2 aylık evlisin daha, sadece 2 aylık. Eşinin önceden kalmış yapacağı ödemeler de olabilir, borçları, ailesine karşı verdiği ama seninle paylaşmadığı paylaşamadığı şeylet olabilir. Ha bu doğru bi davranış mı asla değil! Ama oluyo mu olur yani. 2 ay çok kısa bi süreç :) Ailesi belli ki zaten gözleri aç altınlarınıza bile göz dikmişler. Çocuk da hep çalışıp getirmiş alışagelmiş düzenleri oluşmuş.
Sen kafanı kullan sakın altınlarını bozma, 2 aylık evlilikte de çok taze evliliğin oturma süresi de asıl birbirinizi tanıyıp anlaşmaya varma süreciniz daha yeni başlıyor. Anlaşırsanız ne ala, güç savaşları kavga sürtüşmeye varırsanız da biter zaten. mevcut ilk aylarda sürtüşmelerin olması çok normal. Belli ki sizin iletişim sorununuz da var. Eşin ailesine oğul olmayı biliyo, ama eş olmayı bilmiyo. herkesin kocası da eş olmayı bilerek evlenmiyo :) akıllı vicdanlı aile kavramı oluşuyosa zaten ona göre gelişiyo değişiyo erkekler. Değilse de oğul olmaktan başka bi sümsük olamıyolar zaten en tehlikelisi bunlar. Sizin sadece maddi sorunlarınız varsa bu durumları düzgün iletişime geçerek aileleri araya sokmadan çözmeye çalışın.
Bi de bence en büyük hatayı da ilk başta evlenir evlenmez işten ayrılarak sen yapmışsın. (Ki bak bu da çok önemli) Eşin belli ki çalışan eş istiyor, işten ayrılma çalışmama durumunla alakalı evlenmeden önce eşinle konuştun mu mesela? Sana destek oldu mu? Öyle kadınlar tanıyorum ki işinden memnun değil evlendiği gibi tazminat alıp ayrılan eşinden habersiz beni çıkardılar diyen.
Eşin çok yanlış bir yol izleyerek seni sıkıştırmaya çalışıyor, tuz su almamak fatura ödememek ne ya ayıp ileride utanacağı davranışlar yapmış.
Hemen hastalık sağlık olayı dönmüş ama Sen aktif çalışırken Hasta olsan doğum yapsan bakmaz değil bakar tabi, ama sizin süreç biraz farklı gibi hissettim ben.
Eğer eşin senin çalışan bir kadın olmanı istiyor ve bu şekilde evlenmeyi kabul etmişse yanlış anlama da çalışmak zorundasın. altın satarak hazıra dağ dayanmaz. 25.000 ile ev geçinmez zaten ki bi de yatırım düşünüyosun. :)) belli ki evlilik öncesi sen de aile evinden çıkmışsın, geçinmek geçindirmek ev yönetimi hele ki bu dönemde türkiye şartlarında çok zor.
art niyetli düşünmemeye çabalıyorum, eşinin yeni evlilik cahiliyesine verdim ben. açık konuşun, sen de akıllı ol kendini bi daha böyle durumlara düşürme, gerekiyosa restini çek yoksa çok ezilirsin.