Ole biseyimiz yok ama down sendromu olabilirmiş gerçi doktor değerler çok yüksek değil büyük ihtimalle bebeğinin hiç bişeyi yok dedi ama içim rahat olmuyogönlünü ferah tut .akraba evliliği yada hamilelik başlangıcında radyasyon gibi etkilere sahip değilsen hiç moralini bozma.rabbim bebeğini korusun sağlıklı birşekilde kucağına versin inşallah.
Yok cnm yanma hissetmedim hiçBenim avuclarimda cok yaniyor sendede oluyormu
haklısın o zaman cnm magaza işi cok zor:)iyiy yapmıssın o zaman bol bol dınlenBen magazada calisiyodum canim gubde 8 saat ayakta duruyodum uzanma tasima derken aksamlari evde oluyodum o yuzden yoksa evde cok sikiliyorun
cnm organ taramasına mı gittin benıde cagırıdlar 6 haziranda gKizlar bugun kontrolum vardi cok sukur tahlillerim temiz cikti bebisiminde organlari gelismis boyu 21cm kilosu 275 gr oglumu videoya cektik surekli izliyorum bidaki kontrol bi ay sonra nasil beklicem bilmiyorum :)
Evet cnm birde benim bobregimde gensileme gorulmustu eger devam etseydi amelyt olcaktim ama cok sukur tahliller iyi cikti cnmcnm organ taramasına mı gittin benıde cagırıdlar 6 haziranda g
Evet cnm birde benim bobregimde gensileme gorulmustu eger devam etseydi amelyt olcaktim ama cok sukur tahliller iyi cikti cnm[/QUOT sevindim cnm temız cıkmasına inşallah bızımkıde temızdır
amin canim inslh.. kac haftaliktinizInsallah cnm saglikli bi sekilde kavusuruz bebislere :)
iiçini ferah tut canımcım Rabbimin izniyle hiç bşicikler olmaz inşallah sağsağlim bir kucağımıza alalım bebeklerimizide çok evham yaptık ondan tedirginiz böyleOle biseyimiz yok ama down sendromu olabilirmiş gerçi doktor değerler çok yüksek değil büyük ihtimalle bebeğinin hiç bişeyi yok dedi ama içim rahat olmuyo
20+0 cnm sizA
amin canim inslh.. kac haftaliktiniz
Ben varım. Yani eskisine göre bu hafta biraz daha iyi gibiydim. 3 gün hoc kusmadim mesela ama bugün yune eskiye döndü. Bitmedi bir türlüKizlar benim gibi 14haftalik olup hala bulanti ve kusma yasayan var mi acaba?bugun yine serum yedim oysa 12-13haftalarda gayet bulanti konusunda az da olsa rahattim smdi yine ayni oldum sizce gecmesi gerekirken neden boyle oldu boyleolan var mi icinzde yardmci olursabz sevinirim
Masallh 15+4 canim20+0 cnm siz
Masallah cnm cinsiyet belli oldumu :)Masallh 15+4 canim
Bir turlu gecmek bilmedi zaten ya ne zaman geccek diye sabirszlaniyrm mutfagimdan bir turlu o tuhaf koku gecmedi haliyle yemek te yapamiyorumBen varım. Yani eskisine göre bu hafta biraz daha iyi gibiydim. 3 gün hoc kusmadim mesela ama bugün yune eskiye döndü. Bitmedi bir türlü
Benim tüm evim kokuyor sanki. Cam kapı açıyorum yok gitmiyor. Gecede kurtulsak. Artık çoğu kişinin bitti aslında ama bizimki çok uzadiBir turlu gecmek bilmedi zaten ya ne zaman geccek diye sabirszlaniyrm mutfagimdan bir turlu o tuhaf koku gecmedi haliyle yemek te yapamiyorum(
canım amniyosentez kesin sonuç veriyor diye biliyorum bebğin dna sına bakıyorlar sonuçta..olasılıklar üzerinden konuşmamalı bence doktorunMerhaba kızlar 3 gündür çok kötüyüm 3 lu yaramadı değerleri normal çıkmadi bugün amniyosentez yaptırdık risk düşük dediler ama huzursuzum genede dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?