• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

BEN doktoruma sordum ne ye derim ne de yeme derim dedi ben canım cok istemişti 2-3 çatal tadına baktım çünkü normal balık yiyemiyorum çok tiksindim
saol cvp icin ya balik yiyin diolar ya bnde ondan acaba dedim yense ii mi olur kotumu bilemedim

Arkadaşlar asi ya gittim yapmadılar asi hemşire bebeğini hissetmeden yaomayalim düşer filan bi sey olur sonra dedi dedim doktorun yolladı ama dedim dedi iki doz zaten dedi bi Şey değil yapılır ama beebgi riske atmyalim dokgumcularin gözü kara olur dedi biz yinede boyle yapalım dedi hissettiğinde gel dedi

kızlar bende bişe sorcam size şeker yüklemesi yaptırmalı mıyız yaptırmamalı mıyız? kafam karışık genelde yapılıyor risk yok diyorlar ama arkadaşım şeker yüklemesinden sonra hastaneye yatırıldı siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yaptırmasak sıkıntı olur mu?:KK64:

kızlar bende bişe sorcam size şeker yüklemesi yaptırmalı mıyız yaptırmamalı mıyız? kafam karışık genelde yapılıyor risk yok diyorlar ama arkadaşım şeker yüklemesinden sonra hastaneye yatırıldı siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yaptırmasak sıkıntı olur mu?:KK64:
BUĞÜN GİTTİM SAGLIK OCGINA AC GİTMİŞ OLSAM BANADA YAPACAKTI AMA YAPTIRMAM CANAN KARATAY BAS BAS BAĞIRIYOR KADIN TYAPTIRMAYIN DİYE:KK48:

BİRDE CNM SUNU DÜŞÜNMEK LAZIM YAPTIRINCA SIKINTI OLUR MU DİYE ESKIDEN SEKER YÜKLEMESI YOKTU BEN DOĞRU BULMUYORUM

Arkadaşlar asi ya gittim yapmadılar asi hemşire bebeğini hissetmeden yaomayalim düşer filan bi sey olur sonra dedi dedim doktorun yolladı ama dedim dedi iki doz zaten dedi bi Şey değil yapılır ama beebgi riske atmyalim dokgumcularin gözü kara olur dedi biz yinede boyle yapalım dedi hissettiği
Arkadaşlar asi ya gittim yapmadılar asi hemşire bebeğini hissetmeden yaomayalim düşer filan bi sey olur sonra dedi dedim doktorun yolladı ama dedim dedi iki doz zaten dedi bi Şey değil yapılır ama beebgi riske atmyalim dokgumcularin gözü kara olur dedi biz yinede boyle yapalım dedi hissettiğinde gel dedi
Cnm ne alakaymis ya kendisi kucuk bi cihazla bebegin kalp atisini dinleyecekti cocuk zaten ultrasonda hereket ediyor canli yani bana cok sacma geldi hem bende 16.haftada yaptirdim Allah a sukur bisey olmadi

Bendee yaptirmak istemiyorum ama cevremdekiler yaptir bisey olmuyor diyor birde bi arkadas seker yuklemesinden sonra cok kotu olmus bayilmis surekli mide bulantisi yasamis kesinlikle tek gitme seker yuklemesi yaptirmaya dedi insanin dengesi sasiyor dedi :((

Arkadaşlar asi ya gittim yapmadılar asi hemşire bebeğini hissetmeden yaomayalimQUOTE filan bi sey olur sonra dedi dedim doktorun yolladı ama dedim dedi iki doz zaten dedi bi Şey değil yapılır ama beebgi riske atmyalim dokgumcularin gözü kara olur dedi biz yinede boyle yapalım dedi hissettiğinde gel dedi
Beni bugün aradılar 26 haziran da gel dedi sat ı sordu ona göre hesapladı

Ben istemiyorum
Ama doktor daha böle bişeyden bahsetmedi

Yaptıran ve sorun olmayan da duydum
Ama gerekli bulmuyorum ya zaten testleri de istemiyorum ne bilim hepsi kafa karıştırıcı bnce

selam kızlar. herkes nasıl iyimi? ben buara bi tuhafim.gulerken agliyorum olur olmaz herseye.arada kasık agrilarim oluyo son bi bi haftadir.bole bıçak saplanir gibi iki buklum kaliyorum o an.anlik bisi.ayakta kaldığım zaman cok oluyo bu.yarina randevu aldım dr.umdan.insallah aslinda herseyimiz normaldir.endise ediyorum çok.

selam kızlar. herkes nasıl iyimi? ben buara bi tuhafim.gulerken agliyorum olur olmaz herseye.arada kasık agrilarim oluyo son bi bi haftadir.bole bıçak saplanir gibi iki buklum kaliyorum o an.anlik bisi.ayakta kaldığım zaman cok oluyo bu.yarina randevu aldım dr.umdan.insallah aslinda herseyimiz normaldir.endise ediyorum çok.
CANIM O BENDEDE VARDI ÇOK FECİ Bİ AĞRI BİLİRİM AMA DOKTORA GİTTİM BANA MAĞNEZYUM KALSİYUM YAZDA ÇOKKK ŞÜKÜR KRAM O AĞRILARDAN ESER YOK GİT İYİ OLUR DOKTORA

Hehehe gözün aydin canim net bi sekilde vurdugunu hissedince daha bi guzel olyor birde muzigi actiginda tepinme uzan onun tepinmesini dinle benim elim surekli karnimda hadi oğlum diyorum surekli saolsun oda beni kirmiyor cvp veriyo annesine :))
Ay benimkide ne zaman tepki verecek bana sindilik bilincsizce tepistigini dusunuyorum

Simdi size birsey soracam hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikken kan tahlillerim yapildi ilk doktordan sonra baska doktora gittik simdi ona devam ediyoruz ama kafami birsey kurcaliyor bu doktor simdiye kadar bana hic bir tahlil yapmadi her ay gottigimde ultrasonla bakiyor iyi diyor yolluyor iki aydir decavit die bir vitamine devam ediyorum yani insan demezmi bu kadinin birseyi eksikmi yada fazlami bir kontrol edelim kac aydir bakilmamis ona gore ilac yazim die kafam cok kurcalaniyor esime diyorum oda diyor ki doktor ozel muaynanesinde her sefer tahlil yapsa paragoz diyeceksiniz die ama ben guvensizim doktoruma su anda

Simdi size birsey soracam hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikken kan tahlillerim yapildi ilk doktordan sonra baska doktora gittik simdi ona devam ediyoruz ama kafami birsey kurcaliyor bu doktor simdiye kadar bana hic bir tahlil yapmadi her ay gottigimde ultrasonla bakiyor iyi diyor yolluyor iki aydir decavit die bir vitamine devam ediyorum yani insan demezmi bu kadinin birseyi eksikmi yada fazlami bir kontrol edelim kac aydir bakilmamis ona gore ilac yazim die kafam cok kurcalaniyor esime diyorum oda diyor ki doktor ozel muaynanesinde her sefer tahlil yapsa paragoz diyeceksiniz die ama ben guvensizim doktoruma su anda

canım bildiğim kadarıyla 24.haftadan sonra yenileniyor testler.

Back