• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

benıde çağırdılar canım kısmetse gıdıp bende asımı olacagım zaman geciyor hemde çabucak çalısınca daha bır ayrı gçıyor bebeklerımızı alıcagız inşallah ekımde inşallah:)))
Günaydınlar:) evet çalışmak iyi bazen evde kalıp hep yatmak istiyorum ama sıkılırım eminim böyle zaman cabuk geççiyo dediğin gibi :) aşını ol sende kolum agrıyo dünden veri başka bi sıkıntım olmadı şükür tahlillerimde normal iyi çıktı idrarda var biraz enfeksiyon sanırım oda gebelikte olurmuş ıdrar kesesine baskıdan dolayı 3 lt su içmemi söyledi doktor:KK57:2 ltreye yakın içiyodum da 3 beni aşar:) kan hapıma devam etmemi, söyledi böyle devam ediyoruz bebişlerimiz canlarımız bizim :)

Günaydınlar:) evet çalışmak iyi bazen evde kalıp hep yatmak istiyorum ama sıkılırım eminim böyle zaman cabuk geççiyo dediğin gibi :) aşını ol sende kolum agrıyo dünden veri başka bi sıkıntım olmadı şükür tahlillerimde normal iyi çıktı idrarda var biraz enfeksiyon sanırım oda gebelikte olurmuş ıdrar kesesine baskıdan dolayı 3 lt su içmemi söyledi doktor:KK57:2 ltreye yakın içiyodum da 3 beni aşar:) kan hapıma devam etmemi, söyledi böyle devam ediyoruz bebişlerimiz canlarımız bizim :)
GÜNAYDIN CANIM bende cok su içiyorum doktorumda içmemi söylüyor bol bol o yüzden lavaboyu yol ettım ıkı dakıka gecıkeyım baskıdan her halde acayıp bı agrı oluyor onlar ıyı olsunlarda sorun değil zaten yolu ALLAHA şükür yarıladık buğünlerde gececek inşallahhhhh:KK28:

günaydinn..
bende içiyorum yemekten önce ve son aral zamanlarda sık sık idrara çikmama neden oluyor hele gece kalkıp da... buda uykumu kaçiyor zor uyuyorum. sabahları iyi kahvaltı da edemiyorum. poça simit yasak ama mecburum :KK43: beslenmem kötü keşke bişeyler yapabilsem sabah bile kalkamiyorum :KK1::KK61:

GÜNAYDIN CANIM bende cok su içiyorum doktorumda içmemi söylüyor bol bol o yüzden lavaboyu yol ettım ıkı dakıka gecıkeyım baskıdan her halde acayıp bı agrı oluyor onlar ıyı olsunlarda sorun değil zaten yolu ALLAHA şükür yarıladık buğünlerde gececek inşallahhhhh:KK28:
evet yolun yarısına geldik çoğu gitti yaz geçerse bişey kalmıyo heycanlanıyoerum korkuyorum valla nasıl doğurcaz bn biraz kilolu hamile kaldım 65 le evlenmıstım 70 le hamile kaldım 75 gelıyorum 5 kılo almısım senın durum nasın :(

günaydinn..
bende içiyorum yemekten önce ve son aral zamanlarda sık sık idrara çikmama neden oluyor hele gece kalkıp da... buda uykumu kaçiyor zor uyuyorum. sabahları iyi kahvaltı da edemiyorum. poça simit yasak ama mecburum :KK43: beslenmem kötü keşke bişeyler yapabilsem sabah bile kalkamiyorum :KK1::KK61:
aslimen uyku konusunda bende erken uyuyuorum uyku bastırıyor hemen ama geceleri uyanmak sıkıntı oluyo ama ben düzenli kahvaltı ederim evde aralarda da acıkıyorum işyerindekilere uyup kaçırıyorum :S iyi bişey değil aslında :KK43:

bende acıkıyorum ama yemiyorum işyerinde kantin var hep çikolatalı şeyler. onlarda pek canim istemiyor çok zor yaa. benimde akşamları çok uykum geliyor. uyuyorum gece uyaninca kaçiyor uykum kıpırdana kıpırdana uyuyorum maalesef..eşimi bile uyandiriyorum yaa :KK70::KK70:

bende acıkıyorum ama yemiyorum işyerinde kantin var hep çikolatalı şeyler. onlarda pek canim istemiyor çok zor yaa. benimde akşamları çok uykum geliyor. uyuyorum gece uyaninca kaçiyor uykum kıpırdana kıpırdana uyuyorum maalesef..eşimi bile uyandiriyorum yaa :KK70::KK70:
bizimde öyle canım bunlar normal şeyler alışıcaz artık .. stresli oluyo ama napalım hamişiz biz :)

Kızlar ya 64.5 le başladım şimdi çıktım tartı 68.7 yazıo son iki üç haftada oldu bu normal yiyorum ya da yediğimi sanıyorum en fazla 75 le bitirmek istiyordum daha şimdiden 70 sayılırım Naapcam bilmiyorum
Bi de oruç için doktoru ile görüşen var mı ben tutmak istiyorum ama tam emin değilim kandillerde tutunca midem bulanmıştı hep iftardan sonra bile yediğimi çıkarmıştım o yüzden emin olamıyorum ama böle gidersem 85-90 a kadar çıkarım

Kızlar ya 64.5 le başladım şimdi çıktım tartı 68.7 yazıo son iki üç haftada oldu bu normal yiyorum ya da yediğimi sanıyorum en fazla 75 le bitirmek istiyordum daha şimdiden 70 sayılırım Naapcam bilmiyorum
Bi de oruç için doktoru ile görüşen var mı ben tutmak istiyorum ama tam emin değilim kandillerde tutunca midem bulanmıştı hep iftardan sonra bile yediğimi çıkarmıştım o yüzden emin olamıyorum ama böle gidersem 85-90 a kadar çıkarım
selam esir bende kilo konusunda bianda çıktı kilom anlamış değilim noluyo.. ama takmamak lazım sanırım yoksa insan pisikolojiyi bozuyor cidden.. emzirme döneminde veririz kilocuklarımızı napalım :) ayrıca ben oruç tutma taraftarı değilim bebeğinin sana sabah öğle aksam aralarda yediklerine ihtiyacı var nasıl büyücek yoksa minnak kalır bence..

canım kılonu kafana dert etme sadece hamur işinden kaç doğumdan sonra herkes hızla verıyor bende 52.20 ile başladım simdi 55.5 oldum bende tutmak istıyorum oruç eşim dayanamazsın dıyor doktor bol su iç diyor pazartesı sağlık ocagına gıdecegım sana da haber ederım sorarım ama sende ayrı sor cunku hepımızın bünyesı cok farklı ama dayanamayız gibime geliyor ben sımdeden obur oldum çünkü:KK33:

evet yolun yarısına geldik çoğu gitti yaz geçerse bişey kalmıyo heycanlanıyoerum korkuyorum valla nasıl doğurcaz bn biraz kilolu hamile kaldım 65 le evlenmıstım 70 le hamile kaldım 75 gelıyorum 5 kılo almısım senın durum nasın :KK43:
korkma canım ne kadar rahat olursak o kadar rahat doğururuz dıye düşünüyorum .ben gecen yılın ağustosunda evlendım canım 52 kğ ile 52.20 ile hamile kaldım şimdi 55.5 olmuşum boyum kısa ama 1.58-1.59 fılanım kiloyu dertbetmıyorum ama bu aralar iştah fulll açılmış çok alacağa benzıyorum:oops:

korkma canım ne kadar rahat olursak o kadar rahat doğururuz dıye düşünüyorum .ben gecen yılın ağustosunda evlendım canım 52 kğ ile 52.20 ile hamile kaldım şimdi 55.5 olmuşum boyum kısa ama 1.58-1.59 fılanım kiloyu dertbetmıyorum ama bu aralar iştah fulll açılmış çok alacağa benzıyorum:oops:
senin kilon azmış ama olsun yinede seninin için iyi ya öyle dedğin gibi fazla takmamak lazım güzelce doğuralım yavruşlarımızı ben çok duygusalım ya bu araalar hemen aglamak gelıyor içimden bide eğer bebeğimi böyle çok düşünürsem acayip duygusallasıyorum..:(

kiloları dert edemiyorum bende :KK45: 85 le hamile kaldim. şimdi 82 kilodayım. boyum 160, çok yiyorum ama bebegim alsin kiloları ben degil kendini düşünümeyin arkadaşlar. bebegin sağlığı önemli. sonrasında bakalım kaç kilo alicam çok yerken o kadarı aliriz. sanirim ben 100 kilo ile doğum yapıcam herade :KK45::KK45: çocuğunu emzirirken diyet yapmayın arkadaşlar süt kesiliyormuş hatta emerken maydanoz yasak. süt yogurt peynir tüketmemiz lazim. kadinların en büyük derti kilolar.. ahh ahh.. almasi kolay vermesi çok zorr...:KK59:

senin kilon azmış ama olsun yinede seninin için iyi ya öyle dedğin gibi fazla takmamak lazım güzelce doğuralım yavruşlarımızı ben çok duygusalım ya bu araalar hemen aglamak gelıyor içimden bide eğer bebeğimi böyle çok düşünürsem acayip duygusallasıyorum..:KK43:
BENDE ÖYLEYIM ILK KUCAGIMA VERDIKLERINDE NE YAPACAGIM ONU HEP HAYAL EDIYORUM:KK61:ÇOK DUYGUSALLASIYORUM O ZAMAN

kiloları dert edemiyorum bende :KK45: 85 le hamile kaldim. şimdi 82 kilodayım. boyum 160, çok yiyorum ama bebegim alsin kiloları ben degil kendini düşünümeyin arkadaşlar. bebegin sağlığı önemli. sonrasında bakalım kaç kilo alicam çok yerken o kadarı aliriz. sanirim ben 100 kilo ile doğum yapıcam herade :KK45::KK45: çocuğunu emzirirken diyet yapmayın arkadaşlar süt kesiliyormuş hatta emerken maydanoz yasak. süt yogurt peynir tüketmemiz lazim. kadinların en büyük derti kilolar.. ahh ahh.. almasi kolay vermesi çok zorr...:KK59:
EVET CNM KESILIR DIYET YAPARSAK AMA ONLAR YORAR DA KILO LAR GIDERSE O AYRI:KK70:

en iyisi emzirerek veririz. çocuk 6-7 aylık olunca yürüteçle yürümeye başlıyor peşinden koşa koşa gidiyor sonuçta ben çalışan bayanim. doguma 37. haftasına çikmayı düşünüyorum. çocugu 3 ay bakmiş olucam. yarım gün izinler çikarsa çok rahat bakarim o zaman. ilk 6 ay alicam yarim günü. 3 saat bana yetmez evimiz uzak bide :KK43: ücretsiz izine çikmayı düşünmüyorum. siz nasıl yapcaksiniz?

en iyisi emzirerek veririz. çocuk 6-7 aylık olunca yürüteçle yürümeye başlıyor peşinden koşa koşa gidiyor sonuçta ben çalışan bayanim. doguma 37. haftasına çikmayı düşünüyorum. çocugu 3 ay bakmiş olucam. yarım gün izinler çikarsa çok rahat bakarim o zaman. ilk 6 ay alicam yarim günü. 3 saat bana yetmez evimiz uzak bide :KK43: ücretsiz izine çikmayı düşünmüyorum. siz nasıl yapcaksiniz?
bende son 4 hafta ayrılırım doğum iznine .. benım evim yakın 10 dk mesafede gidip geliyorum ama izinlerim le doğum iznniyle ilk 4 5 ayı tamamlarım sanırım sonrki süreçtede raporla gitmemeyi düşünüyorum benim bebekime bakıcak kimse yok malesef :(annemler baska sehirde kalabalık bir aile annem bana bırak dıyor ama bırakamam kesinlikle..

BENDE ÖYLEYIM ILK KUCAGIMA VERDIKLERINDE NE YAPACAGIM ONU HEP HAYAL EDIYORUM:KK61:ÇOK DUYGUSALLASIYORUM O ZAMAN
bende hep rüyalarıma giriyor bebeğimm küçük şeylerde bile hemen aklıma geliyo gözlerim doluo aglıyorum falan acayip bi durumdayım ya o anı bende düşünemiyorum :(

bende son 4 hafta ayrılırım doğum iznine .. benım evim yakın 10 dk mesafede gidip geliyorum ama izinlerim le doğum iznniyle ilk 4 5 ayı tamamlarım sanırım sonrki süreçtede raporla gitmemeyi düşünüyorum benim bebekime bakıcak kimse yok malesef :KK43:annemler baska sehirde kalabalık bir aile annem bana bırak dıyor ama bırakamam kesinlikle..
nasıl yapıcaksiniz bakıcı mı tutacaksiniz? benim ailem burda eşimin de burda. kaynanamla alt üstteyiz biz. çocuğu kaynanam bakicak bekar görümcem var ikiside bakarlar çocuga. işin çok zor bakıcı seçme konusunda çok dikkatli olmalisin. ben izinlerimi nasıl kullancam kara kara düşünüyorum çok fazla bakmak istiyorum hatta 3-4 ay yetmez ki bana. çocuk emmek istiycek. evimiz uzak dolmuşla yarım saat sürüyor neredeyse.

Back