• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Verir cnm dene hatta klasik muzikler bebegi rahatlatiyormus haberlerde duymustum :)
Dun gulsenin sarkisinda tepindim benimkinden hic tepki yok aksam ustu yataga uzandim hareketlenmeye basladi ve ilk defa iki kez o kadar sert vurdu ki disardan bile elimi koyunca cok rahat hissettim sanirim benim tembelde beni dinliyor icerden koca gun napiyor die bende onu:anneadayı:

Dun gulsenin sarkisinda tepindim benimkinden hic tepki yok aksam ustu yataga uzandim hareketlenmeye basladi ve ilk defa iki kez o kadar sert vurdu ki disardan bile elimi koyunca cok rahat hissettim sanirim benim tembelde beni dinliyor icerden koca gun napiyor die bende onu:anneadayı:
Hehehe gözün aydin canim net bi sekilde vurdugunu hissedince daha bi guzel olyor birde muzigi actiginda tepinme uzan onun tepinmesini dinle benim elim surekli karnimda hadi oğlum diyorum surekli saolsun oda beni kirmiyor cvp veriyo annesine :))

Sevindim senin adina saglik gibisi yok
Evet cnm sagol tum hamilelerden guzel haberler aliriz insallah sabah diger topiclerde annelerin dogum hikayelerini okudum hem agladim hemde korktum valla nasil olcak diye :)) insallah bizlerde burdan paylasiriz dogum hikayelerimizi bebislerimizin buyume asamalarini :)

Masallah cnm cinsiyet belli oldumu :)
Saolasin..bn hep erkk hissediyordum..ayin 2 sinde tahminin etti ama solemedi bida geldiginde solim dedi.. haftaya cmt gidicem nasipse..ama pers gunu baska bi dr gittim o back arasini gormedi uykuda yakaladik dedi.. emin olmamakla birlikte kiz gibi dedi canim

canım amniyosentez kesin sonuç veriyor diye biliyorum bebğin dna sına bakıyorlar sonuçta..olasılıklar üzerinden konuşmamalı bence doktorun
Yaptırdıktan amniyosentez bakalım 3 hafta sonra çıkacakmis sonuç zorlu bi 3 hafta bizi bekliyo inşallah sonuçlar güzel cikar

iiçini ferah tut canımcım Rabbimin izniyle hiç bşicikler olmaz inşallah sağsağlim bir kucağımıza alalım bebeklerimizide çok evham yaptık ondan tedirginiz böyle
İnşallah canım doktor falan çok rahatlatıcı konuştu ama gelde bana anlat 3 hafta çıkacak sonuçlar bekliyoruz bakalim

Yaptırdıktan amniyosentez bakalım 3 hafta sonra çıkacakmis sonuç zorlu bi 3 hafta bizi bekliyo inşallah sonuçlar güzel cikar
anladım canım ..umarım bir sıkıntı çıkmaz sıkma canını strese sokma kendini bebek etkilenir..bu üç hafta düşünmemeye çalış ..inşallah tertemiz çıkar sonucun

Saolasin..bn hep erkk hissediyordum..ayin 2 sinde tahminin etti ama solemedi bida geldiginde solim dedi.. haftaya cmt gidicem nasipse..ama pers gunu baska bi dr gittim o back arasini gormedi uykuda yakaladik dedi.. emin olmamakla birlikte kiz gibi dedi canim
Hayirlisi olsun canim Allah saglik sihhat versinde gerisi onemli değil ogrendiginde bzimle paylasmayi unutma :)

Benim tüm evim kokuyor sanki. Cam kapı açıyorum yok gitmiyor. Gecede kurtulsak. Artık çoğu kişinin bitti aslında ama bizimki çok uzadi
Evet cogunun gecti benim sukur evimin her yeri kokuyordu suan mutfakta kaldi bir turlu gecmiyor ordanda ne zaman geccek bilmiyorum ama artk evimde rahat dolanmak biseyler pisirmek istiyorum :(

Kizlar ton baligi yiyormusunuz ?? Kimi yenir kimi yenmez dio kafam karisti.

Back