- 18 Kasım 2024
- 49
- -31
- 31
- Konu Sahibi peripella5
Bilmiyorum sanırım kal geldiSen bu matematige gore neye guvenip isinden ayrildin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum sanırım kal geldiSen bu matematige gore neye guvenip isinden ayrildin ki
tuz yoksa soya sosu dökseydin o vardır belki evde?Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm
Bana cevap yazmamayı tercih edebilirsin sayın gönye .kimin komik olduğuna her okuyan kendisi karar verebilir. uzatmayın daha isterseniz.
Ne hakareti yahu sen yazdın algım gitti diye dön bakHakaret vari konuşursanız aynısını görürsünüz bilginiz olsun ben sizin ve diğer arkadaşın matematik öğrencisi değilim tutup tutup matematik matematik bu kadar kastığınız yetmedi mi ? Tövbe .
Tuzsuz mantarla dank ettiyse madem, ne yapmayı düşünüyorsun Peri?Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm
Benim yazmam ayrı sizin yazmanız ayrı …Ne hakareti yahu sen yazdın algım gitti diye dön bak
Ya kimse yanlış anlamasın asgari ücretle geçiniyorum diyene helal olsun daa. Ev kira eşiniz asgari ücret siz işten ayrıldınız, adam Bukadar sorunsuzken bile bile lades olmuş. Kendini düşünen bencil bir adam. Anneniz de yanlış düşünüyor bu arada iş bulup kurtulun bence.Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm
Değerli eşyalarımı aldım rutin kullandığım şeyleri de aldım geldim anneme. Borçlarımı yarın kapatacağım. O eve döner miyim bilmiyorum Borçlar ve kart kapanınca yine onun verdiği paraya bakmak zorunda kalıcam iş bulana kadar1- işe girilecek bu sırada evdeki değerli şeyler aile evine getirilecek
2- ismine olan borç varsa kapatılacak
3- bir sene dolunca anlaşmalı boşanma yolları aranacak
Ya da elindekilerle o borç kapatılıp işe girilip bir sene doluncaya kadar sabredilip sonunda tekrar değerlendirilecek. Hamilr kalma ihtimali tehlikeli ama.
Evin eşyalarını kim aldıDeğerli eşyalarımı aldım rutin kullandığım şeyleri de aldım geldim anneme. Borçlarımı yarın kapatacağım. O eve döner miyim bilmiyorum Borçlar ve kart kapanınca yine onun verdiği paraya bakmak zorunda kalıcam iş bulana kadar
Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocukDeğerli eşyalarımı aldım rutin kullandığım şeyleri de aldım geldim anneme. Borçlarımı yarın kapatacağım. O eve döner miyim bilmiyorum Borçlar ve kart kapanınca yine onun verdiği paraya bakmak zorunda kalıcam iş bulana kadar
Bu evlilik değil ki sen eşine bakıcılık yapmak üzere aileye dahil edilmiş bir kurbansın, açıkçası çocuk yapmadan boşanmak daha hayırlı, aksi takdirde ölene kadar iliğine kadar sömürüleceksin, hasta ederler seni kaç kurtul ...Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Boşanıyorum deyip çıkmadım ki konuşmuyorduk zaten annem hastalanmış bir süre ona bakıcam belki yokluğumu anlar diye düşündüm kendime eziyet etmek istemedim orda duramadım işte son bardak suyumu içip çıktımEvin eşyalarını kim aldı
Beni bilinçli aç bırakmaya kalkan kocama mümkün değil çekim hissedemem, yanlış anlama ama durumun tam olarak ne kadar vahim olduğunu henüz anlamamışsın..Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk
O zaman Eşin ne yazık ki şovmen çıkmış üzgünüm. Büyük falsoları var art niyetli olmayıp evlilik başı iktidar yönetim savaşları vari düşünmek istemiştim ama evine kuruş harcamayıp annesine yemek yemeğe gitmesi bile zaten haklı bir boşanma sebebi aslında.Birlikte çalışmak asıl hedefimizdi tabiki ama hamilelik hastalık vs durumunda ne yapacağımız konusunda kararlar almıştık. O kira ve faturaları ödeyecekti bende mutfak giderini kendi giderlerimi alıp kalanı bankaya atacaktım. Altınlara da dokunmayacaktık zor günlerimiz için işte birikecekti. Ev almadan çocuk yapmama kararı alarak evlendik. Her yerde benim karım daha iyi anlıyor herşey onun elinde olucak ben hanımcıyım o ne derse o olur falan diyordu. Babama bile her adımı birlikte karar verip atıcaz diyordu. Hep böyle dedi ama evlenince adam sustu kapandı küstü birşeyler oldu. Benim hesabımda para varmış zoruna gidiyormuş yarısını ona verecekmişim. Böyle anlaşmadık diyorum işler böyle gelişti diyor. Ya babasına verecek yada annesine öyle hissediyorum.