Canım okurken bile kanım dondu aslında ama yinede evlilik bu daha çok yenisiniz.. Bende annene katılıyorum bide öyle dene bencede…Ben 2 evlilik bitirdim. Açıkçası bir problemim oldu mu aklıma tek gelen boşanmak olurdu hemde hiç geriye dönmezdim. Ama sonra erkek kardeşim bir kız getirmişti evimize ve o kız o kadar çok şey alttan alıyordu ki erkek kardeşimden biz hayretle izliyorduk onu . İnsan kocasından bu kadarına katlanmaz diyordum. Ama sonra zamanla baktım ki artık ipleri eline almıştı. Artık kardeşim onun bi dediğini iki etmiyordu. Ben ondan hemen vazgeçmemeli öğrendim. Sabretmeyi öğrendim. Çok akıllı bir kızdı . Benim sana tavsiyem kesinlikle çocuk yapma problemlerini çözmeden . Bence iyice emin ol. Böyle bencilce davranmasının altında vijdansız merhametsiz bir adam mı var. Çünkü dinen bile Allahü taala erkek kadına bakmak zorunda derken , o hiç umursamadan annesinde yetip gelmesi ve sana kartla ilgili hiç sorumluluk duymaması çok gaddarca. Yani bence annenin dediğini yap ama sonrasında iş bulana kadar sende onunla annesine git yemeğini orda ye.. madem o bu stratejiyi yapıp seni zorlayıp sattırmak için elinden geleni yapıyorsa sende sadece kartını kapatıp onunla annesine git. Ve birdaha kartını kullanma. Bak bakalım yine ne yapacak