Wow kendine özgüveni tam bi serseri ruh yazacağımı sanıyorsun ama avcunu yala…
Baya baya kendinize özgüveniniz yok sizin ki…
Size yazılan bir yorumu neden size o kadar zor geldi ki cevabını yazıp o müthiş egonuzu okşuyorsunuz. Halbuki bana kendi çocuklarım neden zor gelsin, zor olsa bile bana bir güldüğünde unutuyorum. Siz o çocukların annesi değilsiniz. Size acı ama gerçek zor gelecek.
Sizin yazdığınız yaşlar bile doğru değil ki…
Çocuk bakmak size kolay, siz kolay kolay bakın.
Hiç kusura bakmayın. Siz annecilik oynayacaksınız diye size kimse bu platforma wooooow çekmez.
9 ay kendi öz çocuğunu karnında taşımış, minicik bir can büyütmüş, gecesini gündüzüne katmış, ilk size anne demiş, ilk gülücükleri size atmış, geceleri hastalanıp sanki siz bakmışsınız.
Bezden kurtulmuş 3 yaşını geçmiş. Hazır çocuklara kendini anne sanarak pardon emanet sanarak etraftan alkış mı toplayacağını sanıyorsun.
Artık devir değişti biliyormusun, 25 yaşında cocugu olmayan bir kadın acaba neden böyle bir evlilik yapıyor deniyor. Sizde ne güzel bir yaklaşım denecek sanıyorsunuz.
Ben neler gördüm, kendi çocuğu olunca diğer çocuklara değişen… Eşi cocuklarına ilgi gösterince kıskançlık krizlerine giren ki adamın eşi ölmüş cocukları anasız kalmış. Siz her zaman ikinci planda kalacaksınız.
Siz bu platforma fake konu açıp dalga geçseniz dahi bu konuda size kimse alet olmaz, cocukların yaşlarını yanlış yazmandan şüphelendik.
Cevaplarında çok garip fake konusun.