- 28 Şubat 2017
- 8.016
- 22.451
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Ne el ayak öpmesi eşiniz hep iğrenç ötesi biriymiş siz hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz her sene bir boşanma konusu yazmışsınız neredeyse eşiniz her geldiğindeherkese merhabalar
Beni tanıyanlarınız vardır bu sene 11 yıl bitti eşim yurt dışında görevli
6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
En son 8 Ocak’ta döndü
Aklım öyle karışık ki nasıl anlatacağım bilmiyorum en iyisi maddelemek
1) dış görünüşüme kiloma vs ettiği hakaretler diz boyu 1.60 boyunda 78 kiloyum
“ ben artık 40 yaşına geldim boyum kadar kızlarım var manken olacak değilim” dediğin bir anda bana “ demek ki seni böyle beğenen var ben yokken kimle yatıp kalkıyorsun kim geliyor bu eve?” Dedi
o Esnada 12 yaşındaki ortanca kızım yanımızdaydı ve anlam veremedi bile yavrum duyduklarına
Ben tabii sessiz kalmadım ve 15 yıllık evliliğimde ilk defa bana iki tokat attı
Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı
Defoldu evden gitti bir an polisi arayıp rapor almak uzaklaştırma aldırtmak istedim ama düşündüm
polis apartmana girecek ben komşularımdan utanırım
bir de tam bilmiyorum yurt dışına çıkış yasağı falan alır mıydı işe dönemez belki işten atılır başıma daha beter dert olur düşüncesiyle sustum oturdum
2) bana ettiği en hafif hakaret” öküz ,domuz, yemek yerken bi nefes al “lafları ki bunları kızlarımın yanında yapıyordu
kızlarım her fırsatta tenhada bana anne boşa bunu dedi durdu hep iknaya çalıştım onları
3) döndükten sonra bir kavga esnasında bana “ senin telefon numaran Ankara’nın yarısında var” dedi
sonra daha beter laflar ettik birbirimize ve ben onu her yerden engelledim eğer istese kızlarımıza yazardı ama o da memnun demek ki yazmadı
4) boşanmış anne baba çocuğu olduğum için en büyük korkum boşanmaktı ve yemin etmiştim asla boşanmam diye ama şimdi tuhaf bir şekilde korkmuyorum üzülmüyorum da ...
Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum
Ama çevrem özellikle ailem üç kızın var yarın birgün ele karışacaklar başlarında baba olsun deyip duruyorlar
Oysa başlarında baba olmadı ki hiç evvela rabbim sonra ben oldum onları büyüten tek başıma
Kısacası olaylar böyle artık yüzde yüz bir biçimde boşanmak istiyorum
Lütfen bana kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan eder misiniz
Hayırlı günler herkese ...
Size defalarca yazdığımı hatırlıyorum ama istemediniz asla boşanamam dediniz asla anlamadınız kızlara zarar veriyorsunuz kötü bağımlı bir ilişki örneği sunuyorsunuz demiştim hepsi bosamiymis çok şaşkınım defalarca hayat kurabilirdiniz ama istemediniz. Olan arada çocuklara oldu, siz ısrarla okulda başarılı, keman kursu vs yazdınız vay be hayata bak.. O adam bosanir istediği gibi boşanir size her istediğini kabul ettireceğini biliyor. Avukat konusunda 2 avukat ile görüşün benzer fikirler verirlerse devam edin
Ya boyle kadinlar da beni bitiriyor he. Ulan el ayak open adam boyle mi yapar diye sormazlar mi adama.Ne el ayak öpmesi eşiniz hep iğrenç ötesi biriymiş siz hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz her sene bir boşanma konusu yazmışsınız neredeyse eşiniz her geldiğinde
ay evet ya ayrıntıları hatırladım şimdi
çocuklar mutsuz olacak dedikçe bunlarla çocukların mutluluğunu ölçüyordu
zaten eve gelmiyor yaşadığım kadar böyle yaşarım diyordu
boşa geçmiş bir hayat
çok yazık
Vurmayı öpmek sanıyor da olabilirYa boyle kadinlar da beni bitiriyor he. Ulan el ayak open adam boyle mi yapar diye sormazlar mi adama.
Ayrica kim kimin elini ayagini niye opsun bu ne sacma ne itici sey. Adam naneleri yedikce boyle ortacag vari hareketler yapmis demek ki.
yanlış hatırlamıyorsam bu adam görüntülü arama falan asla yapmıyordu
şebeke falan mı bahane ediyordu neydi
kalıbımı basardım yaşadığı ortam görünmesin diye artık evde kadın mı vardı çocuk mu vardı
akıl alıyor mu eşini senede bir gören adamın uslu duracağını düşünmek
şu adama güvenmek akıl işi mi
Adamdaki azme bak bunu düşünmekten konuya odaklanamadım. Ayrıca büyük ihtimalle başka eşi çocuğu vardır 6 ayda bir görüşüyormuşsunuz mümkün değil boş durması
O zaman sonuç tek kapıya çıkıyor bu kadın hayatından memnundu e bu iğrenç adamı görmemek işine geliyordu gelen para da var hazır yaşadı gitti şimdi derdi yine para bu yüzden boşanıyor yoksa dayak hakaret şiddet zaten varmışyanlış hatırlamıyorsam bu adam görüntülü arama falan asla yapmıyordu
şebeke falan mı bahane ediyordu neydi
kalıbımı basardım daha o zamanlar belliydi
yaşadığı ortam görünmesin diye artık evde kadın mı vardı çocuk mu vardı
akıl alıyor mu eşini senede bir gören adamın uslu duracağını düşünmek
şu adama güvenmek akıl işi mi
Bence düşündüğü şekilde mal mülk edinme kadar kendi üstüne yapmayacak plan tamam olunca da o beni boşayacak memlekete kesin dönüş yapmadan önce yani gerçekten bence planı buŞimdi boşanırsanız avukatların dediği gibi hiçbir maldan pay alamayacaksınız, bence mallarını kendi üzerine yapana kadar bekleyin bir şekilde oyalayın, zaten yurtdısına gidicek galiba tekrar, bunca zamandır çektiğiniz zorlukların bir şekilde karşılığını alabilmenizi canı gönülden isterim.
Emekliliğine 3 yıl varBen sizin yerinizde olsam ne yapardım boşardım( 5 yıl var dediniz emekliliğine yansın) ya da bu süreçte boşanmaz bizde seninle yurt dışına gwliyoruz der oturum iZnimi alır boşardım(hangi ülke bilmiyorum ama avrupada oturum izni lınca mğdur olmazsınız) herhalde
Benim kızım İzmir dokuz Eylül üniversitesi Özel yetenek sınavını dereceyle kazanıp 5. Olarak oraya yerleştiYurtdışında amelilik yapan kocasından hediye olarak burma bilezik geldikçe sevinen kadın çocuğuna keman eğitimi aldırıp virtüöz yapacak değildi ya , kimbilir kimden gördü de özendi garibim...
Burda kaç yıllık üyeyim neyin atmasyonu acaba ? Fake konu mu nedir şu derdimin içinde neyi atmasyon yapacağım el insafBana da atmasyon geldi 2. Dili 3 ayda çözmüş ya orda kaldim.
Sizi uzecegim ama 4 yıllık örgün üniversite mezunuyumKoca lise nezunu insaat amelesi ise kendi de ilkokul mezunu kariyerli sanirim. Haklilar da baksana ben 2 univ 1 yuksek evde bebenin bokunu temizliyorum2 ayda 1 dil ogrenecek kapasitem de yok afsfsffsfs
Tam olarak dediğiniz gibi biri ilaveten de çok ama çok dürüst çalışır babasının işi gibi çalışır bu sebebten hiç korkusu yoktur işe dair yani aranan bir personel iyi bir çalışan ama kötü bir eş kötü bir babaşu anda koordinatörmüş adam
eğer dediği gibi gerçekten senelerdir aralıksız çalışıyorsa
şantiyede yatıp kalkıyorsa
yok ailem yok karım çocuğum doğum hastalık demiyorsa
şantiyeye hakimse, (mühendiler işçiye laf geçiremez çoğunlukla)) içmiyorsa...bakın burası çok önemli yurtdışında, içmeyen sıçmayan orada olay çıkartmayan, karı-kız kavgası etmeyen, milletle takışmayan, ve meslekten yükselmiş iş bilen adam çok zor bulunuyor.