2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Yanlış falan yazmadım bile isteye öyle yazdım kasan sizsiniz 5 yorumunuzun 4 ü millete matematik öğretmekle anlatmakla geçiyor dönüp bir bakın ne kadar komik olduğuna
Hurma sana kötü bir haberim var. Bile isteye yazmadığın aşırı belli oluyor. Bunun matematikle de alakası yok. Güncel bir bilgi bu, öyle sıradan ve basit. Ama sen yanlış biliyormuşsun. Acı bir tecrübeyle de 180 olduğunu öğrenmiş oldun ajsjsjs

Kiradan sonra 11 bin kalıyor. Bin lira faturalar geliyormuş. Kalan 10 binle normal market alışverişi yapılır. Evet çok bol olmaz ama yokluk da çekilmez. Eşinizin sorunu daha başka. Evi geçindirmeye gönlü yok. Erkekse kadın çalışsa da çalışmasa da evi geçindirecek. Boşanana kadar yemeği kayınvalidede yitin siz de

Anneniz tam kıro. Elalemi sizden daha fazla önemsiyor. Aman kızım boşanmasın yeter ki, değer vermeyen adam onu sömürsün dursun diye düşünüyor. Kocanız da sizi sevmiyor ayrıca. Belli ki algılayamıyorsunuz. Biraz sürünmeniz lazım.

Ay bayılacaaaammmmmm imdat diyeceğim artık yani kurana falan el bassam inanır mısınız öyle olduğuna çünkü insanoğlunu bir
Şeylere inandırmak bilirsin ki zor güncel bilgi derdinde değilim diğer hanımefendi ona yazılan yorumlara hep matematik dilinde konuşuyor neyi ispat etmek istiyorsa artık Ayrıca bilmediğime bilmiyorum derim başkaları gibi yapmam , bazen gerçekten dünden kalan şeyleri açmanızı anlamıyorum sende dahil .

kim böyle olacağını bilerek evlenir
Toplama çıkarma yapabilen hiç kimse böyle evlenmez.... 15 bin kira öderken 25 bin geliri olan aklı başında bir insan zaten düğün, balayı yapmayi düşünmez, hele "düğün hazırlığı" için asssla işten çıkmaz ...

Ayrıca onun ailesi en azından evi dayamış döşemiş, sizi borçsuz evlendirmis, sizin aileniz ne yaptı? Elinize kalan 11bin lirayı ailesine veriyor olsa bile anlaşılır, insanlar düğün dernek yapicaz, ev dosiycez diye kimbilir nasıl bir borcun altına girdi? Bu yoklukta ve mantiksizlikta sizin bankadaki paranızı eve ekmek almak için bile harcamamaniz bencillik olmuyor mu?

Söylemeye çalıştığım şey bu işte. Ben işe girene kadar bir şekilde idare edilebilirdi ama onun gönlü geçinmekte değil

Hayır bütün evi dizmediler. Ben yatak odası ve mutfağı aldım. Üzerine bir de benden takılarımın yarısını aldılar yani o aldıkları koltuk ve beyaz eşyaları da zaten ben ödedim

Ben daha yeni okudum yahu. Hiçbir konuda “Aaa bu dün yazılmış, o zaman yorum yapmayayım.” demiyor kimse. Sen de dahil.

Bu okuduklarım gerçek mi gerçekten çok acı eşiniz sizi hiç sevmiyor insan eşi açken nasıl annesinde yer gelir derhal boşa tazminat da iste altınları da asla bozdurma yanına al.

Annem pazar alışverişimi yapmıştı tuz al diyemedim kusura bakmayın çok acımasız yorumlar geliyor
Kusura bakmada eşin sana hiç acımıyor burda ki yorumlar mı acımasız geliyor.sizin hiç özdeğeriniz yok mu anneniz niye size alışveriş yapıyor ne demeye evlenmiş eşiniz sorumluluk alamayacaksa.

Evlenmeden once yaklasimi nasildi? Hep mi boyleydi bilerek mi evlendiniz ? Erkeklerin cogu bugun harcayalim yarini yarin dusunuruz kafasinda ama su anlattiklarin evli oldugun adamin sana saygisinin hatta sevgisinin olmadigini acikca gosteriyor. Annesinin evine gidip yemek yiyip gelmek ne demek , nasil bir terbiyesizlik . Sakin cocuk falan yapmayin sakin ! Kendine saygin olmali bence. Sen ise girdiginde de hicbisey degismeyecek is her ay senden para istemeye kadar gider ben soyleyeyim . Utanmasa ben isten cikayim sen bana bak dicek rezil .

Hayır bütün evi dizmediler. Ben yatak odası ve mutfağı aldım. Üzerine bir de benden takılarımın yarısını aldılar yani o aldıkları koltuk ve beyaz eşyaları da zaten ben ödedim
Hanımefendi onlar altınlarla eşyaları ödedilerse düğünü kim yaptı? Düğünde takılan altının yarısı hangi birine yetecek ? İnsanlar ellerinden geleni yapmışlar işte, siz de işten çıkış yazminatinizla yatak odası bardak tabak ıvır zıvır almışsınız tamam...sizin aileniz ne yaptı diye soruyorum ben?

Ablam benim zaten takıların yarısını babası aldı diyorsun. Eee adam zaten eşinize "Annene bak, ben zamanı gelince seni evlendircem." demiş. Adam hakkınız olan takılarla sizi "evlendirmiş", kayınvalidenize vermesi gereken nafakayı da oğluna kakalamış. Ama buradaki tek sorun maalesef bu değil. Mobbinge ben de çok uğradım özel sektörde ama başka bir iş bulmadan işimden istifa etmedim. Asla ezmiyorum, küçümsemiyorum ama 25 bin maalesef ki günümüzde para değil. Yoksulluk sınırı olmuş 70 bin. Adam annesinde yiyip eve geliyor, bu kadın ne yer demiyor. Alışverişe param yok diyor ama sizin hakkınız olan parada hak iddia ediyor.

Hala para yönetiminde sorunu olduğu için evliliğiniz sıkıntıda gibi düşünüyorsanız size iyi şanslar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…