- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.679
- Konu Sahibi VuslataDair
O kadar doğru bir tesbit yapmışsınız kiNe diyeceğimi bilemedim, umarım dişli bir avukat bulursunuz da en azından şu an oturduğunuz evi ve nafaka alma imkanınız olur, diğer mallar için ailesinin üzerine olduğundan yapabileceğiniz bir şey yok gibi sanki ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
Eşiniz sizden mal kaçırmak için ailesi üzerine yapmıştır gibi geliyor bana, adam size karşı epey planlı programlı çalışmış bana kalırsa, bir de bir şey sormak istiyorum ev almak vb sebeplerle sizden hiç imza aldı mı?
Böyle içten pazarlıklı sinsi adamlara hiç güvenmem, sizin boşanma davanızı baltalamaya çalışma girişimi başkasıyla yaptığı bir evliliği kamufle etmek için olabilir mi diye bile geçiyor aklımdan, çaktırmadan eşinden imza alıp gizlice boşananlar var çünkü, amaç nedir şu an için kestiremiyorum fakat bir şeyler döndüğünü hissediyorum.
Evet benden mal kaçırmak için gayet planlı programlı çalışmış
Avukat diyor ki üzerindeki tapulu bir gayrimenkulü vermiş olsa hani dvretse vs anında ispat ederiz ama bu napıyor para yolluyor abisine
Herhangi şüpheli bir şeye imza atmadım ve bildiğim kadarıyla nikah evrensel değil mı yani bu adam dünyanın tüm ülkesinde benimle evli değil mi
Yasal olarak halen evli görünüyoruz