2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Adamin karakteri kotu bir cacik olmaz bu adamdan bosuna aklmaya calismayin. Altinlarinizi bozdurmayin. Bir an once bosanmaya bakin.

Hayır çalışmak ve para getirmek erkeğin görevi çocuk doğurmak kadının görevi herkesin görevleri şaştığı için dünya bu halde bu söylediklerimi geri kafalık olarak algılamayın çok şeyler yaşamış bir insan olarak bunu söylüyorum. Tecrübeden konuşuyorum yani eğer bir insan fıtratını bozduysa kadın kadın gibi değilse erkek de erkek gibi değilse kendi görevlerinin dışındaki şeyleri severek isteyerek değil sırf o Beni bırakmasın o Beni sevsin evlilik devam etsin diye yapıyorsan bunları asla yapma herkes kendi görevlerini bilmeli. Bir de şunu sorayım sana evlenerek ne kazandın bu adamla? Seks mi? Değmez. Evlilik seks için yapılmaz çünkü. Ayrıca kadın gibi erkek erkek gibi değilse iki cins arasındaki ilişkinin de bir anlamı kalmaz çünkü birbirinden ne kadar farklıysan ve ne kadar kendi cinsiyetini rolünün bilincindeysen o konu işte o kadar iyi olur. Ama evlilik bu değil evlilikteki amaç bu değil bunu zaten herkes biliyor. evlendiğiniz için daha güvenli daha mutlu olmalıydın. Eğer senin için bu güveni bu mutluluğu bu huzuru sağlayamadıysa ileride de sağlayamayacak demektir bir kişinin sana verdiği his evlilik süresince hiçbir zaman değişmeyecektir. Yalnızlıksa yalnızlık dışlanmışlıksa dışlanmışlık umursamamışlıksa umursamamışlık aynen o şekilde devam edecek hiçbir şey değişmeyecek. Yanlış kişiyle evlenmişsin belli. Bunu devam ettirmek için hiçbir sebebin de yok.

Son düzenleme:
Git boz altınlarını kartını öde diyor. Sana yeme mi dedik alma mı dedik istediğini harca boz boz öde yada çalış öde diyor kendini böyle savunuyor
Hahahah oldu canım Bir de yeme deseydi Bir de alma deseydi böyle deme hakkı zaten yok kendine gel. İnsanları anası babası böyle diyemiyor bu devirde bu adam kim oluyor ki.

Sevgili arkadaşım sakın ama sakın bu adamdan çocuk yapayım deme sakın sakın Allah korusun ya Rabb'im

Yazıklar olsunn böyle erkeğin arkası asla toplanmamalı sakın altınları bozdurma. Sevgiyi geçtim,insan olan eşinin evde ne yediğini düşünür . Aile evine dön, bir iş bul çalış. Bu değişik herif ile hayat geçmez çok yıpranırsın kafanı duvarlara vurursun.

Anasinin dizinin dibinden ayrilamayan bebek erkekler bi zahmet evlenmesin
Senin de kalbin var,kirilan kalbin anasinin porselen takımı degil!
Bileziklerini al aile evine don,totosu tutussun
Sonra gor bak anasinin evinde yedigi yemekler nasil kendi evinde yemege donuyor
Bu erkekler gercekten cok slk ya

Neden ısrarla hayvanat bahçesindeN yada dağdan inme h...lar ile evlilik yapıyorsunuz. bu canlının insan görünümlü bir asalak olduğu evlilikte çıkmamıştır ortaya. mutlaka sinyallerini veröiştir aman haa ben insan değilim asalağim diye. boşan bu canlıdan kurtar kendini. evlilik bu değil koca bu değil

Hanımlar, böyle en ufak sıkınta boşan diyerek evlilik kurumunun dibine dinamit döşüyorsunuz. Yakında evlenecek erkek bulamayacaksınız. Çok sevdiğiniz evlilik kurumu tarihe karışacak
Sizce adamın yaptığı normal mi? Evine ekmek alamazken ailesine yardım yapması? Bu şekilde bi insanla ancak boşa zaman harcanız. Zaman ilerledikçe birde çocuk sahibi olacak ve asla ayrılamayacak.

Sizce adamın yaptığı normal mi? Evine ekmek alamazken ailesine yardım yapması? Bu şekilde bi insanla ancak boşa zaman harcanız. Zaman ilerledikçe birde çocuk sahibi olacak ve asla ayrılamayacak.
Buna benzer her konuda hemen boşan diyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. İskandinav ülkelerinde de kadınlar sizin gibi yapmịştı. Artık hiçbir erkek evlenmiyor

Ya konuyu uzatmasaniz mi. Konunun arasina giriyorsunuz gereksizce. Evet 180 denir, tamam yeni bi sey ogrendiniz ne guzel iste bundan sonra dogrusunu kullanirsiniz. Yok oyle, yok boyle. Gulun gecin ya amma abartiyorsunuz her seyi

Son bardak suyumu icip ciktim. Tuz yok vs. Insanlar size cevap yaziyor burada. Hic demiyor musunuz hakkina giriyorum bu kadar insanin diye. Nasil bir eglence anlayisi bu ya. Yazdiklariniz akla mantiga uygun degil. Yani bi yerden sonra kurgunuzu batirmissiniz.

Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi.
Annenin gözlerine mil mi çekildi? Kulaklarına torba mı kondu?
Allah aşkına kardeşim ya böyle evlilik olmaz. Hemen boşanma davası aç. Sakın geri dönme. Geri dönersen çocuk olur bu sefer var ya ömrün ağlamalarla geçer. Şimdiden böyle diyen anan o zaman seni çocuğun var diye eve koymaz.

Biz iki haftadır tartışmalıyız bu durumdan yani en son iki hafta önce olmuştur zaten yeni evliyim yani sonuçta severek evlendim ama şuan çok kırgın hissediyorum ve onunla olmak istemiyorum
Toplamda 2 ay evlisin. Ve evliliğin ilk zamanları ve evinde tuz dahi yok. Adam desen anasına gidip yiyor. 2 ayda 2 hafta tartışmalısın ve sen evi bırakıp gidiyorsun hiç umursamıyor. Sen kalkmış kırgınım diyorsun. Ben böyle adamı ne yaparım biliyor musun? Ağzına ederim. Onu anasından doğduğuna pişman ederim.

Sizin adiniza cok uzuldum. Ama akilli kizsin takdir ettim seni. Ne altinlarini vermissin nede bu evlilik olmayan evliligi kurtarayim demissin. Allah bilir ama bir an once bitirmen en dogrusu gözüküyor. Annen cok ozur dileyerek söylüyorum ama hangi akla hizmet bileziklerinle kredikartini kapat sonra devam et bu evlilige diyor anlamadim. Zaten bu adam vede ailesi size gram deger vermiyor. Siz bugun bitirmeseniz bile bu evliligi yarin yine bitecek. Hatta altinlariniz bittikten sonra belkide o adam sizi terk edecek. Babaniz hayattami? Kimseye boşan diyemem vebal almak istemem ama sizin icin en dogrusu bu gözüküyor. Asla cocuk yapmayin. Hakkinizda en hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…