2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Birlikte çalışmak asıl hedefimizdi tabiki ama hamilelik hastalık vs durumunda ne yapacağımız konusunda kararlar almıştık. O kira ve faturaları ödeyecekti bende mutfak giderini kendi giderlerimi alıp kalanı bankaya atacaktım. Altınlara da dokunmayacaktık zor günlerimiz için işte birikecekti. Ev almadan çocuk yapmama kararı alarak evlendik. Her yerde benim karım daha iyi anlıyor herşey onun elinde olucak ben hanımcıyım o ne derse o olur falan diyordu. Babama bile her adımı birlikte karar verip atıcaz diyordu. Hep böyle dedi ama evlenince adam sustu kapandı küstü birşeyler oldu. Benim hesabımda para varmış zoruna gidiyormuş yarısını ona verecekmişim. Böyle anlaşmadık diyorum işler böyle gelişti diyor. Ya babasına verecek yada annesine öyle hissediyorum.

Evlilik oncesi ne kadardır birlikteliğiniz vardı? Bence dönülmez yollara girmeden (çocuk yapmak ) ayrılın gitsin. Evlilik bir olmaktır kocanız malesef bu duygudan yoksun görünüyor.

Düğün günü tanıştınız heralde adamla. Yoksa bir insan böyle biriyle neden evlensin? Evlilik öncesinde size yağdıran adam birden eve ekmek almayan adama dönüşmemiştir eminim.
Zaten çocuk sevgiliyken de ben aileme bakıyorum diyormuş ve buluşmadaki hesapları konu sahibi ödüyormuş Kudra, öyle yazmış konu sahibi.

Zaten adamın aldığı maaş 25 bin, 14 ü kiraya gidiyormuş.
Bu işin faturası, borcu, yemesi içmesi, yeni evli çiftin ev kurma masrafları var, bence gerçekten adamın kadına verecek harçlığa falan parası kalmıyordur.
He adamın tavırları çirkin mi çok çirkin o ayrı ama konu sahibi de ben kimle evleniyorum, hesap kitap maaş ortada diye düşünmemiş mi, hangi beklentiyle evlenmiş de şimdi hayal kırıklığına uğruyor onu ben de anlamadım.

Bir de düğün hazırlıkları için işten falan çıkmış bir süre işsiz kalmayı göze almış, e takılarını falan da bozdurmak istemiyor bu şartlarda nasıl geçinmeyi bekliyor ilginç valla.

Konudan tamamen bağımsız bana da matematikle ilgili bir şey yazmıştınız , yorumlarınızda bu matematik konuşturma çabanız ne çözemedim ben
çünkü hesap ortada

25 bin maaş alınıp 14 bin kira ödenirse geçinilemez. ya da geçinilir de işte ucu ucuna hayatta kalınır diyelim.

konu sahibi ev almaktan bahsediyor. o yüzden kendisinin madde kullanmadığı farz edersek geriye matematik bilmediği opsiyonu kalıyor....

Eş olma olgunluguna erisememiz bi erkek.Evdemi kadinin aç mi tok mu sormamak adamliga sigmaz yerinde olsam bosanirim bu yaptiklarini da rezil eredim.

Artık hiçbir şeye şaşırmam sanıyordum ama ilk defa tuz, su gibi temel gıdaları bile almayan bir ‘koca’ görüyorum. Korkunç. Bu yaşadığın 2 ay geleceğin fragmanı. Altınları da alıp boşanmalısın, bu heriften adam olmaz. Hele annesinde yiyip gelmesine şok oldum. Hanımı evde açken karnını doyurup gelmesi… Aman Allah’ım!

Tabiki geçinilmez yorumlarınız çok yerinde teşekkür ederim iş bulabilseydim böyle tartışmalar hiç yaşanmamış olurdu taa ki hamile olup hasta olup işten çıkınca yaşardım bu durumu anca. Bana bir erkek karısını ne olursa olsun başkasına muhtaç etmez demişti. Gerekirse ek işe giderim sen iş bulana kadar demişti ama işte sadece sözdeymiş. Size çok hak veriyorum tabiki 25 bin nedir allah aşkına sadece kira ödenir anca o da haklı ama biraz idare etmesi gerekmez miydi yada daha ince düşünceli olması biraz beni düşünmesi falan?

Adamla evlenmiş bu hayatı kendi seçmiş şimdi adamın aldığı maaşın hiç bir önemi yok bir an önce karar verip kendi hayatına odaklanmalı kendiyle olacak hayatına .

2 ayda tuz nasıl bitti ? Küçük boy mu aldınız ? Abartı var mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Sahi var mı eşinin ne yediğin umursamayan kk borcunu umursamayan adamlar ?
Adam annesinde yiyip geliyormuş ilk defa da olmamış galiba bu olay ?
Eve misafir çağırsaydınız keşke alışveriş vs yapmak zorunda kalırdı.
olayın iç yüzü tamamen anlatılan gibi mi eksik parçalar var mı bilemedim.

Yok bende yorum bahsetmiştim bana da
Matematik felç gibi bi şey yazmış
Matematik konusuna bu kadar takılmasını anlamadım
e çünkü 365 derece ne alaka???
ha ben sayısalcıyım, severim matematiği ama ben yazmasam onu bir başkası mutlaka yazardı. benlik bişey yok

matematik bence bir toplumun öncelikli bilmesi gereken bir şey. öyle "hocam bu gerçek hayatta ne işimize yarayacak" asla değil. ve buradaki konularda çok iyi görüyorum ki hakketen bir matematik sıkıntısı var toplumda.

Ya lütfen üzgünüm zaten kim böyle olacağını bilerek evlenir
e babasi taki sirasinda kendi tarafin altinlarini toplamadi mi? o zaman anlamadin mi?
bu cimrilikte adam, takida rezil olma ve konusulma pahasina altinlari gasp eden kayin aile vs nisanliyken melek miydi? bonkor muydu? sana cok deger veriyordu, kendisini harika sakladi da nikah günü mü gercek aciga çıktı?? eminim ki her sey kendini belli etmistir, siz gormek istememissiniz, onemsememissiniz. hala niye evlilige devam ediyorsunuz ki. bu adam duzelir mi? sana merhamet etmeyen senin dogurduguna merhamet eder mi?
bazen annem evde guzel yemek yapiyor caktirmadan kaba koyuyorum yarin sevgilime götürürüm o da yer diye. insan nasil evdeki karisini ac birakir da bogazindan gecer???

Bence altından cıkan kavgadan sonra eşinizin tarafı doldurmuş olbılır. Para verme altınlrı madem vermiyor mecbur bırak bozdursun gitsin o zamsn çalışsın vs gibi. He böyle olduysa bile dinlememesi gerekirdi normal bir insanın tabide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…