- 16 Haziran 2011
- 14.711
- 60.698
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Adam laf atmış güzelsin diye.
3 yıl önce kovitten ölmüş eşi çocukları nasıl 2 ve 4 yaşında oluyorlar2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Cocuklar cok kücük yapabilecekmisin eminim onlarada iyi anne olursun ama sende bebek sahibi olmak istersin etti 32.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Size ne ?Branşınız matematik değildir umarım
Konu gerçek mi acaba son sayfadaki konu sahibinin davranışı konudan bağımsız hale gelmiş birazdan banlanır.Ben çocuklara üzüldüm çok küçük yaşta annesiz kalmışlar
Muhtemelen evet öyle olcak. Artık gerçek midir bilmiyorum ama gerçekse çocuklar zaten annesiz kalmış birde böyle biriyle yaşamazlar inşallah.Konu gerçek mi acaba son sayfadaki konu sahibinin davranışı konudan bağımsız hale gelmiş birazdan banlanır.
Lafı sündürdünüz derken doğruyu söyleyince işine gelmedi tabi. Tekrar diyorum sen daha çocuksun ya bu ne evlilik merakı böyle aman Allahım. Sanırsın erkek kıtlığı var şöyle 3-5 sene sonra evlenme olayı kalkacak evlemecem diye kudurmuş. Buyur 2 çocuklu herifle evlen hayatın nasıl mahvoluyor gör. Aklı selim insan zaten bunun yanlış olduğunu bilir ama sen daha çocuk olduğun için bunu aklı edebilecek zekaya sahip değilsin çok görmemek lazım bu direnmeni.Bakın benim görücülerim de var ama ben istemiyorum sadece böyle bir şey benim başıma ilk kez geliyor ondan danışmak istedim başıma bela aldım yani sündürdünüz baya sizde lafı
Ay gerçekmi bilmiyoruz ama konu sahibinin Allahın vermiş olduğu zekayı kullanamadığını çok iyi biliyorumKonu gerçek mi acaba son sayfadaki konu sahibinin davranışı konudan bağımsız hale gelmiş birazdan banlanır.
Çocuklara anne olabilecek sen sorumluluk varsa evlen.Birde iyice araştır tanı dengin biri mi ona göre karar ver.2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Matematik gitti bende3 yıl önce vefat ettiğinde 9 aylık olan kadının çocuğu şu anda nasıl 2 yaşında
Cok saçma olur bu kisiyle evlenmen, Fikret misin sen? Ki onun ki bile daha mantikliydi.
Kadın sonunda ayrıldı ve yüklü bir tazminat aldı de lütfen.Bir olay daha anlatayım. Bir arkadaşım 30’lu yaşlarda anneleri ölen iki çocuğu olan bir adamla evlendi kızları büyüttü bir çocuk evlat edindi. Çocuk evlat edinmeye çalıştığında aile, koca karşı koydu. Kadın evi terk etti daha doğrusu evlatlık çocuk için rest çekti, boşanmaya karar verdi geri adım atıldı ve evlatlık alındı. Kadının bir çocuğu kendiliğinden 40’lı yaşlarda oldu. Sonra adam yurdışına işe gitti. Adamın parası yoktu kadın iyi kazanıyordu düşün 4 çocuk annesi evde yalnız kaldı çocukları özelde okuttu. Muhteşem bir annelik yaptı analık değil.
Kadın bşr gün eşinin ikinci sosyal medyasını keşfediyor ve ilk eşinden olan çocukları ile adamın gittiği ülkede bir kadın ve çocukla resmini buluyor. Beyninden vurulmuşa dönüyor soruyor kızlara evet babamın ikinci eşi var diye yüzsüz cevap alıyor. Üstelik kadın ikinciye hamile ve kızlar bunu kadından saklamış, cici anneyle üst üste mutlu aile pozları vermiş.
Bu kızlara analık yapan kadın, babaları gitmiş bırakmış başka kendine kadın bulmuş tekrar çocuk yapmış bu zavallı İstanbul’da tek başına bunun çocuklarını okula götürüp getiriyor.
Yani onlar hiç bir zaman senin çocuğun olacak diye beklentiye girme. Bu kadıncağız çocuk evlat edinmese bir de Allah büyüktür ona o yaşta çocuk vermese be halde olurdu?
Kadın sonunda ayrıldı ve yüklü bir tazminat aldı de lütfen.
Bende boşandım.29 yaşındayım çocuğum yok.Bana da 2 çocuklu benden 17 yaş büyük birisisini soylediler.Cesaret edemedim açıkçası.Erkegin büyük olması büyük bir avantaj.erkeğin mental sagligi yerinde mi?evine gercekten bağlı mi ?Vicdanı var mı ?Madem bu kadar durumu iyi size yardımcı tutsun.Bunlar önemli.Adam hayirsizin tekiyse bir de senin çocuğun olsa.. Bütün ihtimalleri düşünmek lazım.
Kim söyledi ? Bu sayede dostunuzu düşmanınızı öğrenmişsiniz diyeceğim; ancak erkeğin büyük olması size göre bir avantajmış. 17 yaş büyük olması da avantaj mı sizce ?
elbette ki avantaj ama erkek açısından. bunlar yaşça büyük erkeklerle diyalog halinde zannederken aslında bu sadece erkeğin monoloğu. mental olaerak stabil, olgun hiçbir erkek kendine göre bu kadar toy bir kadını tercih etmez. yönlendirilebilir ve hatta menipule edilebilir bulduğu için bu safozları seçiyorlar. bu enayiler de olgun erkek kapakladığını zannedip seviniyor.Kim söyledi ? Bu sayede dostunuzu düşmanınızı öğrenmişsiniz diyeceğim; ancak erkeğin büyük olması size göre bir avantajmış. 17 yaş büyük olması da avantaj mı sizce ?