15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

gönlünü ferah tut .akraba evliliği yada hamilelik başlangıcında radyasyon gibi etkilere sahip değilsen hiç moralini bozma.rabbim bebeğini korusun sağlıklı birşekilde kucağına versin inşallah.
Ole biseyimiz yok ama down sendromu olabilirmiş gerçi doktor değerler çok yüksek değil büyük ihtimalle bebeğinin hiç bişeyi yok dedi ama içim rahat olmuyo

Kizlar bugun kontrolum vardi cok sukur tahlillerim temiz cikti bebisiminde organlari gelismis boyu 21cm kilosu 275 gr oglumu videoya cektik surekli izliyorum bidaki kontrol bi ay sonra nasil beklicem bilmiyorum :)

Kizlar bugun kontrolum vardi cok sukur tahlillerim temiz cikti bebisiminde organlari gelismis boyu 21cm kilosu 275 gr oglumu videoya cektik surekli izliyorum bidaki kontrol bi ay sonra nasil beklicem bilmiyorum :)
cnm organ taramasına mı gittin benıde cagırıdlar 6 haziranda g

Ole biseyimiz yok ama down sendromu olabilirmiş gerçi doktor değerler çok yüksek değil büyük ihtimalle bebeğinin hiç bişeyi yok dedi ama içim rahat olmuyo
iiçini ferah tut canımcım Rabbimin izniyle hiç bşicikler olmaz inşallah sağsağlim bir kucağımıza alalım bebeklerimizide çok evham yaptık ondan tedirginiz böyle

Ben varım. Yani eskisine göre bu hafta biraz daha iyi gibiydim. 3 gün hoc kusmadim mesela ama bugün yune eskiye döndü. Bitmedi bir türlü

Ben varım. Yani eskisine göre bu hafta biraz daha iyi gibiydim. 3 gün hoc kusmadim mesela ama bugün yune eskiye döndü. Bitmedi bir türlü
Bir turlu gecmek bilmedi zaten ya ne zaman geccek diye sabirszlaniyrm mutfagimdan bir turlu o tuhaf koku gecmedi haliyle yemek te yapamiyorum(

Merhaba kızlar 3 gündür çok kötüyüm 3 lu yaramadı değerleri normal çıkmadi bugün amniyosentez yaptırdık risk düşük dediler ama huzursuzum genede dua edin bana
canım amniyosentez kesin sonuç veriyor diye biliyorum bebğin dna sına bakıyorlar sonuçta..olasılıklar üzerinden konuşmamalı bence doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…