2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Ne hakareti yahu sen yazdın algım gitti diye dön bak

Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm
Tuzsuz mantarla dank ettiyse madem, ne yapmayı düşünüyorsun Peri?
Altın bozdurup kocanla evli kalmaya devam edebilirsin. Ama altın bitince para suyunu çekince yine susuz ekmeksiz kalacaksın. Hadi diyelim işe girdin, para işini çözdün. Hamile kaldığında ya da sağlık sorunun vs. olduğunda, kısacası çalışamaz halde olduğunda ne olacak?
Ben söyleyeyim, karnın burnundayken yine tuzsuz mantar yiyebilirsin.
Heh şimdi düşün bakalım, sen seç ne yaşayacağını.

Ya kimse yanlış anlamasın asgari ücretle geçiniyorum diyene helal olsun daa. Ev kira eşiniz asgari ücret siz işten ayrıldınız, adam Bukadar sorunsuzken bile bile lades olmuş. Kendini düşünen bencil bir adam. Anneniz de yanlış düşünüyor bu arada iş bulup kurtulun bence.

Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm

Ağlamayı bırakıp ne yapmanız gerektiğini düşünseniz iyi olur yoksa yiyecek tuzsuz mantar yemeğini bile bulamayacaksınız.

1- işe girilecek bu sırada evdeki değerli şeyler aile evine getirilecek
2- ismine olan borç varsa kapatılacak
3- bir sene dolunca anlaşmalı boşanma yolları aranacak
Ya da elindekilerle o borç kapatılıp işe girilip bir sene doluncaya kadar sabredilip sonunda tekrar değerlendirilecek. Hamilr kalma ihtimali tehlikeli ama.

Değerli eşyalarımı aldım rutin kullandığım şeyleri de aldım geldim anneme. Borçlarımı yarın kapatacağım. O eve döner miyim bilmiyorum Borçlar ve kart kapanınca yine onun verdiği paraya bakmak zorunda kalıcam iş bulana kadar

Evin eşyalarını kim aldı

Bekarken de böyleydi bence siz sadece görmek istemiyorsunuz.mesela eşimde sevmediğim ne varsa bekarken de aynı huyları varmış ben çok onemsememisim.sizinki çok başka bişey ama ne demek sen ne yiyorsan ye.ne biçim adam bu size bı lokma ekmeği çok görüyor.sakin altınları bozdurmayin ilerde çok işinize yarar

Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk

Bu evlilik değil ki sen eşine bakıcılık yapmak üzere aileye dahil edilmiş bir kurbansın, açıkçası çocuk yapmadan boşanmak daha hayırlı, aksi takdirde ölene kadar iliğine kadar sömürüleceksin, hasta ederler seni kaç kurtul ...

Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk
Beni bilinçli aç bırakmaya kalkan kocama mümkün değil çekim hissedemem, yanlış anlama ama durumun tam olarak ne kadar vahim olduğunu henüz anlamamışsın..

O zaman Eşin ne yazık ki şovmen çıkmış üzgünüm. Büyük falsoları var art niyetli olmayıp evlilik başı iktidar yönetim savaşları vari düşünmek istemiştim ama evine kuruş harcamayıp annesine yemek yemeğe gitmesi bile zaten haklı bir boşanma sebebi aslında.
Yuvayı bozmak yapmak kadar kolay değil tabi buna da yönlendirmek istemem. Ama restini çek, bu değirmenin böyle gitmeyeceğini önce güzellikle anlamıyosa sert bi şekilde anlat, ayrılmaya kadar da yükseltebilirsin elini. Ailenin altın sat masrafları öde fikirlerini kafandan çıkart. Yaptığın an geri dönüş olmayan yola girersin ve bunun sonrasında hep bu durum kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…