silvia yakaladım seni merhaba canım bi bakim dedim ya bu squat ne beter bişeymiş baldırlarımı hissetmiyom .. çok öptüm bby
enfurtu bacım sen yapmışın bişeyler ya benimde yapasım başlıyasım var ama kafam basmadı resmen bu olaya içimen bi ses bırak bunu pilatese devam diyo((((
silviyacım sen napmıssın bole yaaa.. sehir dısından musterilerimiz geldi butun gun onlarla brlikteydik ankara turu otele yerlestirme derken butun gun ayak ustuydum geldim bi bakıım sole yarın yazarım artık demiştim ama inanamadım sahane bi program yapmıssın gercekten cok werimli olucagına inanıyorum bu sekilde hemen yatıcaktım bugunu kacırmamak adına simdi test kısmını yapıım diorum.. bide bugun pat die hastalandım rezillikler yasadım sormayın kızlar neyse yrn gittiler mi benim yogunlugum bitiyo rahat rahat paylasımda bulunabilcem..sizlere katılabilcem.. simdi su hareketleri bi yapıım bakalım hangi sutunda olcam :))
ya kızlar sabah bi uyandım squat benim bacakları delmiş resmen nasıl hamlamışım nasıl bi görseniz neyse iyi oldu iyi .handemi canım caymak yok lütfen ..çokkk öpüyorum herkesi bby.
02,06,2009 salı
mekik :40
sguat :25
kardio :750 adım stepper
tüketilen su miktarı:3 lt su
günlük beslenme
sabah :klasik kahvaltı
ara :yok
öğle :1 tabak taze fasulye yemeği
ara :1 avuç erikerik
akşam :1 küçük karnıyarık
ara yok
ben 40 mekik yaptığıma göre average devam edeceğim sanırım değil mi?
herkese kolaylıklar dilerim
ayrıca handemicim silviş gün gün uymamız gerekenleri şöyle toparlamış
p.tesi :kardiyo..yürüyüş,yüzme v.s.
salı :mekik ve sguat testi
çarşamba :mekik ve sguatta 1.gün programını uygulayacağız.(tabloları incele,day1 ,day2 day 3 diye ayrılmış)
perşembe :kardiyo
cuma :mekik ve sguatta 2 .gün
c.tesi :hiç bir hareket yapmayıp dinleniyoruz.
pazar :mekik ve sguatta 3. gün
şimdi bizler bugün mekik ve sguatta 1.day tablosunu yapacağız.
silvişim ben dinlenme günümü pazar olarak değişsem olur mu?birde bu hareketleri her gün yapmak istiyorum.ne dersin?
silviş 15 sguat
16 mekik yapabildim.
sguatta averaj
mekikte poorum
yani sguatta 2.columdan
mekikte 1 columdan yapacağım..
bugün ancak testi yapabildim.yarın size yetişmeye çalışırım.
mekiğe yokum demiştim ama yapabileceğim kadar yapmak istedim.
ölçülerim.
boy 163.
göğüs 95
mide 81
bel 88
karın 99
kalça 116
üst bacak 66
baldır 56
aslında silviş senin verdiğin bir fotoğraflı ölçüm şekli vardı. onu bulamadım. tekrar bir tarafım olmadımı düzeltme yaparım.
herkese sağlıklı bir gün.
silvia yakaladım seni merhaba canım bi bakim dedim ya bu squat ne beter bişeymiş baldırlarımı hissetmiyom .. çok öptüm bby
benimde her yerimi ağrıtmıs ki tam anlamıyla yapamadım bile hareketi gerildim hatta o yuzden dogru mu yapıyorum diekafamçokkarıştı
silvişim gene yüreklendirdin beni.
benimle beraber oğluşumda yaptı onunda midesi acımış. çocuklar böyle. enfurtu yazdığında kendi halimi görmüştüm.oyun sanıyor onlar ve bizlerle berber oynamak olarak görüyorlar.
ama merdivenlerden inerken bacaklarım kilitlendi sandım oda squattan
çok yararlı sanırım.
evet gelelim benim tahlıl sonuçlarıma. ben mamografide çektirmiştim kızlar yaş 45 olduğu için.
fibrokistik tanı kondu . buda dikkat edilmesi gereken bir durummuş.yazıyorumki belki bilen arkadaşım yada duymuş olan vardır.yada benimle beraber sizde öğrenirsiniz.
mamografi yi çeken dr. menopoza kadar yılda 1 kez mutlaka ,menopozdan sonrada 6 ayda bir
dr a gösterdim souçları bugün oda 3 ayda bir çektirin deyince ama mamografi dr u 1 yılda demamografi çektirin demişti. di dedim . o zaman 1 yılda yaptırın dedi.kadın olmak zor iş.
ama ne yapalım dikkat edeceğiz.
ya kızlar sabah bi uyandım squat benim bacakları delmiş resmen nasıl hamlamışım nasıl bi görseniz neyse iyi oldu iyi .handemi canım caymak yok lütfen ..çokkk öpüyorum herkesi bby.
ayrıca handemicim silviş gün gün uymamız gerekenleri şöyle toparlamış
p.tesi :kardiyo..yürüyüş,yüzme v.s.
salı :mekik ve sguat testi
çarşamba :mekik ve sguatta 1.gün programını uygulayacağız.(tabloları incele,day1 ,day2 day 3 diye ayrılmış)
perşembe :kardiyo
cuma :mekik ve sguatta 2 .gün
c.tesi :hiç bir hareket yapmayıp dinleniyoruz.
pazar :mekik ve sguatta 3. gün
şimdi bizler bugün mekik ve sguatta 1.day tablosunu yapacağız.
silvişim ben dinlenme günümü pazar olarak değişsem olur mu?birde bu hareketleri her gün yapmak istiyorum.ne dersin?
ayyy teşekkür ederimmegicim bu arada derece almışsın :lepi: tebrikler
aşkım walla benim de içim içimi yedi giremedim,yazdıklarınızı doğru dürüst okuyamadım diye ama karneler yaklaştığı için bizim bu aralar çok yoğun geçiyor,notlar falan uğraşıyoruz,neyse geçiyor artık yavaş yavaş...hayatım özledim ya hallet şu işlerini dön aramıza takımımızın gurur kaynağı sensiz olmuyo :içelim:
ablacım geçmiş olsun yaaaevet gelelim benim tahlıl sonuçlarıma. ben mamografide çektirmiştim kızlar yaş 45 olduğu için.
fibrokistik tanı kondu . buda dikkat edilmesi gereken bir durummuş.yazıyorumki belki bilen arkadaşım yada duymuş olan vardır.yada benimle beraber sizde öğrenirsiniz.
mamografi yi çeken dr. menopoza kadar yılda 1 kez mutlaka ,menopozdan sonrada 6 ayda bir
dr a gösterdim souçları bugün oda 3 ayda bir çektirin deyince ama mamografi dr u 1 yılda demamografi çektirin demişti. di dedim . o zaman 1 yılda yaptırın dedi.kadın olmak zor iş.
ama ne yapalım dikkat edeceğiz.