- 14 Ağustos 2018
- 19.323
- 72.384
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
3-5 sayfa sonra kadın hayatta çıkacak bu gidişle. Konunun gerçekliğine inanmadım. Gerçekse de git evlen bize ne burada çemkirme.1.5 yıl olmuş sanırım
Daha çocuklarının yaşını bilmiyorsunuz evliliğe heveslenmissiniz. Sizin gibi genç yaşta kendinden büyük ve çoluğu çocuğu olan adamlarla evlenenlerin ne yapmaya çalıştığını hiç anlamıyorum.1.5 yıl olmuş sanırım
çok çok çokkkkk alkışşşşşşş, mükemmel anlatım. Emeğinize, harcadığınız dakikalara sağlık. Ohhh beeee vallahi bu yazı da gözünü açmazsa konu sahibinin daha da bişey yazmamBir evde bir erkekle yaşamak ne demek biliyorsunuz? mutsuz olmuşsunuz ki boşanmışsınız.
dünyanın en iyi iki insanını bir eve koyun ve onlara sorumluluklar verin onlar da çatışacak. fakat uzlaşmak her çatışmanın sonrasında beklenen.
siz adamın çocukları yüzünden de çatışacaksınız. bu çatışma durumunda koruma içgüdüsü taşıyan eşiniz size üzüleceğiniz bir cümle sarf edecek. basit bir cümle olacak ama size fazla gelecek. pms döneminiz olacak. hamile olacaksınız. ya da yeteri kadar sevilmediğinizi düşüneceksiniz.
hepsini yaşıyoruz.
biz öz çocuklarımız sebebiyle öz babaları ile sorunlar yaşayabiliyoruz. çözüyoruz bir şekilde. kırılıyoruz da. ancak çocuklar bizim olunca kırgınlıkları büyütmüyoruz. çocuklar başkasının olunca kırgınlıklar büyür. çünkü biz hep eşimiz için en olmak isteriz. en sevdiği...
çocuklar da en sevdiğimiz olur. ki bu çocuklar annesiz tek ebeveynleri babaları en sevilen olmalılar zaten. ihtiyaçları var.
siz onları çok sevseniz de aranız iyi olsa da eşinziin bazı tavırları sizi o kadar kıracak ki o kırgınlıklar büyüyecek. affedemeyecekseniz.
her şeyin mükemmel gitme ihtimali yok mu?
yok!
sefa sürmeye gelmedik. herkesin hayatında sorunlar var. göz göre göre sorunların ta baştan oluşacağa hayatlar için durup düşünmeliyiz derim.
çok mu aşıksınız?
aşıksanız da bir durup düşünün ve vazgeçin.
aşk bitiyor.
11 yaş fark çok fazla, bence hiç böyle bir şeye girişmeyin, şayet girişirseniz ikinci kez ayrılma durumunuz çok çok yüksek36 yaşında
Wow kendine özgüveni tam bi serseri ruh yazacağımı sanıyorsun ama avcunu yala…Niye bu kadar size zor geldi ki ?
Daha cocugun yasini bile bilmiyorsunuz. 2 yas ile 3 yas arasinda daglar kadar fark var. Cocuklarin beyin gelisimi cok hizli. 2 yasindaki bir cocugun bilgi birikimi ile 3 yasindaki ayni degildir. Biraz olsun umrunuzda olsa burada 5dk da celiskiyi farkeden uyelerden once siz cocuklarin yasinin tutmadigini farkederdiniz.Bilmiyorum hanımefendi 2021 de vefat etmis galiba net tarihini hatırlamıyorum
birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım
Bilmiyorum hanımefendi 2021 de vefat etmis galiba net tarihini hatırlamıyorum
1.5 yıl olmuş sanırım
Çalıştığım okuldaki müdür yardımcısı ve biliyorum !
İnsan zaten is arkadasinin karisi vefat edince bilir. Bas sagligi vs olur. Bence de bazi yalan bilgiler var.Siz kararınızı zaten vermişsiniz ,ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz hani birinin vasıtasıyla tanışmıştınız.
Arkadaşlar ön yargı ile yaklaşmayın lütfen hemen evlilik yapacağım diye bir şey yok çocukları emanet olarak göreceğim inşallah
E önce birisi vasıtasıyla tanıştım dediniz.Çalıştığım okuldaki müdür yardımcısı ve biliyorum !
Sanane ya ne zihniyetsiz insanlarsınız25 yaşında 2. evlilik düşünüyorsunuz ve hem de 2 çocuklu bir adamla. Bence siz bu zihniyetle en az 3 defa daha evlenirsiniz.
İsterse bakan olsun yine iki cocuklu adamla 25 yaşımda evlenip sorumluluk altına girmezdim2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
Çocuğunuz yoksa bence çocuğu olan biriyle evlilik yapmayın ya da çok iyi düşünün, ben yapabilir miyim diye2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim