silviacım tam olarak anlamasamda şimdi ben otur kalkı bi seferde 15 kez yaapıyorum mekigide önceden 10 da tıkanıyodum ama şimdi 15 kez rahat yapıyorum sayılar arttıkça turuncu ve diger ne renkti o mavimiydi her neyse tablodaki yerimiz degişecek degilmi .her hafta kendimizi test edicez dimi .bu arada emek vermişşin o kadar çok teşekkürler canım arkadaşım ..
şimdi tabloya tekrar baktımda,ben 25 mekik çektiğime, 21-30 situps arasında olduğu için 3. sütunu uygulayacağım.
sguattta ise 12 tane yaptığıma göre, 2.sütunu uygulayacağım.burayı anladım sanırım.
PROGRAM
1.HAFTA
PAZARTESİ
Kardiyo:30 DK süre ile. Templolu yürüyüş,Bisiklet,Hafif koşu,Ay yüryüşü,Yüzme gibi sporlardan herhangi biri.
SALI
TEST
ÇARŞAMBA
MEKİK+SQUAT 1.Gün
PERŞEMBE
Kardiyo:30 DK süre ile. Templolu yürüyüş,Bisiklet,Hafif koşu,Ay yüryüşü,Yüzme gibi sporlardan herhangi biri.
CUMA
MEKİK+SQUAT 2. Gün
CUMARTESİ
DİNLENME
PAZAR
MEKİK+SQUAT 3. Gün
enfurtu bacım sen yapmışın bişeyler ya benimde yapasım başlıyasım var ama kafam basmadı resmen bu olaya içimen bi ses bırak bunu pilatese devam diyoşimdi tabloya tekrar baktımda,ben 25 mekik çektiğime, 21-30 situps arasında olduğu için 3. sütunu uygulayacağım.
sguattta ise 12 tane yaptığıma göre, 2.sütunu uygulayacağım.burayı anladım sanırım.
kızlar walla nete girecek vaktim olmadı kaç gündür
sadece hızlı bir şekilde girip yazdıklarınızı okuyorum
en kısa sürede hepsini okuyacağım
bu arada mezura aldım biran önce ölçülerimi bildiririm
öptüm
evet canım aynen öyle yapacaksın.ben daha sonra siteyi tekrar inceledim aslında test tablosunu verip lüzumsuz kafa karıştırmışlar.test tablosu tabloda nerde olduğumuz görmek açısındanmış zaten tabloda yer alan değerlerde ordu eğitimleirndeki standartlara göreymiş yani bizi ingilendimiyo.zatne normal insanların genlede POOR ve AVARAGE olan bölümde yer aldıklarındna bahsetmiş.sen hiç kafanı takma.yazdığın sütunları takip et.
silvişcim canım kızma ama ben hiçbişey anlamadım bu olaydan test olayı ne bu tablo ne 30 yaş altı ok onu anladım e iyide kaç mekik çekicem önemli olan yapabildiğimiz maximum sayıyı bulmak demişiz ama 8 den az olmasın demişiz sonra squat olyı var haftanın 3 günü mekik ve squat yapıcaz diğer günler hafif yürüyüş yazmışsın öemi yapıcaz ben tam anladım derken bu tablo kafamı iyice karıştırdı:çok üzgünüm:
evet işte burda yazdığı gibi ya nolur anlıyan biri varsa anlatsın çünkü burası çok karışık
silviyacım sen napmıssın bole yaaa.. sehir dısından musterilerimiz geldi butun gun onlarla brlikteydik ankara turu otele yerlestirme derken butun gun ayak ustuydum geldim bi bakıım sole yarın yazarım artık demiştim ama inanamadım sahane bi program yapmıssın gercekten cok werimli olucagına inanıyorum bu sekilde hemen yatıcaktım bugunu kacırmamak adına simdi test kısmını yapıım diorum.. bide bugun pat die hastalandım rezillikler yasadım sormayın kızlar neyse yrn gittiler mi benim yogunlugum bitiyo rahat rahat paylasımda bulunabilcem..sizlere katılabilcem.. simdi su hareketleri bi yapıım bakalım hangi sutunda olcam :))
ya kızlar sabah bi uyandım squat benim bacakları delmiş resmen nasıl hamlamışım nasıl bi görseniz neyse iyi oldu iyi .handemi canım caymak yok lütfen ..çokkk öpüyorum herkesi bby.
03,06,2009 çarşamba
mekik :40
sguat :25
kardio :750 adım stepper
tüketilen su miktarı:3 lt su
günlük beslenme
sabah :klasik kahvaltı
ara :yok
öğle :1 tabak taze fasulye yemeği
ara :1 avuç erikerik
akşam :1 küçük karnıyarık
ara yok
ben 40 mekik yaptığıma göre average devam edeceğim sanırım değil mi?
herkese kolaylıklar dilerim