2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm
Tuzsuz mantarla dank ettiyse madem, ne yapmayı düşünüyorsun Peri?
Altın bozdurup kocanla evli kalmaya devam edebilirsin. Ama altın bitince para suyunu çekince yine susuz ekmeksiz kalacaksın. Hadi diyelim işe girdin, para işini çözdün. Hamile kaldığında ya da sağlık sorunun vs. olduğunda, kısacası çalışamaz halde olduğunda ne olacak?
Ben söyleyeyim, karnın burnundayken yine tuzsuz mantar yiyebilirsin.
Heh şimdi düşün bakalım, sen seç ne yaşayacağını.

Böyle ayı oğlu ayıları nerden buluyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum. Hiç sinyal vermediğine de inanasım gelmiyor. Sakın altınlarınızı vermeyin, ananızın sıcak evinde oturun ve acilen boşanın. Karısını aç bırakıp gidip anasında yemek yiyen bir sümükten hayır gelmez.

Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...

2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.

İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.

Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.

Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?

Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Ya kimse yanlış anlamasın asgari ücretle geçiniyorum diyene helal olsun daa. Ev kira eşiniz asgari ücret siz işten ayrıldınız, adam Bukadar sorunsuzken bile bile lades olmuş. Kendini düşünen bencil bir adam. Anneniz de yanlış düşünüyor bu arada iş bulup kurtulun bence.

Yahu ben burda ağlıyorum siz 360 derece dşyorsunuz tuz yok bitti ya dün tuzsuz mantar yemeği yedim ben yerken de dank etti kafama ben bunları hak etmedim ve o da beni hak etmiyor bunu düşündüm

Ağlamayı bırakıp ne yapmanız gerektiğini düşünseniz iyi olur yoksa yiyecek tuzsuz mantar yemeğini bile bulamayacaksınız.

1- işe girilecek bu sırada evdeki değerli şeyler aile evine getirilecek
2- ismine olan borç varsa kapatılacak
3- bir sene dolunca anlaşmalı boşanma yolları aranacak
Ya da elindekilerle o borç kapatılıp işe girilip bir sene doluncaya kadar sabredilip sonunda tekrar değerlendirilecek. Hamilr kalma ihtimali tehlikeli ama.

1- işe girilecek bu sırada evdeki değerli şeyler aile evine getirilecek
2- ismine olan borç varsa kapatılacak
3- bir sene dolunca anlaşmalı boşanma yolları aranacak
Ya da elindekilerle o borç kapatılıp işe girilip bir sene doluncaya kadar sabredilip sonunda tekrar değerlendirilecek. Hamilr kalma ihtimali tehlikeli ama.
Değerli eşyalarımı aldım rutin kullandığım şeyleri de aldım geldim anneme. Borçlarımı yarın kapatacağım. O eve döner miyim bilmiyorum Borçlar ve kart kapanınca yine onun verdiği paraya bakmak zorunda kalıcam iş bulana kadar

Değerli eşyalarımı aldım rutin kullandığım şeyleri de aldım geldim anneme. Borçlarımı yarın kapatacağım. O eve döner miyim bilmiyorum Borçlar ve kart kapanınca yine onun verdiği paraya bakmak zorunda kalıcam iş bulana kadar
Evin eşyalarını kim aldı

Bekarken de böyleydi bence siz sadece görmek istemiyorsunuz.mesela eşimde sevmediğim ne varsa bekarken de aynı huyları varmış ben çok onemsememisim.sizinki çok başka bişey ama ne demek sen ne yiyorsan ye.ne biçim adam bu size bı lokma ekmeği çok görüyor.sakin altınları bozdurmayin ilerde çok işinize yarar

Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk

Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...

2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.

İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.

Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.

Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?

Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Bu evlilik değil ki sen eşine bakıcılık yapmak üzere aileye dahil edilmiş bir kurbansın, açıkçası çocuk yapmadan boşanmak daha hayırlı, aksi takdirde ölene kadar iliğine kadar sömürüleceksin, hasta ederler seni kaç kurtul ...

Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk
Beni bilinçli aç bırakmaya kalkan kocama mümkün değil çekim hissedemem, yanlış anlama ama durumun tam olarak ne kadar vahim olduğunu henüz anlamamışsın..

Birlikte çalışmak asıl hedefimizdi tabiki ama hamilelik hastalık vs durumunda ne yapacağımız konusunda kararlar almıştık. O kira ve faturaları ödeyecekti bende mutfak giderini kendi giderlerimi alıp kalanı bankaya atacaktım. Altınlara da dokunmayacaktık zor günlerimiz için işte birikecekti. Ev almadan çocuk yapmama kararı alarak evlendik. Her yerde benim karım daha iyi anlıyor herşey onun elinde olucak ben hanımcıyım o ne derse o olur falan diyordu. Babama bile her adımı birlikte karar verip atıcaz diyordu. Hep böyle dedi ama evlenince adam sustu kapandı küstü birşeyler oldu. Benim hesabımda para varmış zoruna gidiyormuş yarısını ona verecekmişim. Böyle anlaşmadık diyorum işler böyle gelişti diyor. Ya babasına verecek yada annesine öyle hissediyorum.
O zaman Eşin ne yazık ki şovmen çıkmış üzgünüm. Büyük falsoları var art niyetli olmayıp evlilik başı iktidar yönetim savaşları vari düşünmek istemiştim ama evine kuruş harcamayıp annesine yemek yemeğe gitmesi bile zaten haklı bir boşanma sebebi aslında.
Yuvayı bozmak yapmak kadar kolay değil tabi buna da yönlendirmek istemem. Ama restini çek, bu değirmenin böyle gitmeyeceğini önce güzellikle anlamıyosa sert bi şekilde anlat, ayrılmaya kadar da yükseltebilirsin elini. Ailenin altın sat masrafları öde fikirlerini kafandan çıkart. Yaptığın an geri dönüş olmayan yola girersin ve bunun sonrasında hep bu durum kullanılır.

X