20 yıllık evliliğim biterken...

Bana da atmasyon geldi 2. Dili 3 ayda çözmüş ya orda kaldim.

Ya şiddet gördüğünü de okudun mu misscherrybloom bi yorumunda demiş. Ama burda ayaklarımı öpüyordu bir anda değişti diyor. Değişen tek şey verilen para miktarı...

Sizin eğitiminiz nedir? Kariyer dediğinize göre üniversite mezunusunuz. İş bulamaz mısınız?
Koca lise nezunu insaat amelesi ise kendi de ilkokul mezunu kariyerli sanirim. Haklilar da baksana ben 2 univ 1 yuksek evde bebenin bokunu temizliyorum 2 ayda 1 dil ogrenecek kapasitem de yok afsfsffsfs

Bana da atmasyon geldi 2. Dili 3 ayda çözmüş ya orda kaldim.
çok nitelikli mühendisler var tanıdığım yurtdışında inşaat şirketlerinde çalışan.yönetici vasfındaki anca 7000 dolar alıyordur o da zaman içinde.diğerleri 4000 5000 civarı.bu adam amelelikten nasıl yükselmiş böyle?mühendisleri mi yönetiyor orada şaştım kaldım

Koca lise nezunu insaat amelesi ise kendi de ilkokul mezunu kariyerli sanirim. Haklilar da baksana ben 2 univ 1 yuksek evde bebenin bokunu temizliyorum 2 ayda 1 dil ogrenecek kapasitem de yok afsfsffsfs
bütün yıl okula çocuk bırakıp alırken italyanca çalıştım arabada.anca tarzancasını öğrendim.asla konuşamam karşılıklı bir italyanla .adam da kafa zehir gibiymiş ne diyeyimmm

Kiz enistem 1980 de almanyaya gitmis lise mezunu 40. Senesinde 5500 oldu maasi. Bunun koca ne is yapiyorda neyin koordinatöru oldu vasifsizlikla onu anlamadim

şu anda koordinatörmüş adam

eğer dediği gibi gerçekten senelerdir aralıksız çalışıyorsa
şantiyede yatıp kalkıyorsa
yok ailem yok karım çocuğum doğum hastalık demiyorsa
şantiyeye hakimse, (mühendiler işçiye laf geçiremez çoğunlukla)) içmiyorsa...bakın burası çok önemli yurtdışında, içmeyen sıçmayan orada olay çıkartmayan, karı-kız kavgası etmeyen, milletle takışmayan, ve meslekten yükselmiş iş bilen adam çok zor bulunuyor.

Kiz enistem 1980 de almanyaya gitmis lise mezunu 40. Senesinde 5500 oldu maasi. Bunun koca ne is yapiyorda neyin koordinatöru oldu vasifsizlikla onu anlamadim
Almanya'da maaşlar arasında büyük farklar yok.

bu adam Kazakistanda
kime rüşvet vereceğini kimi nasıl idare edeceğini de çözmüşse on numara 5 yıldız

o yıllarda işçi açığı vardı altın değerindeydi enişten.zamanla o parayı kazanması çok normal.son 10 yılsa zibilyon tane mühendis teknisyen mezun oldu dil bilen.bu adama neden versinler 7000 dolar ben anlamadım.kuyruk olurlar 3000 dolara bile mühendisler şu an yeme içme şantiyeye aittir densin

Öyle deme ceycey ama çok yetenekli adammış, çok zekiymis , her ay bir dil ogrenirmis, hemen yükselmiş...vs demin anlattı ya... adam pisliğin karaktersizin bayrak tutani ama hala övüp duruyor, toz konduramıyor kocişine...
Barışır bu kadin, belki erkek olur diye bi çocuk daha patlatır seneye ....aha yazıyorum bura

Eniştem 1980 den 1992 ye kadar kesintisiz izne gelmeden calisti sonra halam gitti bu bayram bile adam evde degil. Adamin 4 onur belgesi ustun basari bilmem neleri var. 40. Senesinde 5500 oldu ki oda sofordu ilk başladığında. Gercekten karakterli aile icinde de sevilen ornek bir insan.

Bak birde enistem bos adam da degildi 10 yilda 4 dil ogrendi orda. Haaaaa ama 2 ayda ogrenemedi diye de 7000 vermiuor olabilirler

12 yil hic gormedi mi ailesini yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…