2 aylık evliyim ama mutlu değilim

E sen zaten kocanı kendi içinde aklamışsın normali buysa gir işe çalış çek bu adamı

Bir de babası takı kuyruğundan kendi tarafındakileri çıkartıp elden aldı. Yani takılar sadece benim tarafımın taktıkları ve bunu reddedip hak iddia ediyorlar

Boşan kızım, kazayla hamile kalırsın hayatın kayar, dönme ailenin evinden. Karısından tuz su esirgeyen adamdan koca olmaz. Altınına, kenardaki üç beş kuruşuna tenezzül eden adam ş...sizin dibidir, hiç uzatma bu meseleyi yol ver gitsin

Sizin boşanmaya niyetiniz yok, hatta ne yaparsa yapsın boşanmayacaksınız. Siz aç bırakan adamla, nasıl sevişeceksiniz yani insan nasıl yapar bunu anlamıyorum.

Sakqmisiniz bu nasil bir insan anneniz butun bunlara ragmen calis sen bak falan diyor kafalariniz iyimi acilen evi terk edin ve bosanin boyle aile boyle es dusman basina

Bunların eğitim hayatıyla biraz ilgisi var maalesef deyimleri yanlış bilmek olmayan bir deyim kullanmak basit ölçekte hesap kitap bilmemek vs bunlar samimiyet değil eğitimsizlik kültürsüzlüktür yani normal bir konuşma ortamında 111 derece döndü derseniz insanlar bunu çok çok şaka sanıp güler gerçekten böyle kullandığınızı fark ederse daha çok güler burada ben kimsenin bir şey yarıştırdığını düşünmüyorum ama bir zahmet doğru olanı da övelim yani hepimiz sosyal insanlarız forumun yarısı iş hayatı olan insanlar köylük yerde mahalle arasında değiliz zahmet olmazsa doğrularını bilelim

Ayy şimdi fark ettim mantar var da mantar çok uzun ömürlü bir şey de değil bari mantar alırken tuz alsaydı :)

Diyet yaptığım için aslında az yiyorum fazla bir harcamam yok tuzu da çok küçük paket almıştım zaten neden herkes tuza takıldı anlamadım herkes kiloyla alıyormus demekki
Herkes tuza sizin hiçbir bağlamı olmayan cümlelerinizden sonra takıldı 6 k kart borcu var evde mantar bile var ama tuz yok şu an en basit öğrenci evine gidin tuz şeker vs vardır kaç para bir tuz ya sıfırdan hiç alışveriş yapmamış biri bile temel alışverişte tuz baharat yağ şeker vs alır mevzu burada tuzdan ziyade siz saçma sapan şeylere para harcıyorsunuz para hesabı bilmiyor gibi duruyorsunuz

Yahu sizin evinizde rasgele bir baharat bitmiyo mu siz yeşillikleri hiç tuzla yıkamaz mısınız? Konu ney siz neyden bahsediyorsunuz

Yahu sizin evinizde rasgele bir baharat bitmiyo mu siz yeşillikleri hiç tuzla yıkamaz mısınız? Konu ney siz neyden bahsediyorsunuz
Bizim evimizde rastgele bir baharat azalınca alıyoruz bitince yenisini açıyoruz çünkü göz var ya hani biteceğini anlıyoruz konumuz tam da bu siz böyle gerekli değil gereksiz şeylere para saçtığınız için mi acaba adam size böyle bir yol uygulamaya başladı diyoruz ayrıca yeşillikleri niye tuzla yıkayayım sirkeli suda bekletiyorum ama tuzla yıkıyorsanız zaten tuzun biteceğini anlamış olmanız gerekiyordu yani 6 k kredi kartı bocu olup bununla mutfak alışverişi yapmış bir aile için saçma

Para ödenir çalışınca iki kişi her türlü geçinilir sadece yapılan muamele... sen bana para vermiyorsun diye seni cezalandırıyorum dedi bana bu çok üzücü
Cezalandırmayi geçtim aç kalmani umursamiyor annesinde yeyip geliyor bu büyük bir sevgisizlik insan bunu kedisine yapamaz

Sizi inandırmaya çalışmayacağım geçmiş mesajları okursanız 6k nın içinde ne olduğunu görürsünüz

Sizin evlenmeden önceki maaşınız ne kadardı ki yönetici olarak? Eşiniz maaşınızı biliyor muydu önceden? İşten çıkacağınızı söylediğiniz zaman ne demişti?

Sizin evlenmeden önceki maaşınız ne kadardı ki yönetici olarak? Eşiniz maaşınızı biliyor muydu önceden? İşten çıkacağınızı söylediğiniz zaman ne demişti?
Aramızda çok uçurum yoktu maaş olarak ama ortalama bir ev 60 bine 50 bine geçinilebilir diye düşündük yani maaşı düşük olan insanların evlenmeye hakkı yokmuş gibi konuşuyorlar

Aramızda çok uçurum yoktu maaş olarak ama ortalama bir ev 60 bine 50 bine geçinilebilir diye düşündük yani maaşı düşük olan insanların evlenmeye hakkı yokmuş gibi konuşuyorlar
Ortalama bir ev tabi ki 50 60 bine geçinir de sizin evinize 25 bin giriyor. İstifa etme motivasyonunuzu hiç anlamadım baştan hane geliri hesabını 50 60 yapmışken. Evlenmek de hak meselesi değil, sadece bir karar alınırken eksi yönlerini de değerlendirmek lazım. 25 bin alan kişiyle evlenirken istifa etmemek lazım mesela.

İşyerinde de başka sorunlarım vardı mobinge uğruyordum inanılmaz sıkıntılı süreçler geçirdim o başka bir boyut mecbur kaldım ayrılmak için öyle tazminat niyetim falan yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…