15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

ah esircim sorma yanıyorum ateş gibi uyku bile uyuyamıyorum bol bol duş ve balkon yıkıyorum sıcaktan :)
Aynen evde olduğumda ben de hep suyla uğraşıyorum
Akşam da kelebek sinek rahatsız oldugum için balkonu açamıyorum
Sürekli rüzgarda oturmak istiyorum

Gunaydin kizlarrr ben müzik esliginde oğlumun tekmelerini dinliyorum icim kipir kipir cok mutluyumm insallah en yakin zamanda sizlerde bu duyguyu yasarsinizz huzurlu güzel birgün gecirmeniz dilegimleee

Gunaydin kizlarrr ben müzik esliginde oğlumun tekmelerini dinliyorum icim kipir kipir cok mutluyumm insallah en yakin zamanda sizlerde bu duyguyu yasarsinizz huzurlu güzel birgün gecirmeniz dilegimleee
İNŞALLAH DARISI BANA MERAKLA BEKLIYORUM O GÜNLERI BELKIDE SABAHLARI HÜZÜNLÜ SLOV DİNLİYORUM BENIM OĞLANIN DA TEKME ATASI KALMIYOR YAVRUCAGIN ÇÜNKÜ HİÇ TIK YOK

Benm kızda da tık yok gerçi kızlar geç oynarmış ama ne bilim merak ediyorum işte
Bi de iki gündür sol tarafta bi sancı tarzı bişey var sızlıyor nedense bilemedim

İNŞALLAH DARISI BANA MERAKLA BEKLIYORUM O GÜNLERI BELKIDE SABAHLARI HÜZÜNLÜ SLOV DİNLİYORUM BENIM OĞLANIN DA TEKME ATASI KALMIYOR YAVRUCAGIN ÇÜNKÜ HİÇ TIK YOK
Cnm bende muzige tepki verdiklerine inanmamistim tvde rastgele bi muzik cikti bebegimin vurdugunu hissettim daha sonra bende hareketli bi parca actim uzun bi sure dinledim tekmislerini :) darisi tüm annislerin basina :)

Kizlar bugun anneme yakin bi hast dr gittim agrim vardi..kendi dr degil yani.. sansima bebegim uyuyodu.. bacak arasinu goremedim dedi uyudugu icin emin olmamakla birlikte.. kiz dedi .. ben hic kiz hisetmiodum ama baklim :) haftaya kendi dr um ne dicek :)

Cnm bende muzige tepki verdiklerine inanmamistim tvde rastgele bi muzik cikti bebegimin vurdugunu hissettim daha sonra bende hareketli bi parca actim uzun bi sure dinledim tekmislerini :) darisi tüm annislerin basina :)
aminnnn inşallah cnmmm dört gözle bekliyoruz

BENDE ALMADIM DAHA CANIM :) BAN ÇALISIYORUM AMA HALIMDEN SIMDILIKTE SIKAYETCI DEGILIM SONU NASIL OLACAK BAKALIM:)
Ben magazada calisiyodum canim gubde 8 saat ayakta duruyodum uzanma tasima derken aksamlari evde oluyodum o yuzden yoksa evde cok sikiliyorun

Benimde kac haftadir hissedebiliyorum ama muziklere tepki verirmi hic denemedim ggerci daha kucuk ama

Benimde kac haftadir hissedebiliyorum ama muziklere tepki verirmi hic denemedim ggerci daha kucuk ama

Ay bu sabah kalktim sok gecirdim dun pek birsey yiyemedim bu sabah ilk defa 700 gram fazla cijtim hic almamistim simdiye kadar butun morelim bozuldu

Merhaba kızlar 3 gündür çok kötüyüm 3 lu yaramadı değerleri normal çıkmadi bugün amniyosentez yaptırdık risk düşük dediler ama huzursuzum genede dua edin bana

Merhaba kızlar 3 gündür çok kötüyüm 3 lu yaramadı değerleri normal çıkmadi bugün amniyosentez yaptırdık risk düşük dediler ama huzursuzum genede dua edin bana

gönlünü ferah tut .akraba evliliği yada hamilelik başlangıcında radyasyon gibi etkilere sahip değilsen hiç moralini bozma.rabbim bebeğini korusun sağlıklı birşekilde kucağına versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…