2 aylık evliyim ama mutlu değilim

365 derece yazmamın size veya herhangi birine bir zararı yok bu kavramı kullanırız ki cümle içerisinde betimleme yapabilelim
Sizden başka kimse böyle bir şeye takılmazdı çünkü kafasını matematikle bu kadar bozan bi siz varsınız gerçek hayatta matematik kadar önemli şeyler var biraz da oralara yönelip yenileşin.

Yok bende yorum bahsetmiştim bana da
Matematik felç gibi bi şey yazmış
Matematik konusuna bu kadar takılmasını anlamadım
evet çünkü 180 derece dönen kişi bulunduğu istikametin tersine, 360 derece dönen kişi bulunduğu istikamete geri döner. Sen 365 derece döndürdün M migrenimsi de matematik felç yazdı .
İşte bu evlilikle ilgili de hesap kitap hataları var beklenen şekilde ilerlemesi mümkün görünmüyor.
Böyleyken böyle işte meyveli hurmacım. Konu baştan sona matematik, elde tuz yok.

Yok 365 derece değil180 derece olacak o

Bir de annesinin evinde mi yeyip geliyor? İnanmıyorum. Bu kadar bencillik olamaz, insan ele yapmaz bunu bir de size mi yapıyor. Sevgiliyken nasıldı eşiniz evlendikten sonra mı değişti bu kadar? Siz hiç geri adım atmayın, yarın bir gün altında biter size yine beş kuruş vermez eve de bir şey almaz. Eşinizi karşınıza alın konuşun, kendinize bir iş bulursunuz umarım kısa sürede. İşe girdikten sonra gizli birikimler yapın. Altinlarinizi vermeyin, eşinize boyun egmeyin. Belli ki sizi yola getirmeye çalışıyor aklınca. Sizden isteklerini alınca onları da çar cur eder yine huzursuz olursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Evimde tuz ve su yok diyor kadın biz yorumlarında matematik konuşuyoruz gece gece algımı yitirdim
Hmmm üçgenin iç açıları öyleyse şuradan pi sayısını alırsaaak
Sizin tuzunuz yok bi de boşanın sknsksjdjd
Tövbe ya

hayır.
bu ince düşünceli olmak değil ki.
evlisiniz siz. "ince" değil "kaskalın" da düşünse elbette sizin evde ne yiyeceğinizi düşüncek. insan ev arkadaşıyla, mesai arkadaşıyla, sıra arkadaşıyla bölüşüyor yavv yemeğini. incelik nerede burada?

ilk ilişkiniz filan mıydı. adam ne dese inanıp üzerine hayaller kurmuşsunuz planlar yapmışsınız. ama bu adam bunları diyor da yapma kapasitesi nedir diye bir sorgu hiç yok gibi....
aileniz pamuklara mı sardı sizi ne biliyim. dediğiniz herşey çok acaip.

Ben eşit ağırlıkçıyım betimleme o söylediğiniz şey değil, alakası yok, öyle bir deyim hiç yok.

Allah aşkına Rus klasikleri gibi bir hayat yaşatıyor adam sana.
Siz de daha ama öyle ama böyle, yok seviyorum deyip duruyorsun.
Peri karnın aç karnın, ne aşkı be?
Susuzluktan insan uyuyamaz, hiç mi ağzın dilin kurumadı?
Şu durumu yaşatan adamla devam edersen de daha sen çoook aç kalırsın, susuz da kalırsın.

Ben eşit ağırlıkçıyım betimleme o söylediğiniz şey değil yok, öyle bir deyim hiç yok.
Ben böyle konuşuyorum genel hayatımda da böyle samimi ve bu tarz cümleler kuruyorum bunların hiçbirinin de eğitim hayatıyla ilgisi yok sayısalcı sözelci
Eşit ağırlıkçı
Yani burada ne yarıştırıyoruz şu an söylesenize bana bi ?

evde tuz mu yok diye ilk yazan da benim yahu

siz şunu anlamıyorsunuz
zaten o da matematiksel bir düşüncedir : ennn fazla 2 ay önce yapılmış bir ilk ev alışverişi var, 2 kişinin yemeğiyle -ki koca annesinde yiyor- evde tuz nasıl biter.

Yahu gerçekten miiii yani cümle içerisinde 111 derece de yazabilirdim niye böyle şeylere takılıyorsunuz ben çözemedim ki bi
Çözsem bi anlasam diyeceğim ki evet arkadaşlar hıhı dkdjdjdjd ama yok yani .
cümle içinde 111 yazmazsınız hanımefendi, dediniz bir laf iyice şeyini çıkarttınız

ya 180 yazacaktım öyle çıktı, seneyle derece karıştı, diyip geçin, neden bu kadar kastınız?
elimizde gönyeyle gezip ölçüyoruz biz matematik takıntısı olanlar evet.
ha yok kimsede yok o takıntı bir bende var.

oldu mu?

Yanlış falan yazmadım bile isteye öyle yazdım kasan sizsiniz 5 yorumunuzun 4 ü millete matematik öğretmekle anlatmakla geçiyor dönüp bir bakın ne kadar komik olduğuna

Ayağını yorganına göre uzatmayı konuşuyoruz. Onu ölçüp biçme gereğini. Ortada olmayan yorganı.
Ama sizin bunları anlamanız için algınızın gelmesi lazım

Ayağını yorganına göre uzatmayı konuşuyoruz. Onu ölçüp biçme gereğini. Ortada olmayan yorganı.
Ama sizin bunları anlamanız için algınızın gelmesi lazım
Hakaret vari konuşursanız aynısını görürsünüz bilginiz olsun ben sizin ve diğer arkadaşın matematik öğrencisi değilim tutup tutup matematik matematik bu kadar kastığınız yetmedi mi ? Tövbe .

Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm
Hiç bana kızma kardeşim sana bir yorum yaptım yok takmışlar 360-180 dereceye şu anki konuda da eşinizin boyunu hesaplayacaklar herhalde ben anlamadım ki ana fikir bu mu , sabır diliyorum size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…