20 yıllık evliliğim biterken...

Asla
Allah şahittir ayaklarımı öperdi öyle severdi değer verirdi el üstünde tutardı doğumlarımda altınlar taktı izne gelirdi bana bilezik takardı her özel günümüzde hediyeler alırdı ve hep altın olurdu bu hediye ben altın seviyorum diye
Birden bire böyle olmamıştır dediniz ya
Yemin ediyorum birden bire böyle oldu

Ama şunu da söylemek istiyorum ailesi ile arası hiç yoktu kolay kolay gitmezdi kolay kolay aramazdı ben sürekli aralarını yapmaya çalışıyordum ısındırmaya çalışırıdim aman gidelim aman kalalım bak seni özlüyorlar bak onlara yazık derken derken şimdi onlar can ciğer kuzu sarması Ben de düşmanlariyim ...
Bu hep böyledir karısıyla arası bozulanin ailesiyle arası kuzu sarması olur

Memlekette şu an
Anasının yanında
Maalesef ne iş için kaldığı ülkede ne de memleketinde böyle biri yok

Memleketinde 2. Kadın kimse tarafından ayıp karsilanmiyor hatta oğlum yok dese al ikinci kadını diyecek insanlar var orda

Kayınvalidenin 3. Evine gittim geçen ağustos ayında kapıdan girdiğim gibi ilk hissettiğim bu ev resmen TV de gösterilen pembis gelin evi dedim kendi kendime
Sözde orda 90 yaşında kaynanam ve 55 yaşında dul görümcem yaşıyor ama yemin ederim ev ponçik yeni gelin evi

2. kadın kayin aileyle yaşıyor olabilir mi? Bir süre ailenin evini gözetleseniz?

Pekala olabilir dayım da metres tuttuğunda imam nikahı kıyıcam, anneanneme getiricem sizle yaşayacak demişti anneannem kabul etmemişti

Şimdi boşanırsanız avukatların dediği gibi hiçbir maldan pay alamayacaksınız, bence mallarını kendi üzerine yapana kadar bekleyin bir şekilde oyalayın, zaten yurtdısına gidicek galiba tekrar, bunca zamandır çektiğiniz zorlukların bir şekilde karşılığını alabilmenizi canı gönülden isterim.

%10000
KOnu sahibesi cok dikkatli gitmeli yoksam zirnik alacak gibi duruyor burdan.

%10000
KOnu sahibesi cok dikkatli gitmeli yoksam zirnik alacak gibi duruyor burdan.
kuzum sen de yıllardır burada evlilikleri toksik adamları okuya okuya erkek düşmanı oldun.nasıl evlendireceğiz seni ikna edip?gözün korktu iyice :KK45:

Şantiyede kalıyordu barakada yediği zeytine kadar firma karşılıyordu inanın kendisi sıfır maliyetle yaşar çocukluk arkadaşının anlattığını yazdım ordan paha biçin bu böyle bir manyak
Bu geldiğinde var ya üstü başı nasıl rezildi anlatamam size
Baya varyemez bi kocan varmis..bu saatten sonra ne yaparsin bilmiyorum ama ne yazikki bosa oyalamis seni. 20 yil ayri yasamayi kabul etmemeliydin.. bundan sonra ne yapabilirsin ona bak.. ayrica istiyorsa gelsin turkiyeye madem biseyim yok diyecekse desin.. seni her turlu parasiz birakacak bu herif

yok bile isteye
göz göre göre
bakma şimdi aramızda hiç bir sorun yok diyor kocası hep böyleydi
sayfalarca yazıldı burda kocandan bi halt olmaz eninde sonunda bu duruma geleceksiniz diye
çarşambanın gelişi perşembeden bellliydi
ama o keman kursuna gönderdiği kızını kıskandığımızı sanıyordu
kocası son kuruşuna kadar ona gönderip şantiyelerde çürüyor sanıyordu
adam senede bir gelip burnundan getiriyor her barışmadan sonra da bir çocuk yapıyordu
hele o 3. resmen bile bile yazık etti
bak şimdi paraların nereye gittiği belli olmuş
bizim ekran karşısından gördüğümüzü kendi görmüyormuş gibi kendini kandırdı
sonra da biz burda boşan deyince suç oluyor
noldu şimdi durum değişti mi

Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım boşardım( 5 yıl var dediniz emekliliğine yansın) ya da bu süreçte boşanmaz bizde seninle yurt dışına gwliyoruz der oturum iZnimi alır boşardım(hangi ülke bilmiyorum ama avrupada oturum izni lınca mğdur olmazsınız) herhalde
Oturum izni almak her ulkede oyle kolay degil, bazi ulkelerde dil zorunlulugu var

Bence boşanmak istememe sebebi ilk mesajimda da yazdığım gibi memleketinde edinmek istediği daha başka mallar var
Bosanirsam ondan en az 2000 USD nafaka alacağım ama şu durumda bana sadece 500 USD gönderiyor
Yani bu mal mülk edinme planı tamamen bittiğinde o zaten beni boşayacak
Sanirim öyle:KK43: zaten evli gibi degilsiniz baska sebepte olamaz. Allah yar ve yardımcınız olsun

yok bile isteye
göz göre göre
sayfalarca yazıldı burda kocandan bi halt olmaz eninde sonunda bu duruma geleceksiniz diye
adam senede bir gelip burnundan getiriyor her barışmadan sonra da bir çocuk yapıyordu
Eski konularını bilmiyorum üyenin.
Şimdi tek tek de bakmak zor geliyor.
Sürekli mi böyleydi üyenin eşi ?

Ya bence imkani varken yurt disina ailesini almayanlar illaki bir halt yiyodur🙄 belki seni aldatti yillarca belki baska cocuklari var?
Vallahi güzel tespit. Kesin bi halt yiyodur.Örneğin Benim enişte. Başka hayatlar, yabancı kadından çocuklar............

yok bile isteye
göz göre göre
Ben eski konularıni bilmiyorum ama adamın aile yapısından, kadının ilk kez olmuş gibi anlattığı olaylara çocuklarının ve kendisinin verdiği tepkilerden vs. bile o kadar belli ki zaten hep böyle oldukları okumaya gerek bile yok.... " Bu çocuklar boş nikahla babadan yoksun büyüyor, noluyor yahu ? " demeden habire doğurup , gelen üç beş dolara tav olup yıllar gecirirsen işte böyle ortada kalırsın. Tencere kapak ayrılığı da gürültülü oluyor böyle. Ne diyelim kısmet, çocuklara yazık başka birşeye üzülmem.

Son düzenleme:
X