- 6 Ekim 2024
- 162
- 527
- 38
-
- Konu Sahibi peripella5
Hurma sana kötü bir haberim var. Bile isteye yazmadığın aşırı belli oluyor. Bunun matematikle de alakası yok. Güncel bir bilgi bu, öyle sıradan ve basit. Ama sen yanlış biliyormuşsun. Acı bir tecrübeyle de 180 olduğunu öğrenmiş oldun ajsjsjsYanlış falan yazmadım bile isteye öyle yazdım kasan sizsiniz 5 yorumunuzun 4 ü millete matematik öğretmekle anlatmakla geçiyor dönüp bir bakın ne kadar komik olduğuna
Anneniz tam kıro. Elalemi sizden daha fazla önemsiyor. Aman kızım boşanmasın yeter ki, değer vermeyen adam onu sömürsün dursun diye düşünüyor. Kocanız da sizi sevmiyor ayrıca. Belli ki algılayamıyorsunuz. Biraz sürünmeniz lazım.Ailemle bugün detaylı bir şekilde konuştum babam çok kızdı çok üzüldü annem hala yuva kurmak kolay mı artık bu devirde iki kişi çalışmadan yaşanma ihtimali yok zaten diyor. Babam onun parayı yönetme sorunu harcama sorunu olduğunu söyledi. İkisi de bu tavrı hak etmediğimi düşünüyorlar benim kararım olduğu için şunu yap diyemiyorlar
Ay bayılacaaaammmmmm imdat diyeceğim artıkHurma sana kötü bir haberim var. Bile isteye yazmadığın aşırı belli oluyor. Bunun matematikle de alakası yok. Güncel bir bilgi bu, öyle sıradan ve basit. Ama sen yanlış biliyormuşsun. Acı bir tecrübeyle de 180 olduğunu öğrenmiş oldun ajsjsjs
Toplama çıkarma yapabilen hiç kimse böyle evlenmez.... 15 bin kira öderken 25 bin geliri olan aklı başında bir insan zaten düğün, balayı yapmayi düşünmez, hele "düğün hazırlığı" için asssla işten çıkmaz ...kim böyle olacağını bilerek evlenir
Söylemeye çalıştığım şey bu işte. Ben işe girene kadar bir şekilde idare edilebilirdi ama onun gönlü geçinmekte değilKiradan sonra 11 bin kalıyor. Bin lira faturalar geliyormuş. Kalan 10 binle normal market alışverişi yapılır. Evet çok bol olmaz ama yokluk da çekilmez. Eşinizin sorunu daha başka. Evi geçindirmeye gönlü yok. Erkekse kadın çalışsa da çalışmasa da evi geçindirecek. Boşanana kadar yemeği kayınvalidede yitin siz de
İşe girerseniz kirayı da size ödetecek. Yapmayın. Boşanın ve işe sonra girinSöylemeye çalıştığım şey bu işte. Ben işe girene kadar bir şekilde idare edilebilirdi ama onun gönlü geçinmekte değil
Hayır bütün evi dizmediler. Ben yatak odası ve mutfağı aldım. Üzerine bir de benden takılarımın yarısını aldılar yani o aldıkları koltuk ve beyaz eşyaları da zaten ben ödedimToplama çıkarma yapabilen hiç kimse böyle evlenmez.... 15 bin kira öderken 25 bin geliri olan aklı başında bir insan zaten düğün, balayı yapmayi düşünmez, hele "düğün hazırlığı" için asssla işten çıkmaz ...
Ayrıca onun ailesi en azından evi dayamış döşemiş, sizi borçsuz evlendirmis, sizin aileniz ne yaptı? Elinize kalan 11bin lirayı ailesine veriyor olsa bile anlaşılır, insanlar düğün dernek yapicaz, ev dosiycez diye kimbilir nasıl bir borcun altına girdi? Bu yoklukta ve mantiksizlikta sizin bankadaki paranızı eve ekmek almak için bile harcamamaniz bencillik olmuyor mu?
Ben daha yeni okudum yahu. Hiçbir konuda “Aaa bu dün yazılmış, o zaman yorum yapmayayım.” demiyor kimse. Sen de dahil.Ay bayılacaaaammmmmm imdat diyeceğim artıkyani kurana falan el bassam inanır mısınız öyle olduğuna çünkü insanoğlunu bir
Şeylere inandırmak bilirsin ki zor güncel bilgi derdinde değilim diğer hanımefendi ona yazılan yorumlara hep matematik dilinde konuşuyor neyi ispat etmek istiyorsa artık Ayrıca bilmediğime bilmiyorum derim başkaları gibi yapmam , bazen gerçekten dünden kalan şeyleri açmanızı anlamıyorumsende dahil .
Sana yakıştıramadım böyle geç kalışlarıBen daha yeni okudum yahu. Hiçbir konuda “Aaa bu dün yazılmış, o zaman yorum yapmayayım.” demiyor kimse. Sen de dahil.
Taşındım, bu ara sık giremiyordum foruma.Sana yakıştıramadım böyle geç kalışları
Bu okuduklarım gerçek mi gerçekten çok acı eşiniz sizi hiç sevmiyor insan eşi açken nasıl annesinde yer gelir derhal boşa tazminat da iste altınları da asla bozdurma yanına al.Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Boşanmamayı.Sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsun
Aaa Allah kolaylık versinTaşındım, bu ara sık giremiyordum foruma.
Kusura bakmada eşin sana hiç acımıyor burda ki yorumlar mı acımasız geliyor.sizin hiç özdeğeriniz yok mu anneniz niye size alışveriş yapıyor ne demeye evlenmiş eşiniz sorumluluk alamayacaksa.Annem pazar alışverişimi yapmıştı tuz al diyemedim kusura bakmayın çok acımasız yorumlar geliyor
Evlenmeden once yaklasimi nasildi? Hep mi boyleydi bilerek mi evlendiniz ? Erkeklerin cogu bugun harcayalim yarini yarin dusunuruz kafasinda ama su anlattiklarin evli oldugun adamin sana saygisinin hatta sevgisinin olmadigini acikca gosteriyor. Annesinin evine gidip yemek yiyip gelmek ne demek , nasil bir terbiyesizlik . Sakin cocuk falan yapmayin sakin ! Kendine saygin olmali bence. Sen ise girdiginde de hicbisey degismeyecek is her ay senden para istemeye kadar gider ben soyleyeyim . Utanmasa ben isten cikayim sen bana bak dicek rezil .Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Hanımefendi onlar altınlarla eşyaları ödedilerse düğünü kim yaptı? Düğünde takılan altının yarısı hangi birine yetecek ? İnsanlar ellerinden geleni yapmışlar işte, siz de işten çıkış yazminatinizla yatak odası bardak tabak ıvır zıvır almışsınız tamam...sizin aileniz ne yaptı diye soruyorum ben?Hayır bütün evi dizmediler. Ben yatak odası ve mutfağı aldım. Üzerine bir de benden takılarımın yarısını aldılar yani o aldıkları koltuk ve beyaz eşyaları da zaten ben ödedim