20 yıllık evliliğim biterken...

Ne el ayak öpmesi eşiniz hep iğrenç ötesi biriymiş siz hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz her sene bir boşanma konusu yazmışsınız neredeyse eşiniz her geldiğinde

Size defalarca yazdığımı hatırlıyorum ama istemediniz asla boşanamam dediniz asla anlamadınız kızlara zarar veriyorsunuz kötü bağımlı bir ilişki örneği sunuyorsunuz demiştim hepsi bosamiymis çok şaşkınım defalarca hayat kurabilirdiniz ama istemediniz. Olan arada çocuklara oldu, siz ısrarla okulda başarılı, keman kursu vs yazdınız vay be hayata bak.. O adam bosanir istediği gibi boşanir size her istediğini kabul ettireceğini biliyor. Avukat konusunda 2 avukat ile görüşün benzer fikirler verirlerse devam edin

ay evet ya ayrıntıları hatırladım şimdi
çocuklar mutsuz olacak dedikçe bunlarla çocukların mutluluğunu ölçüyordu
zaten eve gelmiyor yaşadığım kadar böyle yaşarım diyordu
boşa geçmiş bir hayat
çok yazık

Ne el ayak öpmesi eşiniz hep iğrenç ötesi biriymiş siz hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz her sene bir boşanma konusu yazmışsınız neredeyse eşiniz her geldiğinde
Ya boyle kadinlar da beni bitiriyor he. Ulan el ayak open adam boyle mi yapar diye sormazlar mi adama.

Ayrica kim kimin elini ayagini niye opsun bu ne sacma ne itici sey. Adam naneleri yedikce boyle ortacag vari hareketler yapmis demek ki.

Ben annemle büyüdüm çünkü aradaki farkı babaya bakışı çok iyi biliyorum. Annemin dimdik olmasıyla hep gurur duydum. Simdi geldiğimiz noktada ise mucizeler dolu. Bunları yazdığımda kendi evimiz bile yoktur işim yoktur muhtemelen. Kendi istedi ömrünü yaktı ama çocuklara olan oldu. İnşallah iyi insanlar ile karşılaşırlar.

Ya boyle kadinlar da beni bitiriyor he. Ulan el ayak open adam boyle mi yapar diye sormazlar mi adama.

Ayrica kim kimin elini ayagini niye opsun bu ne sacma ne itici sey. Adam naneleri yedikce boyle ortacag vari hareketler yapmis demek ki.
Vurmayı öpmek sanıyor da olabilir

20 yıl uzaktan evliliği neden yürüttünüz ki eşinizin yanına gitseydiniz keşke orada bir hayat kurup çalışsaydınız durumunuza çok üzüldüm umarım iyi bir avukat bulabilirsiniz

yanlış hatırlamıyorsam bu adam görüntülü arama falan asla yapmıyordu
şebeke falan mı bahane ediyordu neydi
kalıbımı basardım daha o zamanlar belliydi
yaşadığı ortam görünmesin diye artık evde kadın mı vardı çocuk mu vardı
akıl alıyor mu eşini senede bir gören adamın uslu duracağını düşünmek
şu adama güvenmek akıl işi mi

Evet hatırladım seneler geçti 2.buyudu 3. Geldi ömür bitti şimdi şaşırmak ne getirir?

Adamdaki azme bak bunu düşünmekten konuya odaklanamadım. Ayrıca büyük ihtimalle başka eşi çocuğu vardır 6 ayda bir görüşüyormuşsunuz mümkün değil boş durması

Adamdaki azme bak bunu düşünmekten konuya odaklanamadım. Ayrıca büyük ihtimalle başka eşi çocuğu vardır 6 ayda bir görüşüyormuşsunuz mümkün değil boş durması

adamın o ülkede başka bir eşi çoluğu çocuğu olabilir

burada annesigille vs kalan başka bir kadın çoluk çocuk olabilir -ama e-devlet yokmuş başka çocuk.

hiçbiri değil adam gerçekten eşşek gibi çalışmaktan başka bir şey bilmeyen yemeyen içmeyen giyinmeyen bir mal olabilir

ne fark eder ki ben onu anlamıyorum.

adamın gönderdiği para abad etmiyor, kadına yolladığı para burada da çalışa alacağı kadar bir para.
kendi kadına iyi davranmıyor, ben seneler önce de hatırlıyorum iyi davranmıyordu.
çocuklar onun için yok hükmünde zaten. kadın 3 çocuk büyütüyor tek başına.

ayrı kalırsın ama her sene tatillere gidersin, o gelir arada sen gidersin, kızlarını avrupada ABDde filan okutursun, mal mülk yaparsın.

hadi neyse
(bana kalsa evli normal bir insan asla ayrı kalmamalı da)

o yok bu yok yani
saçma sapan bir konu.

O zaman sonuç tek kapıya çıkıyor bu kadın hayatından memnundu e bu iğrenç adamı görmemek işine geliyordu gelen para da var hazır yaşadı gitti şimdi derdi yine para bu yüzden boşanıyor yoksa dayak hakaret şiddet zaten varmış

Ben de esiniz icin 'maasi direkt benim hesabima yatiyor, onun hic harcamasi yok' dediginizi hatirliyorum. Zaten mumkun degildi. Bu saatten sonra bosanmayacaginiz ortada bari zitlasmayin da sorun cikmasin.

Bu arada nikahinizi esiniz gittigi ulkede tanittigi surece gecerli olur. Biz Turkiye'de evlendik, yasadigimiz ulkeye gelince evlilik belgelerimizi ibraz ettik ve burada da evli olarak kaydolduk. Otomatik olarak evli olarak gozukmezsiniz yani. Bosaninca da ayni sekilde oluyor.

Sevindim nihayet boşanma kararı vermene. Cooook uzun zaman önce olmasi gereken şeydi zaten bu. Adam oralarda,ne b.k yediği belli değil, ikinci hayatı olduğu aşikar. Yılda iki geliyor, onda da tüm ailenin psikolojisini bozuyor,çocukları dövüyor, gidiyor.
Keşke akarken bugünler için biriktirseydin iyice

Bence düşündüğü şekilde mal mülk edinme kadar kendi üstüne yapmayacak plan tamam olunca da o beni boşayacak memlekete kesin dönüş yapmadan önce yani gerçekten bence planı bu

Emekliliğine 3 yıl var
Bulunduğu ülke az gelişmiş Türk cumhuriyetlerinden bir ülke Avrupa değil hiç bir artısı yok

Yurtdışında amelilik yapan kocasından hediye olarak burma bilezik geldikçe sevinen kadın çocuğuna keman eğitimi aldırıp virtüöz yapacak değildi ya , kimbilir kimden gördü de özendi garibim...
Benim kızım İzmir dokuz Eylül üniversitesi Özel yetenek sınavını dereceyle kazanıp 5. Olarak oraya yerleşti
Sınava 450 öğrenci girdi 17 öğrenci aldı okul
Bunun öncesinde ise lise 2. Sınıfta müzik öğretmeninin girişimiyle yurt dışında bir müzik okulundan davet ve burs aldı İngiltere Londra'da ama ben göndermedim 16 yaşındaydı
Yazık sizin adınıza üzüldüm bunca kötü kalbinizi taşımak zor olsa gerek

Tam olarak dediğiniz gibi biri ilaveten de çok ama çok dürüst çalışır babasının işi gibi çalışır bu sebebten hiç korkusu yoktur işe dair yani aranan bir personel iyi bir çalışan ama kötü bir eş kötü bir baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…