20 yıllık evliliğim biterken...

Bu hep böyledir karısıyla arası bozulanin ailesiyle arası kuzu sarması olur

2. kadın kayin aileyle yaşıyor olabilir mi? Bir süre ailenin evini gözetleseniz?

Pekala olabilir dayım da metres tuttuğunda imam nikahı kıyıcam, anneanneme getiricem sizle yaşayacak demişti anneannem kabul etmemişti

%10000
KOnu sahibesi cok dikkatli gitmeli yoksam zirnik alacak gibi duruyor burdan.

%10000
KOnu sahibesi cok dikkatli gitmeli yoksam zirnik alacak gibi duruyor burdan.
kuzum sen de yıllardır burada evlilikleri toksik adamları okuya okuya erkek düşmanı oldun.nasıl evlendireceğiz seni ikna edip?gözün korktu iyice

Baya varyemez bi kocan varmis..bu saatten sonra ne yaparsin bilmiyorum ama ne yazikki bosa oyalamis seni. 20 yil ayri yasamayi kabul etmemeliydin.. bundan sonra ne yapabilirsin ona bak.. ayrica istiyorsa gelsin turkiyeye madem biseyim yok diyecekse desin.. seni her turlu parasiz birakacak bu herif

yok bile isteye
göz göre göre
bakma şimdi aramızda hiç bir sorun yok diyor kocası hep böyleydi
sayfalarca yazıldı burda kocandan bi halt olmaz eninde sonunda bu duruma geleceksiniz diye
çarşambanın gelişi perşembeden bellliydi
ama o keman kursuna gönderdiği kızını kıskandığımızı sanıyordu
kocası son kuruşuna kadar ona gönderip şantiyelerde çürüyor sanıyordu
adam senede bir gelip burnundan getiriyor her barışmadan sonra da bir çocuk yapıyordu
hele o 3. resmen bile bile yazık etti
bak şimdi paraların nereye gittiği belli olmuş
bizim ekran karşısından gördüğümüzü kendi görmüyormuş gibi kendini kandırdı
sonra da biz burda boşan deyince suç oluyor
noldu şimdi durum değişti mi

Oturum izni almak her ulkede oyle kolay degil, bazi ulkelerde dil zorunlulugu var

Sanirim öyle zaten evli gibi degilsiniz baska sebepte olamaz. Allah yar ve yardımcınız olsun

Eski konularını bilmiyorum üyenin.
Şimdi tek tek de bakmak zor geliyor.
Sürekli mi böyleydi üyenin eşi ?

Ya bence imkani varken yurt disina ailesini almayanlar illaki bir halt yiyodur belki seni aldatti yillarca belki baska cocuklari var?
Vallahi güzel tespit. Kesin bi halt yiyodur.Örneğin Benim enişte. Başka hayatlar, yabancı kadından çocuklar............

Ben eski konularıni bilmiyorum ama adamın aile yapısından, kadının ilk kez olmuş gibi anlattığı olaylara çocuklarının ve kendisinin verdiği tepkilerden vs. bile o kadar belli ki zaten hep böyle oldukları okumaya gerek bile yok.... " Bu çocuklar boş nikahla babadan yoksun büyüyor, noluyor yahu ? " demeden habire doğurup , gelen üç beş dolara tav olup yıllar gecirirsen işte böyle ortada kalırsın. Tencere kapak ayrılığı da gürültülü oluyor böyle. Ne diyelim kısmet, çocuklara yazık başka birşeye üzülmem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…