20 yıllık evliliğim biterken...

yok bence de 7500 tl olayı pek inandırıcı değil.Zaten geçmiş konularında da söylüyordu eşim tüm maaşını bana gönderiyor ,kendisine verilen harçlıkları da bilezik yapıp doğumlarımda 5 bilezik takıyor diye.Oturduğu evi ve kira geliri olan başka mülkleri de olduğunu yazmıştı ama şimdi okuduklarıma çok üzüldüm .4 yıl önce de aynı bu süreçleri yaşamıştı gerçi..inşallah kısa zamanda hayatını yoluna sokar arkadaş

ama işte 3 yıl önce farklı 3 yıl sonra başka yazarsa insanlarda konuya yanlış yorumlar yaparlar.adamı çocuklarına zerre değer vermeyen gösterdi mesela bu konuda.ben buna inanmayanlardanım eski konularına bakınca.konu sahibi de adama değer vermemiş.sadece para göndersin hem de ülke şartlarına göre 2 maaşlı mühendis maaşı en az.sonra da gözüme gözükmesin çocuklarımla rahatça yaşayayım demiş.belki de adam bunu anladı da kendini mal mülk olarak güvenceye aldı.olamaz mı?

Geçende siz aldatıldım ama üç çocuğum var boşanamiyorum diyen üye miydiniz?
Hatta boşan deyince eşim zengin onun parasını baskasina mi yedirecegim?
Çocuklarıma nasıl bakarım dediniz
Sonra başka bir olayda da herkes üstünüze gelince boşandım rahatlayın demiştiniz sanki nikiniz hiç yabancı değil.

Biraz geçmişe bakayım dedim
Konu sahibinin başkalarına verdiği akılla kendi yaşamı aşırı çelişkili

Hepimiz biraz oyleyiz bencemalum terzi kendi sokugunu dikemez
Muhakak...lakin konu sahibinin şu anlattıkları ile başkalarına aynı tarzda verdiği akıllar normal değil.
Çoğunlukla kendinden örnekler vererek yorumlar yapmış . 2 farklı hayat yaşıyormuş gibi yani.

Son düzenleme:
Muhakak...lakin konu sahibinin şu anlakları ile başkalarına aynı tarzda verdiği akıllar normal değil.
Çoğunlukla kendinden örnekler vererek yorumlar yapmış . 2 farklı hayat yaşıyormuş gibi yani.
Burdada oyle yapmis yani bu konuda.. ayaklarini opup koklayan herif sanki ertesi gun degismis gibi anlatiyor.. halbuki herif yillardir boyleymis zaten.. bi tutarsizlik var

Burdada oyle yapmis yani bu konuda.. ayaklarini opup koklayan herif sanki ertesi gun degismis gibi anlatiyor.. halbuki herif yillardir boyleymis zaten.. bi tutarsizlik var
bu evliliği ayakta tutan tek bir şey var o da para.ortada evlilik yok zaten.15 yılı geçmiş adam gideli.

bilmiyorum artık
adam gelip sorun çıkardıkça yazardı buraya
biz adama saydırınca da adam kıymete binerdi
biz kıskanıyor olurduk
diğer üyelerin dediği gibi başka konulara yazdığı mesajlara bakarsan sanki bambaşka biri
gayet güzel akıllar veriyor ama kendi bu rezilliği çekiyor

valla ablacım ben başka ailesi değil de başka yaşantısı olduğunu düşünüyorum
daha çok önüne gelenle gezip tozduğu günübirlik şeyler
konuları hep bana böyle çağrıştırdı
adamın günahını alıyoruz gerçi ama anlattığı gibiyse adam gerçekten leş
yani evet insan iyi arkadaş kardeş olur da iyi sevgili koca olamaz vs
bu adam iyi insan bile değil
yıllarca anlatmamıza rağmen görmedi görmek istemedi
şimdi hadi kendin ettin kendin buldun o çocuklara reva mı peki
bakacak mı bu karaktersiz çocuklara bu zihniyetle

Çocuklarına sağlıklı uzun ömürler dilerim fakat zorunlu hizmette görevli bir eş olur, ne bileyim adam uzak yol şoförü veya kaptanı vs olur senede 1-2 defa görmeyle evliliğinizi yürütmeye çalışırsınız lakin senelerdir yurtdışında yaşayıp eşini çocuklarını yanına almayan birine de 3 çocuk doğurulmamalı.

Vuslata dair’in diğer konu ve mesajlarına hakim olan başka arkadaşlarımızın da yazdıklarını okudum, sanırım şiddet de varmış, ben olsam ne yapardım diye düşündüm de tek çocuklu olurdum orası kesin, çocuk biraz büyüyünce çalışmaya başlardım ve yol yakınken de boşanırdım.

Konudaki eşi Vuslat’ın anlattığı kadar biliyoruz, Vuslat’ı da kendisini anlattığı kadar ama ortada bir gerçek varsa sağlıklı bir evlilikleri yok.

Son düzenleme:
Hic skilmadan hayretle okudum. Nasil boyle bisey olabilir ? 3 tane kocaman cocuklar var ve annesiyle abisini biraz da olsa kapi disari yapmasi gerek. Sonucta sen onun yurt disi isini kabul etmissin belki de baska bi kadin olsa bosanirdi kabul edemezdi. Cunku 6 ay ayri kalmak normal degil. 6 ay bu adam esini gormezse ne yapar? Ve empati kurdum da evde oyle bi valiz gorsem cok canim skilirdi Allah yardimcin olsun arkadasim. Allah sana yoldas olsun. Insallah bi sekilde bosanirsin zaten ayri gibisiniz. Ama cocuklarin ne diyor bu duruma? Ha bide insan esine nasil bile bile hirsiz der iftira atar aklim almiyor

Aradan geçen koca 20 senede çocuklarınıza hem anne hem babalık yapıp büyültmüşsünüz tebrik ederim. Zaten varlığı yokluğu belli olmayan bir adamdan boşansanız ne olur boşanmazsanız ne olur. Umarım kendiniz için en hayırlı kararı alırsınız

Eşi yanında olmayan ,tek başına çocuk büyütme mücadelesi içindeki bir kadından çok "kendi rüyasını gerçekleştirmiş bir kadın" görüyorum aslında . Zaten boşanma sürecini başlatan hiç "artık eşim olmadan bir evlilik yürütmek istemiyorum" tartışması olmamış. Şu an yaşanan huzursuzluğun sebebi adamın maaşının büyük bölümünü ailesine gönderip kendi adına mal alması..yoksa daha önceleri de yıllardır yoktu ama maaşın tamamı kendisine geldiği için sorun olmuyordu.Daha önce de yazmış mal mülk yaptım ama boşansam sıkıştıkça onları mı satacağım şeklinde.Normalde evliyken bile olabilecek mülk satma olayı arkadaşa garip geliyor .Yani hakkında hayırlısı olsun ama herkes o yada bu sebepten boşanıyor sonuçta..kenarda köşede 3/5 birikim bir de oturulacak ev varsa daha ne olsun. 43 yaşında kariyer yapmasa da bir işe girip çalışabilir

vaaay kemancı gelmiş
Şu an ben ordan bakınca zor durumda görünüyorum değil mi ama aslında esas zor durumda olan sizsiniz neden derseniz ben bir şekilde çalışır çabalar boşanır ayakta kalırım ama siz zor durumda bir insanın haliyle dalga geçecek kadar karakter yoksunusunuz işte bu parayla kazanılmaz size yazık Allah o paslanmış kalbinize merhamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…