- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Dun gulsenin sarkisinda tepindim benimkinden hic tepki yok aksam ustu yataga uzandim hareketlenmeye basladi ve ilk defa iki kez o kadar sert vurdu ki disardan bile elimi koyunca cok rahat hissettim sanirim benim tembelde beni dinliyor icerden koca gun napiyor die bende onuVerir cnm dene hatta klasik muzikler bebegi rahatlatiyormus haberlerde duymustum :)
15 gundur evdeyim bana 1 kilo olarak geri dondu keske rahat bir isim olsaydida calisabilseydim gerci onlar cikarttilar ama bende zor dayaniyordumhaklısın o zaman cnm magaza işi cok zor:)iyiy yapmıssın o zaman bol bol dınlen
Benim elim ayagim deli gibi yaniyor doktora dedim normal dedi ama bana hic normal gelmiyirYok cnm yanma hissetmedim hiç
Sevindim senin adina saglik gibisi yokKizlar bugun kontrolum vardi cok sukur tahlillerim temiz cikti bebisiminde organlari gelismis boyu 21cm kilosu 275 gr oglumu videoya cektik surekli izliyorum bidaki kontrol bi ay sonra nasil beklicem bilmiyorum :)
Ben tatli badem yagi almustim bimde falanda satiliyir simdilik bir seyim yok ama vucudum catlaga musaitkızlar bi de çatlak için hangı bademyağı acı mı tatlı mı
Sebep ne olabilir acabaBenim elim ayagim deli gibi yaniyor doktora dedim normal dedi ama bana hic normal gelmiyir
Bnm de müsait ama yine de denicemBen tatli badem yagi almustim bimde falanda satiliyir simdilik bir seyim yok ama vucudum catlaga musait
aaa aaa benim çatladı bile kızlar karnımda kırmızı kırmızı 2 çizgi bana gülümsüyo :) amma olsun kuzucuğumun hatırası olacak onlar :)Bnm de müsait ama yine de denicem
Hehehe gözün aydin canim net bi sekilde vurdugunu hissedince daha bi guzel olyor birde muzigi actiginda tepinme uzan onun tepinmesini dinle benim elim surekli karnimda hadi oğlum diyorum surekli saolsun oda beni kirmiyor cvp veriyo annesine :))Dun gulsenin sarkisinda tepindim benimkinden hic tepki yok aksam ustu yataga uzandim hareketlenmeye basladi ve ilk defa iki kez o kadar sert vurdu ki disardan bile elimi koyunca cok rahat hissettim sanirim benim tembelde beni dinliyor icerden koca gun napiyor die bende onu
Evet cnm sagol tum hamilelerden guzel haberler aliriz insallah sabah diger topiclerde annelerin dogum hikayelerini okudum hem agladim hemde korktum valla nasil olcak diye :)) insallah bizlerde burdan paylasiriz dogum hikayelerimizi bebislerimizin buyume asamalarini :)Sevindim senin adina saglik gibisi yok
Saolasin..bn hep erkk hissediyordum..ayin 2 sinde tahminin etti ama solemedi bida geldiginde solim dedi.. haftaya cmt gidicem nasipse..ama pers gunu baska bi dr gittim o back arasini gormedi uykuda yakaladik dedi.. emin olmamakla birlikte kiz gibi dedi canimMasallah cnm cinsiyet belli oldumu :)
Yaptırdıktan amniyosentez bakalım 3 hafta sonra çıkacakmis sonuç zorlu bi 3 hafta bizi bekliyo inşallah sonuçlar güzel cikarcanım amniyosentez kesin sonuç veriyor diye biliyorum bebğin dna sına bakıyorlar sonuçta..olasılıklar üzerinden konuşmamalı bence doktorun
İnşallah canım doktor falan çok rahatlatıcı konuştu ama gelde bana anlat 3 hafta çıkacak sonuçlar bekliyoruz bakalimiiçini ferah tut canımcım Rabbimin izniyle hiç bşicikler olmaz inşallah sağsağlim bir kucağımıza alalım bebeklerimizide çok evham yaptık ondan tedirginiz böyle
anladım canım ..umarım bir sıkıntı çıkmaz sıkma canını strese sokma kendini bebek etkilenir..bu üç hafta düşünmemeye çalış ..inşallah tertemiz çıkar sonucunYaptırdıktan amniyosentez bakalım 3 hafta sonra çıkacakmis sonuç zorlu bi 3 hafta bizi bekliyo inşallah sonuçlar güzel cikar
Hayirlisi olsun canim Allah saglik sihhat versinde gerisi onemli değil ogrendiginde bzimle paylasmayi unutma :)Saolasin..bn hep erkk hissediyordum..ayin 2 sinde tahminin etti ama solemedi bida geldiginde solim dedi.. haftaya cmt gidicem nasipse..ama pers gunu baska bi dr gittim o back arasini gormedi uykuda yakaladik dedi.. emin olmamakla birlikte kiz gibi dedi canim
Evet cogunun gecti benim sukur evimin her yeri kokuyordu suan mutfakta kaldi bir turlu gecmiyor ordanda ne zaman geccek bilmiyorum ama artk evimde rahat dolanmak biseyler pisirmek istiyorumBenim tüm evim kokuyor sanki. Cam kapı açıyorum yok gitmiyor. Gecede kurtulsak. Artık çoğu kişinin bitti aslında ama bizimki çok uzadi
Bir sürü hatıra olacak bu gidişle yaaaa aaa benim çatladı bile kızlar karnımda kırmızı kırmızı 2 çizgi bana gülümsüyo :) amma olsun kuzucuğumun hatırası olacak onlar :)
Aynen canim en onemlisi saglik sihatli olmasi merakla bekliyoruz :)Hayirlisi olsun canim Allah saglik sihhat versinde gerisi onemli değil ogrendiginde bzimle paylasmayi unutma :)
BEN doktoruma sordum ne ye derim ne de yeme derim dedi ben canım cok istemişti 2-3 çatal tadına baktım çünkü normal balık yiyemiyorum çok tiksindimKizlar ton baligi yiyormusunuz ?? Kimi yenir kimi yenmez dio kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?