20 yıllık evliliğim biterken...

allah yardımcınız olsun belliki hayatında baska kadın ve çocukda var gbi
boşanırsan neler yapabilirsin planın varmı ew varmı oturabilcegin awukata sor nafaka işini
hayat sartlarıda zor işinde yok galiba

Valla helal olsun sizin gibi kadın bulmuş bunuyor armut ,neolcak sinir oldum ayyyy16sene gelmemesine ,tek cocuk büyütmeye ,nasıl katlandın be bacım ,peygamber sabrımı var sende

bukadar güvende nebilim yani insan gözüm görmüyor der şüphe etmezmi

,zamanında eskieşim yurtdışına gidicem 6ayda 15gün gelcem demişti ,yurtdışı kuralı buşekil enaz 6ayda bir geliniyor, çok karşıyımdır bu konuya ,gidersen gittigin yerdekiyle kalırsın beni yorma ,git gitme demiyorum gidersen arkanda beklemem bilesin demiştim, oraya gidipte arında namusunda kalıp dönecek zor ,meyil olur gözgörmüyor rahatlar, kabul etmedim başka sorunlardan zaten boşandım

Rabbim bildiği gibi yapsın o sinsi armudu , karakteryoksunu,millete yedir doyur esini yoksay eşin emek versin enzoru başarsın kocasız 3evlat yetiştirsin hemde 4 kadın olarak erkeksiz yaşasınlar yatacak yerin yok senin sinsi sinsi olanlar yapıyor ,merhametsiz .karısı yuvam demiş eşim demiş evlatlarım demis sabretmiş.

Deli oluyom böyle vefasızlara bir baba çocuklarını düşünmezmi sinirden ağzımı bozacam varya yatcak yeri olmasın ,güngelsin seni arasın bulamasın eline gecmesin daha .inşallah enazından kiranı ödeyecek 3kızına bakcak nafakan gelirde bunca emeğinin zâyi olmasına iyiniyetinin suistimal edilisine merhem olsun çok üzüldüm offyaa

VuslataDair konunu okudum, başka kadın var ya da yok bilemem ama üzülme derim bazen insan burnunun ucundakini görmüyor, erkek milletimi işte senin ki yurt dışında belki de başka hayatı var ama bana göre sen kararını verdikten sonra herşey boş bence, ama nacizane tavsiyem bütün her şey cep telefonunda vardır. Ama artık onu inceletecek bir imkanınız yoktur. Hakkınızda hayırlısı olsun bir kadın, bir anne olarak Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Yine yazarsınız buradan gelişmeyi.

Konunuzın tamamına şimdi baktım. Ne yaşadığınızı hissettim, bazı yerlerde gözlerim doldu. Davanın açılmış olmasına çok sevindim. Tedbir nafakası bağlatın mümkünse mutlaka, kesinlikle size gönderdiğinden daha fazlasını alırsınız. Mahkeme çekişmeliye dönse bile nafakayı ödemek zorunda okduğundan ciğerini sökmüş kadar olursunuz. Bu parayla birikim bile yaparsınız.

Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun inşallah. Burnundan getirin sizden sakınıp ailesine akıttıklarını. Yüzünüz evlatlarınızdan gülsün inşallah

Bu arada o kardeşinin üzerine yaptıklarından da çok büyük bir kazık yiyeceğine adım kadar eminim. İnşallah o günleri de görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…