2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Düğün hazırlığı için işden çıkmak ne alaka? Zaten çalışsaydınızda muhtemelen siz yine maaşınızı evin giderlerine borçlara yatırıp size yine bi şey kalmayacaktı.. Altınlarınızı sakın bozdurmayın, saklayın hatta, yerini biliyorsa alabilir.. Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Neden 2 evlilik bitirdiğin ortada.. Ayrıca evet dinen erkek ,evine bakmakla yükümlü. Amenna iman ediyorum. Ama aynı din böyle bir erkekle evli olunmayacağını evlenmek nasıl ki helal ise boşanmanın da helal olacağını söylüyor. Şu güzelim dinimizi trajedilerinize,saçma tek taraflı fikirlere ve Kur'an mealinden habersiz hayatınıza kurban etmeyin Allah aşkına. Adam Allah'tan hakkıyla korksa zaten böyle davranmaz. İkincisi vicdanlı adamlar evet çok. Gerçekten Allah'tan korkan, hanımlarını seven adamlar çok. Yani başınıza olumsuz bir şey geldi mi erkekleri de genellemekten vazgeçsin. Toplumun günah keçisi erkekler olmuş. Akılsızlığa "sabır" adı altında kılıf uydurmayın.

İş arayışını devam ettir. Marketlerde olsun mutlaka bir iş bulabilirsin. Tavsiyeleri seçerek vermek istiyorum ama sana bir tuz almayacak bir adam profili karşımızda uzun vadede bir şeylerin değişmeyeceğini kendin de anlamalısın.

insanlar belirli davranışları ve karakterleri ilişkinin erken dönemlerinde belli ederler ancak bu işaretler her zaman açık olmayabilir. Bazı kişiler özellikle flört döneminde iyi bir izlenim bırakmak için daha cömert destekleyici olabilir ancak bir bakışı küçük bir iması ile dahi gerçek karakterini mutlaka bakın mutlaka ele verir.

Küsen erkek flört döneminde de küsüyordur cimri erkek flört döneminde de cimridir. 2 ayınız gitmiş 2 yıl daha gitmesin elinizde çocuğunuzla ortada kalmayın.

Erkekler değer verdiği kadın olunca öyle bir para harcıyorlar ki. Eşiniz bırakın para harcamayı evine bakmıyor. Eğer bu kişiyle devam ederseniz önce kendinizi değersiz hissedip , sonra da kendinize olan saygınızı kaybedeceksiniz. Gerçekten değmez.

aaa evlerden ırak bu nedir böyle ya? eve tuz su almayan erkek mı olur? hemen boşa bunu bundan bir halt olmaz.

Buna benzer her konuda hemen boşan diyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. İskandinav ülkelerinde de kadınlar sizin gibi yapmịştı. Artık hiçbir erkek evlenmiyor
Şu an İskandinav ülkelerinde kadınlar 23 yaşında evleniyor 7 çocuk falan yapıyorlar bu bir moda oldu yani bir yeni bir Trend yeni bir akım yaşadım oradan biliyorum. Instagram'da bile var bir dolu böyle. Ayrıca bu tarz erkekler mümkünse evlenmesin dalında kurusun.

Bir de babası takı kuyruğundan kendi tarafındakileri çıkartıp elden aldı. Yani takılar sadece benim tarafımın taktıkları ve bunu reddedip hak iddia ediyorlar
sakın sakın
annenize geçerken altınları aldınız değil mi?
evde bırakmasaydınız

ne terbiyesiz yüzsüzmüş eşiniz
hamile falan değilsiniz dimi?

Ona asla ve asla inanma büyük bir manipülasyonun içindesin narsist kişilik bozukluğu YouTube'dan araştır bu yol yakınken hemen kaç ben 5 senemi kaybettim Bir tanesiyle bir diğeri de 5 senemi kaybettim sakın benim yaptığım hatayı düşme sakın asla acıma asla.

Ya gerçekten kalmıyorsa maaşından acaba gerçekten sıkışmış olamaz mı
Gerçekten sıkıştıysa daha çok çalışacak akşam başka işe gidecek akşam taksiye çıkacak ama seni zorbalamayacak. anlatabildim mi? Çağımızda tabii ki de böyle olmuyor ama zaruretler haricinde kadın çalışmak mecburiyetinde değil islamda. erkek hasta olur vesaire tabii amenna o zaman çalışacağız ama Yani normalde kadının çalışmak gibi bir görevi yok hele evliliği yürütmek için hele bana küsmesin diye hele para yetmedi diye. Siz aklımızı mı kaçırdınız? sakın ha. Kaldı ki size çalışın demeden önce altınlarınızın peşinde demek ki olay sizden gelecek para sizden gelecek paraya bakan bir erkekten hiçbir hayır gelmez ne evladınıza ne de size bunu asla aklınızdan çıkartmayın sakın.

işten çıkmanız hepten devasa hata
adamın durumunu göre göre bile bile.. nasıl bir plandır bu

11.000 kalıyormuş eline gayet de temel ihtiyaçları alabilir annesine vereceğine
siz hala gerçekten sıkışmış olamaz mı diyorsunuz hey Allah ım

Hayır bekarken böyle değildi tamam çok harcamasak da gezip tozuyorduk o annesine bakıyordu ben evine sahip çıkan ev geçimdirmeyi bilen biri olarak tanıdım onu ama o beni benimseyemedi
Bunun seni benimsemekle alakası yok ki. Adam seni sevmiyor bu kadar basit. İnsan sevdiğine aç bırakır mı? Aklın alıyor mu? Eğer bu adamdan boşanmazsan koca bir ömrün hiç olacak ve pişmanlıkla yaşayacaksın. İleride keşke dememek için şimdiden önüne bakman gerekiyor. Annenin söyledikleri de bir garip. Elin oğlu kızını aç bırakıyor, o da bu seferlik altınlarını sat ama sana nakit versin mi diyor?? Gerçekten sana değer veren bir anne olsaydı o evi yakıp yıkardı! Eğer birazcık da olsa kendine değer veriyorsan altınlarını alıp boşanırsın. Düğün videosunda sakla, orada kayın babanın altınları aldığı görülüyordur mutlaka, mahkemede onları da talep edersin.

Ya konuyu uzatmasaniz mi. Konunun arasina giriyorsunuz gereksizce. Evet 180 denir, tamam yeni bi sey ogrendiniz ne guzel iste bundan sonra dogrusunu kullanirsiniz. Yok oyle, yok boyle. Gulun gecin ya amma abartiyorsunuz her seyi
Konu zaten kapandı ne diye yazıyorsunuz 180 de biliyorum nasıl konuşmak istersem ister şiveli ister yanlış konuşurum , bi daha da azarlar gibi yorum yapmayın bana . İyi günler
Ayrıca hadi rastgelw okuyorsunuz anladım da okuduğunu anlamamak büyük sorun . Konuyu ben mi açmışım gidip bi bakın hadi .

hala inan ya hala inan
ya seven adam evde eşini susuz tuzsuz bırakmaz böyle vicdansızlık olmazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…