- 12 Temmuz 2016
- 4.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.200
- 158
- 31
- Konu Sahibi humeyrahbb
Adam asalak bildiğin. Bide bu herife ikinci çocuğu yapmaya uğraştınız mı gerçekten? Yalnızlığınıza yalnızlık katarsınız başka bişey olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersin ama enayiliğini diyemediğinden öyle demiş,sen doğrusunu anlaEvet kullanıyor farkındayım. Benim en çok neyimi seviyorsun diyorum uysallığını diyor![]()
Sabah sabah okurken tansiyonumuz yükseldi. Lütfen bu heriften kurtul.Evet kullanıyor farkındayım. Benim en çok neyimi seviyorsun diyorum uysallığını diyor![]()
Babanızın vereceği evi boşanmadan kendi üstünüze almayinÇok üzgünüm. Abim her zaman arkandayım dedi bu yaz boşanıcam![]()
Sakin bu yorumu gözden kacirmayin konu sahibi.Babanızın vereceği evi boşanmadan kendi üstünüze almayin
Bir dakika bile durma. Babanızda boşandıktan sonra evi alsın.Mesajımı görür müsünüz bilemiyorum. Fakat bir kaç kelime kadar yrdıma ihtyacım var. İkinci evliliğimi yaptım ve şu an 12 yıllık evli, 10 yaşında kızı olan bir anneyim. Masa başı çalışıyordum kızım doğunca ayrılmak zorunda kaldım şimdi yeniden çalışmaya başladım. Eşimse aslında düzgün bir adam gibi görünüyor biliniyor, bi ahaksızlığı uğursuzluğu yok. Mesleği pzarcı. 6 yıldır haftada 1 2 gün çalışıyor. Gerisinde çalışmıyor hep evde. Asosyal bi adam. Bayram seyran düğün çarşı pzar hep yalnızım. Kızımı ben gezdiriyorum o asla gelmez. Bana yatak dışında bir teması yok. Yüzüme 2 saniyeden fazla bakmaz. Tüm gün görmese bi mesaj atmaz. Özlediğini hissettirmez. Seviyorum asla ben demeden demez. Kendiliğinden bir sarılması falan şevkati asla yok. Bununla birlikte elimizdeki tüm birikimi tüketti ve 1,5 milyon benim bildiğim borcuvar. Bu borca beni kefil etmek istedi ben olmadım. Ama hep beni çalıştırma derdinde, kendinin çalışmaya niyeti yok.Hep para gelsin o bişeyler yapsın borsa falan. Benim elimde bir liram yok herşeyi o aldı. Şimdi babamdan bana miras gelecek ve babam bana ev alacak şu an onun derdinde. Bunu nasıl alabilirimi planlıyor. Bugunekadar fatura ev gideri vs herşeyi karşıladı. Sorun yaşatmadı. Fakat son yıllarda çıkan 1,5 milyon borç beni artık bitirdi. Birde kredi kartlarını başkalarına kullandırıp pralarını alıp öyle kartı ödüyormuş. Artı çek karnesi almış millete çek kesip bozdurup sonra günü gelince başkasına kesip eskiyi ödeyip öyle takla attırıyormuş. Ben şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Zaten inanılmaz değersiz hissettiriyordu, yapayalnızdım. Bu borçlar çekler kartlar tuzu biberi oldu. Ona sorsan halinden memnun. Anca yesin yatsın. Ben asgari ücretle çalışmam deyip evde oturuyor. Ama beni asgari ücretle çalışmam için uğraşıp durdu. Şimdide çalışıyorum diye çok mutlu. Süreklipara hesabı yapıyor. Ve beni kıskanmıyor bile. Yeter kipara gelsin. 2 gün annemde kaldık özlemedi bile, kapıda bile karşılamadı. Boşanmak istiyorum sizce haklı mıyım.Onu çok sevmiştim biriciğim derdim kapılarda camlarda beklerdim, bir kere lafını çiğnemedim ama bizi ne hale getirdi
Evlatlar kıymetli ama bizim de 1 tane hayatımız var. Siz boşansanız bile kızınızın babası olmaya devam edecek. Kaldı ki doğru düzgün çalışmayan, borç harç yapan, eşine değer vermeyen bir kocayı normalleştirsin ister misiniz? Sizin kızınıza da örnek olmanız lazım.Yük atarım bu gayet net. Sadece hemcinslerimin fikrini duymak istedim. Kimseye anlatılmıyor böyle dertler çok üzgünüm. Kızımda üzülecek ona ayrı üzgünüm. Çok zor şeyler
Evı almadan boşanın . Planlarını suya düşürün zaten çalışıyormuşsunuz evinizde kira olmadı mı mis gibi yaşar gidersiniz kızınızlaMesajımı görür müsünüz bilemiyorum. Fakat bir kaç kelime kadar yrdıma ihtyacım var. İkinci evliliğimi yaptım ve şu an 12 yıllık evli, 10 yaşında kızı olan bir anneyim. Masa başı çalışıyordum kızım doğunca ayrılmak zorunda kaldım şimdi yeniden çalışmaya başladım. Eşimse aslında düzgün bir adam gibi görünüyor biliniyor, bi ahaksızlığı uğursuzluğu yok. Mesleği pzarcı. 6 yıldır haftada 1 2 gün çalışıyor. Gerisinde çalışmıyor hep evde. Asosyal bi adam. Bayram seyran düğün çarşı pzar hep yalnızım. Kızımı ben gezdiriyorum o asla gelmez. Bana yatak dışında bir teması yok. Yüzüme 2 saniyeden fazla bakmaz. Tüm gün görmese bi mesaj atmaz. Özlediğini hissettirmez. Seviyorum asla ben demeden demez. Kendiliğinden bir sarılması falan şevkati asla yok. Bununla birlikte elimizdeki tüm birikimi tüketti ve 1,5 milyon benim bildiğim borcuvar. Bu borca beni kefil etmek istedi ben olmadım. Ama hep beni çalıştırma derdinde, kendinin çalışmaya niyeti yok.Hep para gelsin o bişeyler yapsın borsa falan. Benim elimde bir liram yok herşeyi o aldı. Şimdi babamdan bana miras gelecek ve babam bana ev alacak şu an onun derdinde. Bunu nasıl alabilirimi planlıyor. Bugunekadar fatura ev gideri vs herşeyi karşıladı. Sorun yaşatmadı. Fakat son yıllarda çıkan 1,5 milyon borç beni artık bitirdi. Birde kredi kartlarını başkalarına kullandırıp pralarını alıp öyle kartı ödüyormuş. Artı çek karnesi almış millete çek kesip bozdurup sonra günü gelince başkasına kesip eskiyi ödeyip öyle takla attırıyormuş. Ben şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Zaten inanılmaz değersiz hissettiriyordu, yapayalnızdım. Bu borçlar çekler kartlar tuzu biberi oldu. Ona sorsan halinden memnun. Anca yesin yatsın. Ben asgari ücretle çalışmam deyip evde oturuyor. Ama beni asgari ücretle çalışmam için uğraşıp durdu. Şimdide çalışıyorum diye çok mutlu. Süreklipara hesabı yapıyor. Ve beni kıskanmıyor bile. Yeter kipara gelsin. 2 gün annemde kaldık özlemedi bile, kapıda bile karşılamadı. Boşanmak istiyorum sizce haklı mıyım.Onu çok sevmiştim biriciğim derdim kapılarda camlarda beklerdim, bir kere lafını çiğnemedim ama bizi ne hale getirdi