20 yıllık evliliğim biterken...

Ne diyeceğimi bilemedim, umarım dişli bir avukat bulursunuz da en azından şu an oturduğunuz evi ve nafaka alma imkanınız olur, diğer mallar için ailesinin üzerine olduğundan yapabileceğiniz bir şey yok gibi sanki ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir.

Eşiniz sizden mal kaçırmak için ailesi üzerine yapmıştır gibi geliyor bana, adam size karşı epey planlı programlı çalışmış bana kalırsa, bir de bir şey sormak istiyorum ev almak vb sebeplerle sizden hiç imza aldı mı?
Böyle içten pazarlıklı sinsi adamlara hiç güvenmem, sizin boşanma davanızı baltalamaya çalışma girişimi başkasıyla yaptığı bir evliliği kamufle etmek için olabilir mi diye bile geçiyor aklımdan, çaktırmadan eşinden imza alıp gizlice boşananlar var çünkü, amaç nedir şu an için kestiremiyorum fakat bir şeyler döndüğünü hissediyorum.
O kadar doğru bir tesbit yapmışsınız ki
Evet benden mal kaçırmak için gayet planlı programlı çalışmış
Avukat diyor ki üzerindeki tapulu bir gayrimenkulü vermiş olsa hani dvretse vs anında ispat ederiz ama bu napıyor para yolluyor abisine
Herhangi şüpheli bir şeye imza atmadım ve bildiğim kadarıyla nikah evrensel değil mı yani bu adam dünyanın tüm ülkesinde benimle evli değil mi
Yasal olarak halen evli görünüyoruz

Tatlım ilk mesajima bakmadın mi
Bana diyor ki eğer bana boşanma davası açarsan yurtdışında çalışmayı bırakırım memleketime giderim hakimede derim ki bakın benim işim yok gücüm yok param yok maaşım yok üzerime kayıtlı hiçbir şey yok ben nerden nafaka vereceğim derim sen dimdizlak ortada kalirsin
Yapar mı yapar....korkulur bunlardan

Siz de aslında akıllı davranacak o dönemlerde mal mülk para edinecektiniz.Kendi sigortanızı ödeyecektiniz.Emekli olurdunuz en azından.
Şu an elinizde hiç bir şey yoksa adamı bu saatten sonra kullanın.Nasılsa yanınızda değil.Tekrar birleşirim ama şartlarım şunlar bana her ay 3000 dolar göndereceksin diyeceksiniz.
Kesinlikle katiliyorum. Siz de kendinizi sahlama almaya bakin. Bunca yil bir basiniza cocuklarinizi büyütmüş, kariyenizden vazgeçmişsiniz enek veemissiniz. En azindan geledeginizi temin edevek bir duzen kurun oyle ayrilin

Baktım canım yukarda cevapladım bunu
resmi nikahı olmadan da bir kadın olabilir hayatında.çocuk yoktur olsa e devletinde görürdünüz.hadi size kazık atmayı plandı da insan 3 kızına nasıl kıyar?kız çocuğu babaya da çok düşkün olur.yaralar açacak yüreklerinde yıllarca kapanmayacak.yazıklar olsun böyle babalara

Malları çocuklarınızın üzerine yapmayı teklif ettiniz mi ? Ben anlaşmaktan yanayım bu konularda ama karşı taraf uzlaşmak istemiyor belli ki . Davanizi kabul edecek iyi bir avukat bulmanızı diliyorum sadece ...
Sadece büyük kızım reşit diğerleri küçük
Evet teklif ettim kızımızın üstüne olsun madem diye ama kabul etmedi
Bugün ki avukat bana daha mantıklı ve güvenilir geldi onunla yola çıkmaya karar verdim bana şans dileyin:KK43:

Ne kadar aşağılık vefasız bir adammış, sinsin sinsi bunca sene planı bumuydu yani , çocuklarının hakkınada giriyor yarın birgün yatağa düşünce bakalım abisi yanında olucak mi o zaman çocuklarim diyecektir , insan evlatlarını düşünür önce güzel avukat bulun onunla görüşün Rabbim yardımcınız olsun inşallah üzüldüm sızın adınıza insanoğluna hiç güven olmuyor.

Siz de aslında akıllı davranacak o dönemlerde mal mülk para edinecektiniz.Kendi sigortanızı ödeyecektiniz.Emekli olurdunuz en azından.
Şu an elinizde hiç bir şey yoksa adamı bu saatten sonra kullanın.Nasılsa yanınızda değil.Tekrar birleşirim ama şartlarım şunlar bana her ay 3000 dolar göndereceksin diyeceksiniz.
Şu an ondan direkt birleşelim çağrısı gelmedi
Ortanca kızına mesaj atıp annen eğer pismansa kardeşini alıp gelsin buraya demiş manyaga bak Allahım ya

Bilmiyorum keşke olsa
Bosansak
Ne güzel olur
Burda küfür etmek yasak yoksa hiç etmeyen ben bile eşinize neler neler demek istiyorum. Sinsi biriymiş belli herşeyi düşünmüş yapmış yıllarca kurmuş. Arkadaşlarinda dediği gibi e devlet den başka çocuk var mi adına diye bakabilirsiniz. Umarım kurtulursunuz.
Birde o pembis yeni gelin evinede takıldım var bir işler bakın da görün

Valla yıllarca 6 ayda bir kaç hafta gördüğüm adama koca olarak görmem. Bi kaç sene belki beklenir şartlar oluşsun diye ama bile bile beni çalıştığı ülkeye gezmeye bile götürmeyen nerede kiminle yattığını bilmediğim adam zaten kocam değildir. 3 çocuğu varken malını mülkünü ailesine yapan, danışmayan, sormayan, benden bu kadar çekinmeyen, bu kadar ne hissedeceğimi umursamayan adamla evliliğin çok evvelden bitmiştir. Yazık etmişsiniz yıllarınıza. Çok hatalar yapmışsınız. Adam sizi eşi gibi görmüyor ki. İnsanın arkadaşına bile daha çok sorumluluğu olur. Bu adam size bir şey de vermez. İnşallah becerip tüm haklarınızı alırsınız ama bu şark kurnazından almak biraz zor gibi. Tek diyebileceğim sonucu ne olursa olsun boşanın. 6 ayda bir dalga geçer gibi gelmesine izin vermeyin.

resmi nikahı olmadan da bir kadın olabilir hayatında.çocuk yoktur olsa e devletinde görürdünüz.hadi size kazık atmayı plandı da insan 3 kızına nasıl kıyar?kız çocuğu babaya da çok düşkün olur.yaralar açacak yüreklerinde yıllarca kapanmayacak.yazıklar olsun böyle babalara
Kadın yurt dışında bile olmayabilir di mi C ceycey0406 O kayınvalide oğlum soyun diyip kanına bile girmiş olabilir. Bir insan neden bir anda değişsin, evlatlarını görmesin? Tuhaf yani...

O kadar doğru bir tesbit yapmışsınız ki
Evet benden mal kaçırmak için gayet planlı programlı çalışmış
Avukat diyor ki üzerindeki tapulu bir gayrimenkulü vermiş olsa hani dvretse vs anında ispat ederiz ama bu napıyor para yolluyor abisine
Herhangi şüpheli bir şeye imza atmadım ve bildiğim kadarıyla nikah evrensel değil mı yani bu adam dünyanın tüm ülkesinde benimle evli değil mi
Yasal olarak halen evli görünüyoruz
Nikah evrensel tabii de valla bilemedim, anlatımlarınızdan yola çıkarak eşinizi o kadar sinsi şeytan buldum ki mal kaçırması vb altından ne çıkarsa çıksın şaşırmam şahsen.
Kusura bakmayın eşinize şeytan diyorum lakin olmaması gerekir ama sizi dahi geçtim evlatlarından mal kaçıran adam benim için şeytandır.

Sanırım eşiniz ve ailesi için kız evlada mal mülk bırakmak ele para yedirmek gibi, hadi eşiniz kızlarını düşünmeyen kötü kalplinin teki diyelim, kayınvalideniz yaşlı ama görümcenizin içi nasıl elverdi yeğenlerinin hakkını yemeye, hiçbiri mi aklıselim değil? Bir tanesi bile demedi mi abicim/kardeşim senin çocukların var, evleri kızların üstüne yap diye?
Sorsanız vicdan merhamet sahibidirler, hak yemezler ama kendi kanlarından 3 kızın hakkına pek güzel konmuşlar.

Gerçekten çok sinirlendim, elde avuçta olmasa neyse de olan kaçırılıyor, dilerim maddi manevi en iyi şekilde boşanabilirsiniz.

Eşiniz bir gün sürünerek kızlarının kapısına gelir bunu da yazın bir kenara, o geldiği kapı yüzüne açılmazsa bugünleri hatırlasın inşaallah.

Kadın yurt dışında bile olmayabilir di mi C ceycey O kayınvalide oğlum soyun diyip kanına bile girmiş olabilir. Bir insan neden bir anda değişsin, evlatlarını görmesin? Tuhaf yani...
bilemeyiz ki.belki yok başka kadın belki de var.aileleri de geline kızıp destek verebiliyorlar 2. kadına bazen .saklıyorlar hatta itinayla

Şimdi boşanırsanız avukatların dediği gibi hiçbir maldan pay alamayacaksınız, bence mallarını kendi üzerine yapana kadar bekleyin bir şekilde oyalayın, zaten yurtdısına gidicek galiba tekrar, bunca zamandır çektiğiniz zorlukların bir şekilde karşılığını alabilmenizi canı gönülden isterim.

Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım boşardım( 5 yıl var dediniz emekliliğine yansın) ya da bu süreçte boşanmaz bizde seninle yurt dışına gwliyoruz der oturum iZnimi alır boşardım(hangi ülke bilmiyorum ama avrupada oturum izni lınca mğdur olmazsınız) herhalde

Adam malları kendi ustune yapmayabilir. Eger annesinin uzerine yaptiysa, annesi öldükten sonra mirasci sifatiyla mallari alir. Bosanirken mirasa dusen mallar ortak sayilmaz. Annesi olene kadar beklerseniz esiniz o arada emekli olur, alacaginiz nafaka düşük baglanir. Gerci nafaka dusurme davasida açabilir sonradan. Kur almis başını gidiyorken en doğrusu bosanma davasi acmak. En azindan dava bitene kadar cocuklara nafaka odemek zorunda. Resit olan cocugunuz eger okuyorsa onada nafaka odenir bunu avukata mutlaka soyleyin belki ayri dava acmak gerekiyordur

Önüm açıktı kariyer yapabilirdim ona sonsuz güvendim ne büyük aptallik 😞
Herzaman diyorum gözün bile olsa guvenmeyeceksin kadinalr hep uyanık olucak.ben biraz feminist düşünüyorum.erekeler her tulru yaşar işin içinden çıkar rahatına bakar kadinalr kendini güvenceye alacak kocaya fazla güvenmek bile iyi değil.
Eskiler derki iki tabağın varsa birini at kır.
Kocanın yakasini bir araya getirme en derler rahat batar onalra

X