- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.679
-
- Konu Sahibi VuslataDair
O kadar doğru bir tesbit yapmışsınız kiNe diyeceğimi bilemedim, umarım dişli bir avukat bulursunuz da en azından şu an oturduğunuz evi ve nafaka alma imkanınız olur, diğer mallar için ailesinin üzerine olduğundan yapabileceğiniz bir şey yok gibi sanki ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
Eşiniz sizden mal kaçırmak için ailesi üzerine yapmıştır gibi geliyor bana, adam size karşı epey planlı programlı çalışmış bana kalırsa, bir de bir şey sormak istiyorum ev almak vb sebeplerle sizden hiç imza aldı mı?
Böyle içten pazarlıklı sinsi adamlara hiç güvenmem, sizin boşanma davanızı baltalamaya çalışma girişimi başkasıyla yaptığı bir evliliği kamufle etmek için olabilir mi diye bile geçiyor aklımdan, çaktırmadan eşinden imza alıp gizlice boşananlar var çünkü, amaç nedir şu an için kestiremiyorum fakat bir şeyler döndüğünü hissediyorum.
Yapar mı yapar....korkulur bunlardanTatlım ilk mesajima bakmadın mi
Bana diyor ki eğer bana boşanma davası açarsan yurtdışında çalışmayı bırakırım memleketime giderim hakimede derim ki bakın benim işim yok gücüm yok param yok maaşım yok üzerime kayıtlı hiçbir şey yok ben nerden nafaka vereceğim derim sen dimdizlak ortada kalirsin
Baktım görünmüyor onun e devlet şifresini biliyorum özellikle baktım ne üzerine bir mal ne çocuk vs yokE devletten alınır mı bilmem de, nüfustan vukuatlı bi nüfus kaydı alın. Başka çocuğu var mı bakın.
Baktım canım yukarda cevapladım bunuadamın şifresini biliyorsa e devletten alt üst soy bağı kısmından çocuklarını görebilir.ben on yıllardır görmediğim babamın medeni durumunu görebiliyorum mesela
Bilmiyorum keşke olsaEşinizin başka biriyle ilişkisi olabilir mi birden soğuma ve bu kadar rahat olması ve o valiz aklima bunu getirdi
Bu kafada bı adam asla kız çocuğu üstüne mal yapmazMalları çocuklarınızın üzerine yapmayı teklif ettiniz mi ? Ben anlaşmaktan yanayım bu konularda ama karşı taraf uzlaşmak istemiyor belli ki . Davanizi kabul edecek iyi bir avukat bulmanızı diliyorum sadece ...
Kesinlikle katiliyorum. Siz de kendinizi sahlama almaya bakin. Bunca yil bir basiniza cocuklarinizi büyütmüş, kariyenizden vazgeçmişsiniz enek veemissiniz. En azindan geledeginizi temin edevek bir duzen kurun oyle ayrilinSiz de aslında akıllı davranacak o dönemlerde mal mülk para edinecektiniz.Kendi sigortanızı ödeyecektiniz.Emekli olurdunuz en azından.
Şu an elinizde hiç bir şey yoksa adamı bu saatten sonra kullanın.Nasılsa yanınızda değil.Tekrar birleşirim ama şartlarım şunlar bana her ay 3000 dolar göndereceksin diyeceksiniz.
resmi nikahı olmadan da bir kadın olabilir hayatında.çocuk yoktur olsa e devletinde görürdünüz.hadi size kazık atmayı plandı da insan 3 kızına nasıl kıyar?kız çocuğu babaya da çok düşkün olur.yaralar açacak yüreklerinde yıllarca kapanmayacak.yazıklar olsun böyle babalaraBaktım canım yukarda cevapladım bunu
Sadece büyük kızım reşit diğerleri küçükMalları çocuklarınızın üzerine yapmayı teklif ettiniz mi ? Ben anlaşmaktan yanayım bu konularda ama karşı taraf uzlaşmak istemiyor belli ki . Davanizi kabul edecek iyi bir avukat bulmanızı diliyorum sadece ...
Şu an ondan direkt birleşelim çağrısı gelmediSiz de aslında akıllı davranacak o dönemlerde mal mülk para edinecektiniz.Kendi sigortanızı ödeyecektiniz.Emekli olurdunuz en azından.
Şu an elinizde hiç bir şey yoksa adamı bu saatten sonra kullanın.Nasılsa yanınızda değil.Tekrar birleşirim ama şartlarım şunlar bana her ay 3000 dolar göndereceksin diyeceksiniz.
Burda küfür etmek yasak yoksa hiç etmeyen ben bile eşinize neler neler demek istiyorum. Sinsi biriymiş belli herşeyi düşünmüş yapmış yıllarca kurmuş. Arkadaşlarinda dediği gibi e devlet den başka çocuk var mi adına diye bakabilirsiniz. Umarım kurtulursunuz.Bilmiyorum keşke olsa
Bosansak
Ne güzel olur
Kadın yurt dışında bile olmayabilir di mi C ceycey0406 O kayınvalide oğlum soyun diyip kanına bile girmiş olabilir. Bir insan neden bir anda değişsin, evlatlarını görmesin? Tuhaf yani...resmi nikahı olmadan da bir kadın olabilir hayatında.çocuk yoktur olsa e devletinde görürdünüz.hadi size kazık atmayı plandı da insan 3 kızına nasıl kıyar?kız çocuğu babaya da çok düşkün olur.yaralar açacak yüreklerinde yıllarca kapanmayacak.yazıklar olsun böyle babalara
Nikah evrensel tabii de valla bilemedim, anlatımlarınızdan yola çıkarak eşinizi o kadar sinsi şeytan buldum ki mal kaçırması vb altından ne çıkarsa çıksın şaşırmam şahsen.O kadar doğru bir tesbit yapmışsınız ki
Evet benden mal kaçırmak için gayet planlı programlı çalışmış
Avukat diyor ki üzerindeki tapulu bir gayrimenkulü vermiş olsa hani dvretse vs anında ispat ederiz ama bu napıyor para yolluyor abisine
Herhangi şüpheli bir şeye imza atmadım ve bildiğim kadarıyla nikah evrensel değil mı yani bu adam dünyanın tüm ülkesinde benimle evli değil mi
Yasal olarak halen evli görünüyoruz
bilemeyiz ki.belki yok başka kadın belki de var.aileleri de geline kızıp destek verebiliyorlar 2. kadına bazen .saklıyorlar hatta itinayla
Herzaman diyorum gözün bile olsa guvenmeyeceksin kadinalr hep uyanık olucak.ben biraz feminist düşünüyorum.erekeler her tulru yaşar işin içinden çıkar rahatına bakar kadinalr kendini güvenceye alacak kocaya fazla güvenmek bile iyi değil.Önüm açıktı kariyer yapabilirdim ona sonsuz güvendim ne büyük aptallik