Doğalgaz, elektrik, su, kredi kartları, düğün masrafları, mutfak masrafları, gidiş geliş ücretleri, balayı, alayı için kalan 11 bin içinden senin cüzdanına nasıl 2 bin koymaz inanılmaz cimrilik. (Ciddi değilim)
Hiç para hesabı yapmam birikim de yaparım harcarım da. Sevdiklerimi de darda bırakmam asla. Şuan öyle sıkıntıda bıraktı ki beni ihtiyacım olduğu halde bozup evime kendime kullanmamam onun ekmeğine yağ sürmemem gerektiğini söylüyor iç sesim ama olan bana oluyor ben evde sıkıntı yaşıyorum
Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.