tabi ki çok güzel günler ama bazen kendimdem sıkılıyorum bunalıyorum ağırlaştıkca oturuken kalkarken agrılarım oluyo dönerken bide bu çarpıntı beni etkilıyo bu hafta kendi doktoruma gidiyorum bakalım sorucam ne diycek ..esila bende sol tarafinda uyuyorum bende işte oğlan oluyormuş ondan... dönmek bile agir geliyor dönemiyorum yaa. agirlaşti biraz artık. ama çok güzel dönemler bunlar hamilelik.. dogurunca hamilelik günlerimi ariycam herade
Bende kaşındım ara ara bu aralar iyice sıklaştı kaşınmalarım amma bende var çatlaklar sağ tarafımda 1 çizgi sol tarafımda karnımda 3 çizgi cırmık gibimrb canım öncelikle 13. haftadan beri sebament kullanıyorum kakou yağı ve ara ara badem yağı sürüyorum banyo sonralarıda bebe yağı ama bu aralar kaşıntı var benım derim normalde çok sertti esnek değil o yüzden bu aralar koruyorum gözle görülür bi durum yok ama yinede korkuyorum sizlerde çatlak var mı. yanlız kaşındım sık degil günde bi kere iki kere onu belirtim
evet benimde oluyo çarpımtım tansiyonumu ölçüyorum bu aralar hergün takip ediyorum nolur nolmaz diye kalp atışım 96-106 arası değişiyo ama sanki kalbim cıkacakmış gibi oluyorGÜNAYDIN Güzel Annişler :) sizde de sabahları daha cok çarpıntı oluyomu kalbim okadar hızlı atıyo ki rahatsız oluyorum bu durumdan :S
geçen hafta ölçmüşlerdi tansiyonumu 10-11 arasında değişiyo ama hergün aynı bu bende aynen dediğin gibi kalbim yerinden cıkcakmıs gibievet benimde oluyo çarpımtım tansiyonumu ölçüyorum bu aralar hergün takip ediyorum nolur nolmaz diye kalp atışım 96-106 arası değişiyo ama sanki kalbim cıkacakmış gibi oluyor
Sagol canimmrb canım öncelikle 13. haftadan beri sebament kullanıyorum kakou yağı ve ara ara badem yağı sürüyorum banyo sonralarıda bebe yağı ama bu aralar kaşıntı var benım derim normalde çok sertti esnek değil o yüzden bu aralar koruyorum gözle görülür bi durum yok ama yinede korkuyorum sizlerde çatlak var mı. yanlız kaşındım sık degil günde bi kere iki kere onu belirtim
Canim mrb gliserin bitkisel bir urun müdür. Internette tatmin edici bir açıklama bulamadım. Bilgin varsa paylasirsan sevinirimmrb canım ben ilk günden beri gliserin kullanıyorum şimdilik bişey yok normaldede bacaklarımda çatlak çoktur ama şimdilik bişey yok her banyodan sonra sürüyorum
yağ olduğu için bitkisel canım eczaneden alıyorum ben tavsiye üzerine aldım daha önce doğum yapan biri önerdi banada şimdilik memnunum henüz çatlamadım inşallahta çatlamam:)Canim mrb gliserin bitkisel bir urun müdür. Internette tatmin edici bir açıklama bulamadım. Bilgin varsa paylasirsan sevinirim
bende şimdilik yok canım kasındıkça kremımı sürüyorum geçiyor kuru bırakma cilt kuru olursa daha cok çatlıyormuş çok degil kaşıntı ama çatlamasınıda istemiyorumBende kaşındım ara ara bu aralar iyice sıklaştı kaşınmalarım amma bende var çatlaklar sağ tarafımda 1 çizgi sol tarafımda karnımda 3 çizgi cırmık gibi
benim tansiyonda hep 10- a 6 canım düşük yanı yükselmesi iyi değilmiş hamilelikte dğşmesini normal karşılıyorlargeçen hafta ölçmüşlerdi tansiyonumu 10-11 arasında değişiyo ama hergün aynı bu bende aynen dediğin gibi kalbim yerinden cıkcakmıs gibi
Sağol canım ben hamileliğin başından beri bir şey kullanmadım ama geçen sağ tarafimda mor bir damar farkettim. Dikkatli bakılınca farkediliyor, bu yuzden ben de bir seyler aramaya başladım. Badem yağı karın bölgesindeki kılları çok güçlendiriyor diye biliyorum kullanmakta bu yüzden tereddudum var sen badem yagindan memnun muydun: 41503278, member: 668142"]mrb canım öncelikle 13. haftadan beri sebament kullanıyorum kakou yağı ve ara ara badem yağı sürüyorum banyo sonralarıda bebe yağı ama bu aralar kaşıntı var benım derim normalde çok sertti esnek değil o yüzden bu aralar koruyorum gözle görülür bi durum yok ama yinede korkuyorum sizlerde çatlak var mı. yanlız kaşındım sık degil günde bi kere iki kere onu belirtim
ENN SON benimde 10/7 ydi evet tansıyonun yukselmesi iyi değilmiş bazen tuz ekerdim az gelince artık ekmiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum canım yarın ayrıntılı için gidiyorum inşallah hersey güzel olur bebeğimi görücem çok heycanlıyım :)benim tansiyonda hep 10- a 6 canım düşük yanı yükselmesi iyi değilmiş hamilelikte dğşmesini normal karşılıyorlar
ENN SON benimde 10/7 ydi evet tansıyonun yukselmesi iyi değilmiş bazen tuz ekerdim az gelince artık ekmiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum canım yarın ayrıntılı için gidiyorum inşallah hersey güzel olur bebeğimi görücem çok heycanlıyım :)
haklısın ya ben bide farketım işe gelirken hızlı yürüyorum sanırım artk daha yavaş hareket edicem ..canım carpintilar cok normal korkma.hamileliklte kalp damarlar genisledigi icin 10 15 atım fazladir zaten.ama tansiyonlarimiza dikkat. bu konuda bende tuzu azaltmaya calisiyom çünkü odemlesme olmaya başladı.
iyi:) haberlerle gel inşallah esilacımENN SON benimde 10/7 ydi evet tansıyonun yukselmesi iyi değilmiş bazen tuz ekerdim az gelince artık ekmiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum canım yarın ayrıntılı için gidiyorum inşallah hersey güzel olur bebeğimi görücem çok heycanlıyım :)
ya gidemiyorum ki canım randevumu haftaya alıcam eşim rahatsızlandı 2 gündür iyi değil bırakıp gidemicem malesefiyi:) haberlerle gel inşallah esilacım
bende lierac kullanıyorum. Bi arkadaş ım önremişti. suan için bisey görünmüyor bende. ezcanede bunu önermisti banaMerhaba heyecanla bekleyen anne adayları...yavaş yavaş çatlaklar başlıyor mu. Kullandığınız ya da onereceginiz krem var mı?
geçmiş olsun bende genelde gideceğim zaman eşimin musait anına denk getiriyorum beraber gidince çok mutlu oluyor bebeği gördüğünde babalık duyguları kabarıyor.inşallah en yakın zamand agidersin canım benım kontrolde bayram haftası gidecem inşallahya gidemiyorum ki canım randevumu haftaya alıcam eşim rahatsızlandı 2 gündür iyi değil bırakıp gidemicem malesef
ilk zamanlar onunla gidiyorduk güzeldi ama en son kontrollerıme annemlerle gittim eşim doktoru paracı görüyor bana ilk zamandan beri her iki haftada gel diyodu muane ücreti veriyoruz ve tahlıller falan derken baya masraflı olcakdı eşim pek sevmedi doktorumu bence pek sıkıntı yoktu aslında .. eşim huysuzlanıyo bende götürmuyorum ne biliyim canım öyle ..geçmiş olsun bende genelde gideceğim zaman eşimin musait anına denk getiriyorum beraber gidince çok mutlu oluyor bebeği gördüğünde babalık duyguları kabarıyor.inşallah en yakın zamand agidersin canım benım kontrolde bayram haftası gidecem inşallah
aslında eşin mantıklı düşünüyor canım benim doktor beni ayda bir çağırıyor ben ilk hamilelik olduğu için en ufak bi sorun da gittim 2 haftada bır gelme bu kadar dedi ultrasyona seni sık vermeyelim bbek açısından sonuçta zararı olup olmadığı kesin degil dedi 18 haftamda gittim 24 haftamda çağırdı .ama ilk başlarda benıde sık çağırdı kesedi kalp atşı bebek di ama sonra ayda bır yanıilk zamanlar onunla gidiyorduk güzeldi ama en son kontrollerıme annemlerle gittim eşim doktoru paracı görüyor bana ilk zamandan beri her iki haftada gel diyodu muane ücreti veriyoruz ve tahlıller falan derken baya masraflı olcakdı eşim pek sevmedi doktorumu bence pek sıkıntı yoktu aslında .. eşim huysuzlanıyo bende götürmuyorum ne biliyim canım öyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?