2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk
Yeni evlisiniz bi kıvılcımdan ateş çıkar diyim. Tuz almayan adam korunma yöntemlerine para harcamaz düz mantık. Olan size olur

Boşan geç yahu açmısım tok mu umrunda değil. Düğün hazırlığı için işten ayrılmak çok saçma. Ama eşinin gerçek yüzünü de görmüş olmuşsun. Boşuna çekme

Yeni nesil erkekler berbat berbat , hepsi annesinin prensesi, Allah yeni evlenecek genç kızları bu embesillerden korusun diyeceğim ama bu jenerasyon erkeklerinin hepsi bu halde , en güzeli evlenmemek...

Evin eşyalarının parasını kim ödedi alınırken demek istedim

Çocuk yapmadan acilen boşanma davanı aç asla düzelmez iflah olmaz cicim aylarında böyle olan sonrası Deccal olur. Bileziklerini bankaya filan yatır ve davanı aç kardeşim . Düzeltmeye çalışma boşa çaba. Eşin insan değil çünkü yaratık. Evde tuz ve su yok anasında yiyip geliyor ve daha iki aylık evlilik eşin iğrenç bi insan üzgünüm ama. Çocuk filan yapma bu yaratıkla

Beni bilinçli aç bırakmaya kalkan kocama mümkün değil çekim hissedemem, yanlış anlama ama durumun tam olarak ne kadar vahim olduğunu henüz anlamamışsın..
Evet ben kabullenmişim biraz sanırım yada psikolojimi mahvettiler sağlıklı düşünemiyorum o yüzden buraya yazdım. Herkese yazar fikir verirdim yahu nasıl oluyor derdim oluyormuş insan başına gelince de yok öyle değildir evham yapmayayım hani bir ay sonra belki toparlarız diye düşünüyormuş

Bu durumu kullanmasın diye yapmadım zaten 2 aydır çünkü dediğiniz gibi hakimiyet kurma çabası evet olabilirdi ama bu bildiğiniz mecbur ve zorda bırakmak

Siz annenize gelirken ne dedi, ne tepki verdi bu adam?

Adam seninle ihtiyaçlarını karşılamak ve bedava hizmet için evlenmiş, neyini sevdin acep ...

Hamile kalmak diyorsunuz ona karşı çok kırgınım bir yakınlık duygusu yok ki şuanda tabi aynı evde kalırsa insan belki fizyolojik olarak isteyebilir ama bilmiyorum akıl karı değil şu durumda çocuk
Neden??? Bir sayfa geride yazmadınız mı hâlâ seviyorum, sevişirken mutluyum vs

Siz annenize gelirken ne dedi, ne tepki verdi bu adam?
Bugün oldu bu olay. Sabah ona evin ihtiyaçlarını yazdım gelirken ayarlasın alsın diye bana direkt para yok yazdı. Bende yemek yapamam ama tuzsuz dedim. Ben anneme gidicem dedi tamam bende giderim dedim toparlandım çıktım. Aradan 4 saat falan geçti annemlere geldi babam aç mısın yemek hazırlayalım dedi (ben ona bilmiyormuşsun gibi yap lütfen demiştim çünkü o böyle konularda seŕt konuşur ve kalbine vurur babamı en son aşamada işe dahil edicem) babam sordu işte aç mısın o da ne dese beğenirsiniz ben çok yedim dedi. Ona öyle bir baktım ki. Ben anneme gelmemiş olsam evimde aç oturacaktım be

Neden??? Bir sayfa geride yazmadınız mı hâlâ seviyorum, sevişirken mutluyum vs
Biz iki haftadır tartışmalıyız bu durumdan yani en son iki hafta önce olmuştur zaten yeni evliyim yani sonuçta severek evlendim ama şuan çok kırgın hissediyorum ve onunla olmak istemiyorum

Biz iki haftadır tartışmalıyız bu durumdan yani en son iki hafta önce olmuştur zaten yeni evliyim yani sonuçta severek evlendim ama şuan çok kırgın hissediyorum ve onunla olmak istemiyorum
Kız bu mal herifle olmaz ,boşan kurtul neyin kafasındasın, evlerden ırak...

Düğün hazirligi icin iş neden bırakılır ki? Sanki kraliyet düğünü! Izin alirsiniz vs bahane uydurup birakmissiniz ama papucun pahali olduğunu görmüşsünüz, demek ki nappppmiyor musuz? Kimseye guvenip isimizi gücümüzü bırakmıyormuşuzz.
Bi de boşan.

Yani konu maddiyattan ziyade adamın bakış açısı aslında. Önümüzdeki ay diyelim işe girdiniz düzeldi, ama adamın düşünce yapısı düzelir mi, asla! Sevmek sevilmek böyle bir şey değil. Yokluğu kabullenebilirsiniz kişisel tercihinizdir. Ama eşinizin annesinde karnını doyurup size bir lokma yemeği fazla görmesi asla normal değil. Yokluk süresince size diyebilirdi ailemle konuştum bir süre onlarda yiyeceğiz gibi. Bakın yokluğun nedenlerini normalleştirmiyorum ama burada paradan çok daha mühim bir sıkıntı var görün istiyorum ve bu düzelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…