20 yıllık evliliğim biterken...

Herkes biraz yazdikca konularini hatrladim bende…mutlulugu sadece somut seylerden ibaret sayarsak, o zaman tabii 1 bilezige paraya tav olursun…

Halbuki kizlar bir kadin olarak once anneyi rol modeli alirlar..bu kizlar keman kursuda alsa piyano kursuda.. isterse dunyanin en basarilisi olsun derslerinde.. ozguvenli olabilecekler mi sence?

Yani okul diploma vs cok guzel birsey, ama hayatta insanin bir durusu olmali degil mi? Bunca yildir anormal bir iliskiyi hem kendin yasamissin hemde kizlarina yasatmissin.. ki kizlarin senden akilli gibi duruyor burdan.. cunku onlar bile bosan demisler.

Insanin basina ne gelecegi belli degil, hepimizin sinavi derdi baska baska seyler ama bu olaylar baya baya ben geliyorum demis.. yani bize mi itiraf etmek istemedin yoksa kendini mi
Kandiriyosun orayida anlamadim tam.. ayagimi yikardi operdi vs derken

Konulara yaptığınız yorumlardan biliyorum sizi. Eşinizle aranızdaki farklardan, yyrtdışına gidişinden falan çokça bahsettiniz. Bunca şey olurken size ne kadar para gönderiyordu? Biriktirme ihtimaliniz olmadı mı gizlice, zaten yalnızdınız zor olmazdı… Çocuklar büyüdükçe ben de çalışayım kafasına girmediniz mi? bir çalışma hayatınız olmuş sonuçta bekarken… hayatta her şeye hazır olmalıyızın örneğisiniz burdan bakınca. Her şey gönlünüzce olsun bundan sonra

Son düzenleme:
aktım bana vurmaya kalkıştı dedim ki hoop orda dur ben 44 yaşındayım bu yaştan sonra senden dayak yiyecek değilim
Kades ile çağırdım geldiler uzaklaştırma istediğimi söyledim polis beni göt
Öncelikle sunu yapabilmis olmanıza sasırmakla birlikte(sasırdım cünkü böyle adamdan 3 cocuk yapan biri,siner oturur genelde)tebrik ediyorum.
Ben olsam hemen bi hukuk bürosyla görüsürüm?
Yani benim mantıgım almadı,3 cocuk büyürken sene de 15 gün gelen babaya demez mi hakim ?Bu cocuklara niye bakmadın?
AYda 500 usd göndermekle babalık oluyoır mu demez mi?
Acil görüsün elinizdeki dekontlar vs ile bence alabilirsiniz biseyler.
Hakkınızda hayırlısı

kardeşim sen 500 dolarla niye yetindin masrafları daha çok gösterecektin eline geçeni biriktirmeye bakacaktın sende kenara atacaktın sana bişey deyimmi boşanma nedeniniz genel olarak para sorunu sen boşanırsan maddi olarak daha çok zorlanacaksın ve o kaynana kayın çatır çatır o paraları yiyecek ekmeklerine yağ süreceksin bence daha akllı davran

Benim anlamadigim birsey var. Esimi para kazanabilmesi icin yilda 2 kez toplam 1 ay goruyorsam, çocuklarım baba yuzu gormeden buyuyorsa, birkez bile yasadigi ulkeye gitmiyorsam bu benim icin mantik evliligidir. Bu yasta senden dayak mi yiyecegim deyip uzaklastirma karari alabilecek kadar guclu bir kadinsiniz ustelik. Peki bu mantik evliliginde siz bu kadar gucluyken neden simdiye kadar sigortanizi yatirtmadiniz? Neden daha fazla para talep edip, yollamadiginda bosanma davasi acip nafaka almadiniz. Simdiye kadar aldiginiz nafakayla sigortanizi oderdiniz en azindan. Ustelik adamin maasini dusuk soylediginide yakalamissiniz. Kayinvalidenizin zenginlestiginide gormussunuz. Su zamana kadar bosanmadiysaniz demekki baska bir beklentiniz ya da bu evlilikte sizi tatmin eden birsey vardi. Evliliginizi devam ettirme motivasyonunuz neydi?

Bilezik?

benim de dediğim bu
adam hep kötü bir baba
koca olarak zaten hiç yok

insan bir minik butik, bakım-güzellik üzerine bir yer veya ne biliyim işte böyle şey açar
üstüne ev araba alır, kullanır. adamın gönderdiği parayı da kızlarına harçlık yapar. hey yavrum hey.

kadın üniversite mezunu. zır cahil bir insan da değil ki
orada kocasının bin dolara çalışmayacağını bal gibi bilecek kadar da kafası çalışıyor esasen
ona burada hep boşan dendi, hangi hakim olsa boşardı
ama nedense hep savundu evliliği
yok boşanmış aile çocuğuymuş da yemin etmiş boşanmamaya...
e napalım yemin ettik diye hayatı kendimize çocuklarımıza sevdiklerimize zindan mı edelim.

Eski konularıyla ilgili yorumlari okudum. Bilezik isteyen bir kadın neden para alamamis, ortaligi ayaga kaldirmamis anlayamadim. Konu sahibi saf, korkak birisinede benzemiyor. Gayet akıllı gorunuyor. Bazi seylerin hesabini yapamamasina sasirdim. Tabi bu yorumum evliliklerinin sevgi uzerine kurulu olmamasina inanmamdan kaynaklaniyor. bunca sene yilda 2 kez gordugum adam ailesi icin calismiyorsa (ev, araba, arsa kisacasi ailesinin geleceği icin yatirim) ne diye evli kalayim ki?

Ha esimi cok seviyorum deseydi mal mülk uzerine bu kadar sert yorum yapmazdim. Bunada aciklik getireyim yanlis anlasilmasin

1 sene içerisinde sadece bayramlarda görebildiğiniz bir adamla zaten ne evliliğiniz kalır ki sadece kağıt üzerinde evlisiniz. Evinize para göndermesi dışında ekstra bir bağınız ne var ki ? O parada az gönderilmeye başlanınca ve bunu öğrenince aklınıza hemen boşanmak gelmiş. 20 yıllık evliliğiniz bence çok uzun zaman önce bitmişte sizin sadece adliyede işiniz kalmış diye düşünüyorum

Çok özür diliyorum ama yılda 2 kere görebildiğiniz bir adamla bu kadar yıl nasıl evli kalabildiniz? Diğer öküzlüklerini söylemeye dahi gerek yok. Zaten muhtemelen farklı bir ailesi farklı bir yaşantısı var -ki olması da çok normal bu şekilde bir evlilikteyken. Çok sağlam bir avukat bulmalı ve artık bu saçmalığa bir son vermelisiniz.

Memlette de eşi çocuğu var bence. Yanında getirdiklerini ona verecek diye düşündüm. Ev araba arsanın bir kısmı o kadına alınıyor büyük ihtimal. Kaynınız paravan. Herkes biliyor sizden saklıyorlar gibi. Yurtdışında da vardır biri onu ayrı tutuyorum. Bitirilmekte de kendini sağlama almakta da geç kaldığınızı düşünüyorum. İnşaAllah bi çıkar yol bulursunuz.

Öyle düşünmüyor o bağ bahçe geleceğimiz bizim diyor onun ailesi güvenilirmis o yüzden sorun yokmuş
Ailesi güvenilir ama o insanlara bir şey olsa o mal senin çocuklarına değil amcanın üzerinde olduğu için yeğenlerine kalacak.
Bunu akıl edemiyor mu?
2 avukat ile konuştum birisi ile yola çıkmaya karar verdim bugün
Üstüne olan malları araştırıp satılamaz şerhi koydurmayı unutmayın lütfen.
Keşke gönderseydiniz kızınızı, çok ünlü bir keman virtiözü olsa bile bu ülkede değeri ne kadar bilinecek ki.
Geleceğiyle oynamışsınız.

bu sektörün içindeyiz nerede bulamıyorlar?ben ırak mı dedim hem ?yalvarıyorlar yahu insanlar çocuklarımıza iş bulun diye .asgari ücretle çalışıyor mühendisler.bayıla bayıla gider genç nesil gidiyorlar da.ortalık mühendis kaynıyor artık.

Öyle düşünmüyor o bağ bahçe geleceğimiz bizim diyor onun ailesi güvenilirmis o yüzden sorun yokmuş
Kesin dogulu bu adam ve mallar kardeşlerine kalacak size hic birsey kalmayacak lakin mahkeme asamasinda kardesine gonderdi paralari dekontlari belgelerseniz iyi bir avukatl belki hakkinizi alırsınız yazismalari silmeyin

ayda 500 dolarda yalan.iki çocuk özel okuldaymış.ankarada özel okul ücretlerinden haberi yok sanırım.servisi bile 1000 tl kişi başı şu an.ayda 7500 lirayla mı 3 çocuğa bakıp ikisini özelde okutup keman kursları aldırıp bir de üniversite kazanan kızına sıfırdan eşyalı ev döşedi izmir de?gayet de adam fazla fazla göndermiş.konu sahibi de amann adam olmazsa olmasın ben yer içer gezer bilezikleri de alır keyfime bakarım demiş.bu çocukların başında neden babaları yok dememiş.yani nasreddin hoca hikayesi gibi kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun gibi olmuş.artık kazan öldüüüü.ama ben boşanacağına asla inanmıyorum.bu düzeni devam ettirecek bence adamla barışıp.madem 4 yıllık üniversite mezunuymuş sağlığı da yerindeymiş 2 çocukla kalaydı da iş hayatı olaydı ya bunca yıl.yıllardır keşke sağlığım elverseydi de işim olsaydı der üzülürüm.eşin eline bakmadığım halde üzülürüm.kadınlar kendi ayaklarının üstünde durmadıkça daima bu risk vardır.riski alan faydasına da ortaktır zararına da eşin.

Kesin dogulu bu adam ve mallar kardeşlerine kalacak size hic birsey kalmayacak lakin mahkeme asamasinda kardesine gonderdi paralari dekontlari belgelerseniz iyi bir avukatl belki hakkinizi alırsınız yazismalari silmeyin
direkt üstüne tapulandıysa asla bozamaz ve alamaz o mallardan.anca tapulu malını son 1 2 yılda satış yaptıysa kardeşine vs ispatlanabilir mal kaçırdığı

Oha dicem ne kdr tanidik hikaye komsumuz 2 kizi var adam ev araba aliyor evliyken dogulu bunlarda hepsi babasının ustine şimdi 2 .ev alacak oda babasının ustune. kadin kavga kiyamet cikariyor alamazsin diye evden kovmalar vs adamin umru degil .ya kiz cocuklari diye mi bilmiyirmbu ogrendigim ikinci hikaye.gozunuzu kulaginizi iyice acin hakkinjzi alin çocuklarınız icin. iyi bir avukatla

Enteresan neden böyle bir hikaye uydurma ihtiyacı duydu acaba?
Cocuklarımı kendim büyüteceğim fantazisinden glşfglkgflgl
Sanki bizimkileri komsu büyütüyor calısıyoruzda gplgllfd
Benimki 3 yasına geldi valla büyüyor calıstıgım halde,Allahın hikmeti mkgkgfkfd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…