- 18 Kasım 2024
- 49
- -27
- 31
-
- Konu Sahibi peripella5
Bunu yapabilirse bu profildeki biri kudurur, iyi de olur bencil ahlaksızaAltınlari al aile evine dön. Ne yapıcaksın böyle evde yemek yok su yok adam zaten piyasada yok açlıktan olecek misin??
Ve böyle bir duruma düğünden sonra ses çıkartmadınız öyle mi ?Bir de babası takı kuyruğundan kendi tarafındakileri çıkartıp elden aldı. Yani takılar sadece benim tarafımın taktıkları ve bunu reddedip hak iddia ediyorlar
Hayır bekarken böyle değildi tamam çok harcamasak da gezip tozuyorduk o annesine bakıyordu ben evine sahip çıkan ev geçimdirmeyi bilen biri olarak tanıdım onu ama o beni benimseyemediOkuduklarım gerçek mi ?? İki ay olmuş daha evleneli inanamıyorum. Evlenmeden böyle biri olduğunu nasıl anlamadın yoksa bilerek mi evlendin
Evet o evine bakıyor diye yeri geliyordu buluşunca ben ödüyordumNişanlıyken bu tip insanlar azda olsa renk verirler bir yerde yemek yerken dışarıda suratları değişir bir şey almak istediğinizde gereksiz bulur vs vs hiç belli etmemesi garip ?
Böyle şeyleri vardı da amaaan düzelir mi dediniz ?
Çünkü 2 aylık evli bir çiftin düşüneceği şeyler bunlar olmamalı .
Ya da her şeyi ödemenize alıştı alıştı sizin üstünüzden geçinme derdinde
Başka ne denir bilmiyorum
Rabbim yardımcınız olsun .
Çıkarttık tabiki herşeyi kendi hesabıma yatırdım babam onlarla tartıştı ben ağır sözler söyledim hakkımı helal etmediğimi söyledimVe böyle bir duruma düğünden sonra ses çıkartmadınız öyle mi ?
Sen bütün gün aç kalıyorsun evde su yok tuz yok . Ev ihtiyaçlarını, kart masrafını ödeyebilecekken gitsin ailesine para versin. Utanmadan annesinin evinde yemek yiyip eşini hiç düşünmesin , yazıyı okurken çok sinirlendim ve adına üzüldüm. Senin çalışıp ev masraflarını karsilamani ekstra olarak da para vermeni istiyor. Altınları da ona vermeyin bozmayın kesinliklee. Utanmaz arlanmaz! Bu yeni nesil erkekler neden böyle Barbie bebek gibiİnsan eşine suyu ekmeği de çok görmemeli ya, ayıp. Bir de annesinde yiyip geliyormuş.
Üzülerek söylüyorum bir noktada hata yapmışsınız ve önüne geçilemeyecek durumlara gelmiş bu şekilde de evlenip mutlu olmayı beklemişsiniz balık baştan kokuyorEvet o evine bakıyor diye yeri geliyordu buluşunca ben ödüyordum