Tam pozisyonda gördü ise yanılma olmaz bnce ama doktor a bağlı cnmbanada o zaman demişti kıza benziyo diye acaba yanılma olabilir mi 8 haziranda gideceğim tekrar
Aynen evde olduğumda ben de hep suyla uğraşıyorumah esircim sorma yanıyorum ateş gibi uyku bile uyuyamıyorum bol bol duş ve balkon yıkıyorum sıcaktan :)
Almaz miyim hiç bi bulsamO yaylaya benide alin giderken buralari cok sicak bunaliyirum
İNŞALLAH DARISI BANA MERAKLA BEKLIYORUM O GÜNLERI BELKIDE SABAHLARI HÜZÜNLÜ SLOV DİNLİYORUM BENIM OĞLANIN DA TEKME ATASI KALMIYORGunaydin kizlarrr ben müzik esliginde oğlumun tekmelerini dinliyorum icim kipir kipir cok mutluyumm insallah en yakin zamanda sizlerde bu duyguyu yasarsinizz huzurlu güzel birgün gecirmeniz dilegimleee
BENDEDE OLDU AYNI AGRI CNM SOL DA NEDEN ACABABenm kızda da tık yok gerçi kızlar geç oynarmış ama ne bilim merak ediyorum işte
Bi de iki gündür sol tarafta bi sancı tarzı bişey var sızlıyor nedense bilemedim
Bilmiyorum ki ya bebek solda mı dicem ama kese elime tam ortada gelio anlamadım sebebiniBENDEDE OLDU AYNI AGRI CNM SOL DA NEDEN ACABA
Cnm bende muzige tepki verdiklerine inanmamistim tvde rastgele bi muzik cikti bebegimin vurdugunu hissettim daha sonra bende hareketli bi parca actim uzun bi sure dinledim tekmislerini :) darisi tüm annislerin basina :)İNŞALLAH DARISI BANA MERAKLA BEKLIYORUM O GÜNLERI BELKIDE SABAHLARI HÜZÜNLÜ SLOV DİNLİYORUM BENIM OĞLANIN DA TEKME ATASI KALMIYORYAVRUCAGIN ÇÜNKÜ HİÇ TIK YOK
aminnnn inşallah cnmmm dört gözle bekliyoruzCnm bende muzige tepki verdiklerine inanmamistim tvde rastgele bi muzik cikti bebegimin vurdugunu hissettim daha sonra bende hareketli bi parca actim uzun bi sure dinledim tekmislerini :) darisi tüm annislerin basina :)
acaba büyüyor rahım ondan mı sonuçta bebeklerde büyüyor artık cnmBilmiyorum ki ya bebek solda mı dicem ama kese elime tam ortada gelio anlamadım sebebini
Ben magazada calisiyodum canim gubde 8 saat ayakta duruyodum uzanma tasima derken aksamlari evde oluyodum o yuzden yoksa evde cok sikiliyorunBENDE ALMADIM DAHA CANIM :) BAN ÇALISIYORUM AMA HALIMDEN SIMDILIKTE SIKAYETCI DEGILIM SONU NASIL OLACAK BAKALIM:)
Benim avuclarimda cok yaniyor sendede oluyormuAlmaz miyim hiç bi bulsam
Benimde kac haftadir hissedebiliyorum ama muziklere tepki verirmi hic denemedim ggerci daha kucuk amaCnm bende muzige tepki verdiklerine inanmamistim tvde rastgele bi muzik cikti bebegimin vurdugunu hissettim daha sonra bende hareketli bi parca actim uzun bi sure dinledim tekmislerini :) darisi tüm annislerin basina :)
Benimde kac haftadir hissedebiliyorum ama muziklere tepki verirmi hic denemedim ggerci daha kucuk amaCnm bende muzige tepki verdiklerine inanmamistim tvde rastgele bi muzik cikti bebegimin vurdugunu hissettim daha sonra bende hareketli bi parca actim uzun bi sure dinledim tekmislerini :) darisi tüm annislerin basina :)
Verir cnm dene hatta klasik muzikler bebegi rahatlatiyormus haberlerde duymustum :)Benimde kac haftadir hissedebiliyorum ama muziklere tepki verirmi hic denemedim ggerci daha kucuk ama
Merhaba kızlar 3 gündür çok kötüyüm 3 lu yaramadı değerleri normal çıkmadi bugün amniyosentez yaptırdık risk düşük dediler ama huzursuzum genede dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?