötülüğünü mü isteyecek. Bak 20 sene adam senden umudu kesene kadar bekledin baktin donecegi de yok yeni dank etti. Ama asla gec degil 44 yas yeni bir hayata baslamak icin erken bile.Çok teşekkür ederim görüşmek isterim yardımcı olursanız
Bu arada bende sizi beklerim başımın üstünde yeriniz var kapım açık
E siz defalarca boşanacağım diye konu açıp her şeyi dökmüşsünüz zaten yine barışırsınızÖvmek mi hamam bocego daha sevimli ayrıca bebek yapamam 44 yaşına geldim
Barışacak olsam barışirdim bu benim kararim olurdu ama o zaman buraya konu açıp her şeyi dokmezdim
Arapçayı falan çözmüştürKiz 2 ayda nasil cozdu kocan dili su gibi konusuyor allah askina. Insanlarin akliyla dalga gecme
Arapça mi yapma gozunu sevim Arapça en zor dillerden biri hele arapca derse hic inanmamArapçayı falan çözmüştür
Arkadaşım Bursa da malesefÇok teşekkür ederim görüşmek isterim yardımcı olursanız
Bu arada bende sizi beklerim başımın üstünde yeriniz var kapım açık
Katar matar diyince aklıma o geldi katarın resmi dili ne kiArapça mi yapma gozunu sevim Arapça en zor dillerden biri hele arapca derse hic inanmam
Övmek mi hamam bocego daha sevimli ayrıca bebek yapamam 44 yaşına geldim
Barışacak olsam barışirdim bu benim kararim olurdu ama o zaman buraya konu açıp her şeyi dokmezdim
Arapçayı falan çözmüştür
Arapça mi yapma gozunu sevim Arapça en zor dillerden biri hele arapca derse hic inanmam