2 aylık evliyim ama mutlu değilim

peripella5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
49
-27
31
Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...

2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.

İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.

Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.

Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?

Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.

Gerçekten kırmak için söylemiyorum ama bu tipleri nereden bulup bir de evleniyorsunuz anlamıyorum. Evlenene kadar her şeyin güllük gülistanlık olduğuna asla inanmıyorum. Neyse ki hatanızı erken anlamışsınız. Boşanın ve önünüze bakın. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.

Nişanlıyken bu tip insanlar azda olsa renk verirler bir yerde yemek yerken dışarıda suratları değişir bir şey almak istediğinizde gereksiz bulur vs vs hiç belli etmemesi garip ?
Böyle şeyleri vardı da amaaan düzelir mi dediniz ?
Çünkü 2 aylık evli bir çiftin düşüneceği şeyler bunlar olmamalı .
Ya da her şeyi ödemenize alıştı alıştı sizin üstünüzden geçinme derdinde
Başka ne denir bilmiyorum
Rabbim yardımcınız olsun .

Okuduklarım gerçek mi ?? İki ay olmuş daha evleneli inanamıyorum. Evlenmeden böyle biri olduğunu nasıl anlamadın yoksa bilerek mi evlendin
Hayır bekarken böyle değildi tamam çok harcamasak da gezip tozuyorduk o annesine bakıyordu ben evine sahip çıkan ev geçimdirmeyi bilen biri olarak tanıdım onu ama o beni benimseyemedi

Evet o evine bakıyor diye yeri geliyordu buluşunca ben ödüyordum

İnsan eşine suyu ekmeği de çok görmemeli ya, ayıp. Bir de annesinde yiyip geliyormuş.
Sen bütün gün aç kalıyorsun evde su yok tuz yok . Ev ihtiyaçlarını, kart masrafını ödeyebilecekken gitsin ailesine para versin. Utanmadan annesinin evinde yemek yiyip eşini hiç düşünmesin , yazıyı okurken çok sinirlendim ve adına üzüldüm. Senin çalışıp ev masraflarını karsilamani ekstra olarak da para vermeni istiyor. Altınları da ona vermeyin bozmayın kesinliklee. Utanmaz arlanmaz! Bu yeni nesil erkekler neden böyle Barbie bebek gibi

Evet o evine bakıyor diye yeri geliyordu buluşunca ben ödüyordum
Üzülerek söylüyorum bir noktada hata yapmışsınız ve önüne geçilemeyecek durumlara gelmiş bu şekilde de evlenip mutlu olmayı beklemişsiniz balık baştan kokuyor
Bu hareketleri gösteren biri yine devam eder etmişte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…