2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Açıkça konuşun, Allah razı olsun calisip kazanıyor ailene bakmak için emek veriyorsun, inşallah pırıl pırıl bir ailemiz olur vs diye güzel güzel konuya gir, ben ömür boyu senin hizmetini göreceğim bana bir harçlık belirle hem eve yetsin hem biraz da elime kalsın de. İnşallah Allah seni cennetine alsın bana cömert davranırsan hep sana dua edeceğim de. Eşine çocuklarına alın teriyle rahat bir hayat yasatanin her kurusu sadaka hükmündedir de. Güzellikle anlıyorsa anlasın. Yoksa altınlarını da al, mehirini de al ayrıl. 2-3 aydan bir şey olmaz. Kazandığın altınları kar say. Eskorta para verirler temizlikçiye para verirler. Dışarıda yemeye verirler. Bunların hepsini yapana cimrilik ederler tövbe estağfurullah

Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum
Sadece bu kısım bile boşanmaya yeterli ne iğrenç bir adam bırak koca demeyi adam demeye insan demeye bin şahit ister o kadar tiksindim nefret ettim ki şu tarz erkeklerden ağzına terliği vurup anasının evine yolla direk boşanma davası aç kardeşim.
Sakın çocuk yaparım da düzelir deme çocuk böyle adamlar için çocuk resmen cehenneme dünyaya geliyor unutma.sakin çocuk yapma acilen bosan bu iğrenç primat insan kılıklı şeytandan.

Oldu olacak bir de peçete açsın kocasının önüne.

Son yazınızın üzerinden 1 ay geçmiş. Ben konunuzu bu gün gördüm ve hepsini okudum. Adam altınlarınıza kafayı takarken onu da kumara yatırmanın derdindeymiş belli ki, inşallah geçen zamanda boşanmışsınızdır. Çünkü bu adam sizin elinizdekinin tamamını da yedikten sonra sizi yine aç bilaç o evde bırakıp anasında yemek yiyecek, faturalar gibi kirayı da ödemeyecek. Yazık etmeyin kendinize, bundan cacık bile olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…