- 11 Ağustos 2022
- 81
- 48
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Annemle konuştum asla böyle bir şeyin olmayacağını söylediBende boşandım.29 yaşındayım çocuğum yok.Bana da 2 çocuklu benden 17 yaş büyük birisisini soylediler.Cesaret edemedim açıkçası.Erkegin büyük olması büyük bir avantaj.erkeğin mental sagligi yerinde mi?evine gercekten bağlı mi ?Vicdanı var mı ?Madem bu kadar durumu iyi size yardımcı tutsun.Bunlar önemli.Adam hayirsizin tekiyse bir de senin çocuğun olsa.. Bütün ihtimalleri düşünmek lazım.
Bence de. Vefat edip etmediğini bile bilmiyor olabilir3-5 sayfa sonra kadın hayatta çıkacak bu gidişle. Konunun gerçekliğine inanmadım. Gerçekse de git evlen bize ne burada çemkirme.
Eşi kötü bir şekilde vefat etmiş. Bosanmamis. Bosansa neyse. Bitmiş gitmiş dersin. Ama Bir şeyler yarıda kalmış. Bu bile bir ip ucu olmalı sizin için. Ne ara unuttu da yeni birine gönül verecek. önceligi çocukları olması gerekirken, Böyle uçkur derdine dusenlere sinir oluyorum.1.5 yıl olmuş sanırım
Adam güzelsin diyip duruyor25 yasında iki yabancı cocuğun sorumluluğu alma, daha gençsin git dolu dolu aşk yaşa
Adam güzelsin diyip duruyor
E bunu baştan desenize. Bu önemli bir kriter.Adam güzelsin diyip duruyor
Konunun içeriğine ve üyelere yazdığınız cevaplara bakarak sizde evlenme olgunluğu göremedim.2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Bende öğretmenim ve çocuğun gelişim dönemlerini biliyorum
Onlar bana emanet olarak göreceğim çocuk doğurmama bile gerek olmayacak artık bence güzel
Cık uçkur peşinde değildir. 2 küçük çocuğa bakamıyordur doğru dürüst. İkisi de bebek. Orda burda sefillerdir muhtemelen. O da evleneyim de düzenimiz olsun çocuklara bakacak biri olsun diye düşünüyordur. Yalnız uyanıklık yapıp hem genç hem de çocuksuz birini tercih etmesi yanlışBence de. Vefat edip etmediğini bile bilmiyor olabilir
Eşi kötü bir şekilde vefat etmiş. Bosanmamis. Bosansa neyse. Bitmiş gitmiş dersin. Ama Bir şeyler yarıda kalmış. Bu bile bir ip ucu olmalı sizin için. Ne ara unuttu da yeni birine gönül verecek. önceligi çocukları olması gerekirken, Böyle uçkur derdine dusenlere sinir oluyorum.
O daha da vahim. Başka bir kadinin ki özellikle de çalışan bir kadınin çocuklara bakacak ve ilgilenecek olmasını düşünmesi. Ha çalışıyor eve de katkısı olur diyorsa ayrı tabi. Zaten güzelsin güzelsin diyip duruyormuş. Beğeniyor da daha neCık uçkur peşinde değildir. 2 küçük çocuğa bakamıyordur doğru dürüst. İkisi de bebek. Orda burda sefillerdir muhtemelen. O da evleneyim de düzenimiz olsun çocuklara bakacak biri olsun diye düşünüyordur. Yalnız uyanıklık yapıp hem genç hem de çocuksuz birini tercih etmesi yanlış
Siz güzel olmadığınızı düşünüyorsunuz bence eski eşiniz sizin özgüveninizi zedelemiş. Eminim çok güzelsinizdir. Eski eşiniz size adam gibi ilgili davranmamış, sonra da karşınıza düzgün biri çıkmamış, bu düşünceler sizi buraya sürüklemiş diye düşünüyorum. Bunun da çözümü var. En yakın zamanda terapi(destek) alın. Ama en yakın zamanda. Yapabilme şansınız varsa okul değiştirin, o kişiyi görmeyinAdam güzelsin diyip duruyor
Zahmet edip yazma o zaman yorum yapmana bile gerek yokWow kendine özgüveni tam bi serseri ruh yazacağımı sanıyorsun ama avcunu yala…
Baya baya kendinize özgüveniniz yok sizin ki…
Size yazılan bir yorumu neden size o kadar zor geldi ki cevabını yazıp o müthiş egonuzu okşuyorsunuz. Halbuki bana kendi çocuklarım neden zor gelsin, zor olsa bile bana bir güldüğünde unutuyorum. Siz o çocukların annesi değilsiniz. Size acı ama gerçek zor gelecek.
Sizin yazdığınız yaşlar bile doğru değil ki…
Çocuk bakmak size kolay, siz kolay kolay bakın.
Hiç kusura bakmayın. Siz annecilik oynayacaksınız diye size kimse bu platforma wooooow çekmez.
9 ay kendi öz çocuğunu karnında taşımış, minicik bir can büyütmüş, gecesini gündüzüne katmış, ilk size anne demiş, ilk gülücükleri size atmış, geceleri hastalanıp sanki siz bakmışsınız.
Bezden kurtulmuş 3 yaşını geçmiş. Hazır çocuklara kendini anne sanarak pardon emanet sanarak etraftan alkış mı toplayacağını sanıyorsun.
Artık devir değişti biliyormusun, 25 yaşında cocugu olmayan bir kadın acaba neden böyle bir evlilik yapıyor deniyor. Sizde ne güzel bir yaklaşım denecek sanıyorsunuz.
Ben neler gördüm, kendi çocuğu olunca diğer çocuklara değişen… Eşi cocuklarına ilgi gösterince kıskançlık krizlerine giren ki adamın eşi ölmüş cocukları anasız kalmış. Siz her zaman ikinci planda kalacaksınız.
Siz bu platforma fake konu açıp dalga geçseniz dahi bu konuda size kimse alet olmaz, cocukların yaşlarını yanlış yazmandan şüphelendik.
Cevaplarında çok garip fake konusun.
Destek almama gerek yok bence tavsiyeleriniz için sağaolun zaten istemediğimi beyfendiye belirttimSiz güzel olmadığınızı düşünüyorsunuz bence eski eşiniz sizin özgüveninizi zedelemiş. Eminim çok güzelsinizdir. Eski eşiniz size adam gibi ilgili davranmamış, sonra da karşınıza düzgün biri çıkmamış, bu düşünceler sizi buraya sürüklemiş diye düşünüyorum. Bunun da çözümü var. En yakın zamanda terapi(destek) alın. Ama en yakın zamanda. Yapabilme şansınız varsa okul değiştirin, o kişiyi görmeyin
Zaten kendisinin duyumuna göre çocuklu birisini istemiyormuş bencillik diz. BoyuCanım ablacım genceciksin yahuuu ne gerek var? gerçekten ne gerek var?
Bu çocuklu erkekler ne kadar bencil insanlar, 25 yaşındaki bir kıza nasıl çocuklarının sorumluluğunu verirsin? Herkes dengiyle olsun. Konu sahibesi genç ve çocuksuz biri neden 2 çocuğa baksın... bencillik dizboyu.