- 28 Şubat 2017
- 8.014
- 22.445
- Konu Sahibi VuslataDair
Ne el ayak öpmesi eşiniz hep iğrenç ötesi biriymiş siz hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz her sene bir boşanma konusu yazmışsınız neredeyse eşiniz her geldiğindeherkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...