Ya kıyamam nasılsın oğlun nasıl iyimisiniz yaa çok heyecanlandım sme öyle diyince bende yarin gidicem doktora gözün aydın rabbim evlâdini size bagislasin[/QUOTE]amin cnm Rabbim senide kurtarsın inşallah bugün dunr gore iyiuiz ama kansızlık sorunum var basım ondan dönüyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun yoksa doktorun bu hafta sonu gibi dogurursun dedi ultrayon bakınca henemm almanız kazım dediCanim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu
amin cnm Rabbim senide kurtarsın inşallah bugün dunr gore iyiuiz ama kansızlık sorunum var basım ondan dönüyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun yoksa doktorun bu hafta sonu gibi dogurursun dedi ultrayon bakınca henemm almanız kazım dedi[/QUOTE]Ya kıyamam nasılsın oğlun nasıl iyimisiniz yaa çok heyecanlandım sme öyle diyince bende yarin gidicem doktora gözün aydın rabbim evlâdini size bagislasin
Anladım hayırlısı olsun canım önemli olan sağlıklı olmanız erkenden muda le edilmiş amin bakalım bizin durun nasıl yarin görücez bu hafta bende doğurabilirim zaten sezeryan oluç ak bakalım hayırlısı endişeliyim[/QUOTE]_esost: 43138519 .!.:amin cnm Rabbim senide kurtarsın inşallah bugün dunr gore iyiuiz ama kansızlık sorunum var basım ondan dönüyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun yoksa doktorun bu hafta sonu gibi dogurursun dedi ultrayon bakınca henemm almanız kazım dedi
Korkma cnm bakanin varsa kolay atlatisin am bol su iç ağrı olmaması için baş agrisi[/QUOTE]Anladım hayırlısı olsun canım önemli olan sağlıklı olmanız erkenden muda le edilmiş amin bakalım bizin durun nasıl yarin görücez bu hafta bende doğurabilirim zaten sezeryan oluç ak bakalım hayırlısı endişeliyim
Pazartesi doğuma gidiyorum canım sen nasılsın bebeğin nasilKızlar ne durumdasınız
Tam okuyamadım bi kaç sayfa vardı
Kimler bebişini aldı kucağına
Doğumu bekleyenler gün verdi mi Dr larınız
Biz iyiyiz şükür emzirme çabaaları uğraşıyorum ölePazartesi doğuma gidiyorum canım sen nasılsın bebeğin nasil
Esirr dogurdun muu..Allah bagislasin canim cok sevindim...Rabbim hyrli uzun omur vrsin..Biz iyiyiz şükür emzirme çabaaları uğraşıyorum öle
Pazartesi doğum dediğin günü belli ise Sezaryan o zaman öle mi
Herşeyin hazır mı
Evet sezerYan. Olucak hazır canım hrSeyBiz iyiyiz şükür emzirme çabaaları uğraşıyorum öle
Pazartesi doğum dediğin günü belli ise Sezaryan o zaman öle mi
Herşeyin hazır mı
Biraz erken oldu canmEsirr dogurdun muu..Allah bagislasin canim cok sevindim...Rabbim hyrli uzun omur vrsin..
Hadi bakalm hayırlısıEvet sezerYan. Olucak hazır canım hrSey
Amiinn canım gözün aydın neyin oldu nasilsinizkızlarrr bende yavrumu aldım kucağıma sezeryanla darısı sizin başınıza
Belden istiyorum doktor bisey demedi ama bakalım duruma gore canım heyecanliyim bugün gel dedi ama ben dedim ptsi geliyim hastaydım biraDa bebeğimi görünce napcam çok.merak ediyorum onu duygulanıyorum şimdiden değişik duygular icindeyimHadi bakalm hayırlısı
Genel mi olacak belden mi
Heyecanlı misin
Erken mi.oldu canım senin nasılsın bebegin NasılKızlar bende pazardogum yaptım normal dogum oldu. Kızıma kavustum sukurlrr olsun. Darısı sizin basınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?