- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
2 yaş ve 4 yaş çocuklarda tam bir 2 yaş sendromu bunalım öğrenme dönemidir. Annelerin kendi çocuğuna tahammül edemediği bir dönemde, siz nasıl başkasının çocuğuna tahammül edeceksiniz?2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Yani eğer çocuk konusunda anlayışlı biri iseniz konuşup anlaşıp sevdikten sonra neden olmasınki şimdi çocuk işi tabi ki zorlu olucaktır ancak yeri geldiğinde empati yapabilirseniz belkide çok çok mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun yine. bence çocuk mevzusunu engel olarak görmeden diğer konulara ağırlık verin2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Karısı üç yılmönce ölen bir adamın 2 yaşındaki çocuğu nasıl oluyor ??Arkadaşlar ön yargı ile yaklaşmayın lütfen hemen evlilik yapacağım diye bir şey yok çocukları emanet olarak göreceğim inşallah
Bilmiyorum öldüğünde 9 aylıkmışKarısı üç yılmönce ölen bir adamın 2 yaşındaki çocuğu nasıl oluyor ??
Tavsiyem evlenme. Ikinci es olmak baska uvey anne olmak baska2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
E her yönden güzelmişBende öğretmenim ve çocuğun gelişim dönemlerini biliyorum
Onlar bana emanet olarak göreceğim çocuk doğurmama bile gerek olmayacak artık bence güzel
Çok haklısınız ama o çocuklara kötü bir anne de gelebilir ama ben öyle biri değilim2.evliliğinizi pekala çocuksuz biri ile de yapabilirsiniz. Durumu iyi de olsa büyük sorumluluk heleki öğretmen biri için
O baba kişisinin sorunu sizin hayatınızın sorunu değil!Çok haklısınız ama o çocuklara kötü bir anne de gelebilir ama ben öyle biri değilim
3 yıl önce vefat ettiğinde 9 aylık olan kadının çocuğu şu anda nasıl 2 yaşındaBilmiyorum öldüğünde 9 aylıkmış