- 23 Ağustos 2012
- 49.523
- 229.581
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Zaten kendisinin duyumuna göre çocuklu birisini istemiyormuş bencillik diz. Boyu
Kendine eş değil bakıcı arıyor demek. Acaba çocuksuz kadın onu ister miymiş! Neyse isabetli bir karar vermişsin konu sahibi. İnş karşına çok daha iyileri çıkar çok gençsinZaten kendisinin duyumuna göre çocuklu birisini istemiyormuş bencillik diz. Boyu
Ben çocuk bakamam zaten şu devir en güzel zamanlarım hele ki başkasının evladına çok zor gerçektendeKendi elimle 25 yaşındayken hayatımı nasıl karartırım adlı bir yazı okudum şu an. Büyük sorumluluk
Konuşmadin da çok güzelsin diye mektupla mi dedi?Arkadaşlar herkes bir kafadan konuşmuş zaten ben adamla konuşmadım bile sadece okulda görmüş beni beğenmiş bu yani öğretmenler çocuklarının yaşlarını söylediler ben adamla zaten bire bir konuşmadım
Size ne ?Konuşmadin da çok güzelsin diye mektupla mi dedi?
Konuşmadin da çok güzelsin diye mektupla mi dedi?
Aynen öyleHerif de okulda çalışıyormuş, öğretmenmiş. İşyerinde görünce laf sarkıtmış gibi geldi bana .
Seni neden bu kadar alakadar ediyor ki annemisin babam mı ben konuşabilirim normal bir şey bu benceKonuşmadin da çok güzelsin diye mektupla mi dedi?
Bize neyse neden soruyorsunuz o halde? Söyledikleriniz doğru değil. Bir öyle bir böyle diyorsunuz. Gelen yorumlara göre yonlendiriyorsunuz.Size ne ?
Bize neyse neden soruyorsunuz o halde? Söyledikleriniz doğru değil. Bir öyle bir böyle diyorsunuz. Gelen yorumlara göre yonlendiriyorsunuz.
Büyük konuşmuyorum bende boşandım benımde çocugum yok ama çocugu olan bırı ile evlenme dıyor buyuklerım. Bırde 25 yadındasın. Hayatının baharındasın. Bence olmaz.2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Seni neden bu kadar alakadar ediyor ki annemisin babam mı ben konuşabilirim normal bir şey bu bence
Zaten kendisinin duyumuna göre çocuklu birisini istemiyormuş bencillik diz. Boyu
İnan ne yazayım bilemedimHerif de okulda çalışıyormuş, öğretmenmiş. İşyerinde görünce laf sarkıtmış gibi geldi bana .
Kıskandın bence kadın kadını çekemezmişİnan ne yazayım bilemedim
Safım benim.Yorum yapmanıza gerek yok evet okuldaki en güzel öğretmen benim bu bir gerçek müdür yardımcısı beğenmiş olabilir bu da bir gerçek ben düşününce mantıksız geldi bana burdakilere danıştım beni aydınlattılar teşekkür ederim çünkü ben henüz o kadar olgun olduğumu düşünmüyorum
Size guzel diyen adam beni gormeden banada guzel der. Maksat cocuklarina baktiracak birisini düşürmek.Yorum yapmanıza gerek yok evet okuldaki en güzel öğretmen benim bu bir gerçek müdür yardımcısı beğenmiş olabilir bu da bir gerçek ben düşününce mantıksız geldi bana burdakilere danıştım beni aydınlattılar teşekkür ederim çünkü ben henüz o kadar olgun olduğumu düşünmüyorum
Saf bence sensinSafım benim.