• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar yarin minik oglusum ameliyat olucak:KK61: 2 gündür kendimi fena yemeklere ve abura cubura vurdum güya korkularimi bastiriyorum düsünmemeye calisiyorum. Ameliyati kücük bisey ama oglumda daha kücücük :KK61:
Bu hafta katilamicam araniza bilginiz olsun.
Simdiden gecmis olsun canim
hemen olup geçsin insallah

Gunaydin kizlar duzensiz beslendigim bir haftasonundan sonra dondum buraya.
Bugunden itibaren daha aktif olacagim

Gune elma sirkeli su içerek basladim
Kahvalti
2 dl tam bugday ekmegiyle tost

Simdi de koskocaman bir bardak yesilcay ictim

Herkese iyi akşamlar kızlar
İçime bir şey kaçtı sanki yiyip yiyip doymuyorum bugün. Bütün gün yedim
Verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım galiba :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
@yesa1 de yok ortalıkta. Motıve olamıyorum sensiz:olamaz: :olamaz:
Döne artık dönnnnn:dua: :dua: :dua: :dua:
marlinciğim ben varım. Hadi bugünden itibaren başlayalım. kilolarımız yakın. bazen öyle durumlar oluyor. önemli olan geleceğe bakmak, cumaya daha çok var hadii.

Kizlar yarin minik oglusum ameliyat olucak:KK61: 2 gündür kendimi fena yemeklere ve abura cubura vurdum güya korkularimi bastiriyorum düsünmemeye calisiyorum. Ameliyati kücük bisey ama oglumda daha kücücük :KK61:
Geçmiş olsun canım rabbim bir aksilik çıkarmadan çabucak bitsin ameliyatı

Allah acil şifalar versin.hemen toparlanır inşallah kuzucuk.minikler ama daha çabuk iyileşiyorlar.hücre oluşumları daha hızlı.bişeyi kalmaz hemen iyileşir canım merak etme.Rabbim tüm evlatları korusun esirgesin..

Hanımlar merhaba.herkese güzel bol eksili bir hafta dilerimm..
Bu haftadan pek umudum yok açıkcası.reglden dolayı çok su tuttum.karnım şiş.detoks suyu hazırladım soda yeşilçay limon onu içiyorum.sabit kalırsam ona bile şükredeceğim cumaya kadar :(

Herkese iyi akşamlar kızlar
İçime bir şey kaçtı sanki yiyip yiyip doymuyorum bugün. Bütün gün yedim
Verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım galiba :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
@yesa1 de yok ortalıkta. Motıve olamıyorum sensiz:olamaz: :olamaz:
Döne artık dönnnnn:dua: :dua: :dua: :dua:
Yakın zamanda epey kilo verdin.bnce vucüt alışmaya çalışıyor o yüzden sürekli yeme hissi oluyor canım.bana da hep öyle oluyordu.ye ama sağlıklı şeylerden ye

Dermişim
1f602.png
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:paylaşılmıştı hoşuma gitti

17904216_1418331554856670_9082388001477853728_n.jpg

kızlar günaydın :KK200:

çook mutluyum sizinle sevıncımı paylaşmak ıstedım:KK60:

bu diyete başlarken 62 korkulu rüyamdı daha öncede yazmıştım hıc bır zaman 62 altına ınemedım daha oncesınde haftada 11 saat spor yaparak bıle ınemedım. kendıme o zamanlar o kadar sporla veremedıysem şimdi de veremem dıyordum ama
indimmm bugün:KK37::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

evet sonunda 62 altındayım net rakamı cuma günü yazacagım.

çok mutluyum ya cok.. şimdi daha cok ınancım geldı kendıme daha kararlı daha azimliyim...

sanırım bu sefer emzirmem ve kıçımı hıc yere koyamamın etkı buyuk haa bır de akşamları saat 5 6 dan sonra yemiyorum yemek:KK71:

kızlar günaydın :KK200:

çook mutluyum sizinle sevıncımı paylaşmak ıstedım:KK60:

bu diyete başlarken 62 korkulu rüyamdı daha öncede yazmıştım hıc bır zaman 62 altına ınemedım daha oncesınde haftada 11 saat spor yaparak bıle ınemedım. kendıme o zamanlar o kadar sporla veremedıysem şimdi de veremem dıyordum ama
indimmm bugün:KK37::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

evet sonunda 62 altındayım net rakamı cuma günü yazacagım.

çok mutluyum ya cok.. şimdi daha cok ınancım geldı kendıme daha kararlı daha azimliyim...

sanırım bu sefer emzirmem ve kıçımı hıc yere koyamamın etkı buyuk haa bır de akşamları saat 5 6 dan sonra yemiyorum yemek:KK71:
Maşallah diyelim. darısı 50li rakamlara ;)

Back
X