• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Benm odam tek kişilikti karşı odam çift
Kanama aşırı olmadı galiba ama ben rahatsız oldugum için ayağa kalktıkça değiştirdim bezi
Hastane vermiyor bez
Yanımda tek kişi kaldı zaten bi tane yatırılabilir koltuk oluyor
cevap için teşekkür ederim canım çok şükür kurtuldun darısı da bizlere inşallah bebişin memeyi tutmaya başladı mı canım dikkat et aç kalıpta sarılık olmasın ememiyorsa mama ver geçici olarak canım

Kızlar, perşembe sabah doğum yaptım; cumartesi akşamı sütüm kesildi bir anda :( Gece on ikide nöbetçi eczane bulup mama aldık, ama beni emsin istiyorum, moralim çok bozuldu...

Kızlar, perşembe sabah doğum yaptım; cumartesi akşamı sütüm kesildi bir anda :KK43: Gece on ikide nöbetçi eczane bulup mama aldık, ama beni emsin istiyorum, moralim çok bozuldu...
Canım gözün aydın üzülme ya artik herşey çok gelişti çocukların çoğu mamayla büyüyo gayet de sağlıklı oluyolar egr sütun gelmiyorsa mamayla beslensin büyüsün kuzun

Canım gözün aydın üzülme ya artik herşey çok gelişti çocukların çoğu mamayla büyüyo gayet de sağlıklı oluyolar egr sütun gelmiyorsa mamayla beslensin büyüsün kuzun
Sütüm bugün öğlen itibari ile az da olsa gelmeye başladı. Sağ göğüs ucum yara oldu, kanıyor, krem sürdüm, soldan emziriyorum. Umarım düzelir, ilkinde de 36 günlükken anne sütü yanında mama desteğine başlamıştım. Bunda benim sütümü alsın istiyorum. Daha 2 günlük bebişim...

M
Kızlar, perşembe sabah doğum yaptım; cumartesi akşamı sütüm kesildi bir anda :KK43: Gece on ikide nöbetçi eczane bulup mama aldık, ama beni emsin istiyorum, moralim çok bozuldu...
Morelini bozms cnm sabirla vermeye bak sütün gelir insallah bol sıvı tüketmeye bak hayirli olsun bu arada rabbim analı babalı büyütsün;)

Arkadaslar ne güzel çoğu annemiz bebeklerini kucağına aldı ve ben çevredeki herkese doğum yaptı ben hala beklemwdeyim benim gibi olanlar varmi bekleyiş nasıl gidiyor sizde bende can sıkıcı

Arkadaşlar birde suyu gelen anneler suyunuz
yoğun bir sekildem i geldi benim güniiçinde camasirim sürekli ıslanıyor ama çokyyoğun değil doktora gitmelimiyim yoğun oluyom s durmuyor mmuş öyle mi

Arkadaşlar birde suyu gelen anneler suyunuz
yoğun bir sekildem i geldi benim güniiçinde camasirim sürekli ıslanıyor ama çokyyoğun değil doktora gitmelimiyim yoğun oluyom s durmuyor mmuş öyle mi
herkesin bir olmazki canım benim arkadaşımın 2 gün boyunca yavaş yavaş aktı sen git bir doktora

Arkadaslar ne güzel çoğu annemiz bebeklerini kucağına aldı ve ben çevredeki herkese doğum yaptı ben hala beklemwdeyim benim gibi olanlar varmi bekleyiş nasıl gidiyor sizde bende can sıkıcı
Valla canım artik doğursam da bitse diyorum inanki heryerin ağrıyor. Zor geciyo kendimi bike taşıyamıyorum artik hareket edemiyorum semsert ve inmiyo aşağı . Hayırlısıyla geçsin bu haftada bakalım duruma gore doktor ne diyecek. Bide sinüzit oldum grip gibi boğazım fena bugun hic iyi deilim

Doktor bana da carsamba sezaryane alalim dedi bebek donmedigi icin 38+5 olmus oluyor yani 39,haftam ama bej beklemek istiyorum cunku sancim falan yok bebegim de 3 kg ,doktor sancim acilmam olursa daha zor olacagini soyledi ,cuma gunu sezaryen olmayi dusunuyorum,siz ne dersiniz beklemelimiyim

Doktor bana da carsamba sezaryane alalim dedi bebek donmedigi icin 38+5 olmus oluyor yani 39,haftam ama bej beklemek istiyorum cunku sancim falan yok bebegim de 3 kg ,doktor sancim acilmam olursa daha zor olacagini soyledi ,cuma gunu sezaryen olmayi dusunuyorum,siz ne dersiniz beklemelimiyim
Canım benim doktor 23unu doldursun yani 9 ayini dedi erkek çocuğu ben erkende alırım ama dedi sonra sknti oluyo dedi sandım yok açılma falan bakmadı zaten suyu iyi dedi bebek hareketlerini De hissediyorum ben cuma kontrole gidip pztsiye gün verir diye düşünüyorum cumaya kadar bekleyelim dedi ama

"batuna_86, post: 43097003, member: 587077"]banada bol bol dua edin arkadaşlar ben yarın hastaneye yatıyorum salı sabah sezeryan olacağım[/QUOTE]
Hayirli doğumlar canım Rabbim sağ salim almayı nasip etsin bende salı kontrole gidecegim çok heyecanliyim ne diyecek ama suyum azalıyor gibi geliyor bana sürekli ıslanıyor un ama yoğun degil

Valla canım artik doğursam da bitse diyorum inanki heryerin ağrıyor. Zor geciyo kendimi bike taşıyamıyorum artik hareket edemiyorum semsert ve inmiyo aşağı . Hayırlısıyla geçsin bu haftada bakalım duruma gore doktor ne diyecek. Bide sinüzit oldum grip gibi boğazım fena bugun hic iyi deilim
aynen bende öyle yasadigimi bile düşünemez haldeyim çokaağırlık veriyor yurutmuyor bile beni Rabbim kurtarsın ikimizide çevrede kimse kalmadı bi bennkaldim dogurmayan bende normal diye beklemwdeyim bakalım insalalh bubhafta doğarlar;)

cevap için teşekkür ederim canım çok şükür kurtuldun darısı da bizlere inşallah bebişin memeyi tutmaya başladı mı canım dikkat et aç kalıpta sarılık olmasın ememiyorsa mama ver geçici olarak canım
Zaten göğüs ucu yok mecbur mama içio da dün pompa ile yaptm bugün de silikon uç alcm

Gelir cnm yavaş yavaş bn de mama karşıtı idim ama yeter ki onlar ii olsn hem stres yapma dinlen su iç Allah rızkını verir

Back