Ne durumdasın cnmKızlar hastaneye yatisim yapıldı bebeğinin suyu azalmış 2 cmde açılmam var bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri
- Konu Sahibi Seebneem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Aralık 2014
- 100
- 34
- 48
Benim bir haftadir sancim var olabiliyormus boyle yerimden kalkamiyorum pek genelde yatıyorum ama buna rağmen kizimda hala bi tik yok senin nasil geciyor canimAy çok sevindim tek kalmadığıma zaman geçiyo artık sende durumlar nasıl
- 31 Aralık 2014
- 100
- 34
- 48
Bennnnnn sanci var bi haftadir ama ortada çocuk yokKızlar doğum yapmayan var mı
gecen düşündüm de 9 ayda ne cok sey paylaştık Allah hiçbirimizi ayırmasın evladından
90, post: 43298414, member: 648935"]Benim bir haftadir sancim var olabiliyormus boyle yerimden kalkamiyorum pek genelde yatıyorum ama buna rağmen kizimda hala bi tik yok senin nasil geciyor canim[/QUOTE]
Normql Dogum mu olacak canim bende iaterdim normal normal da olacakti beklerken acilen ameliyat olduk ama cabuk toparlandik bendede agrilar senjnki gibidi insallah sag salim bebeginizi alirsiniz insallah
Normql Dogum mu olacak canim bende iaterdim normal normal da olacakti beklerken acilen ameliyat olduk ama cabuk toparlandik bendede agrilar senjnki gibidi insallah sag salim bebeginizi alirsiniz insallah
- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
03.11.2015 cagriKızlar müsait olduğunuzda bebişlerin doğum tarihlerini ve isimlerini yazar mısınız
- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
3 gün yattım çıktım canım bugün oğlumu aldım kucağıma çok sukurNe durumdasın cnm
Çevresi uyusuk sert tuhaf yaya kızlar sizde durumlar nasıl benim ameliyat kesimin altında yumurta gibi şişlik oldu sezeryan oldum fıtık gibi bişi çıktı ben eve geldiğimden beri hiç dinlenemedim gelen giden çocuk hep kucağımda sizin ameliyat kesiniz ne durumda?
İz geçirici krem kullanıyor musun sen
aman
Bnm de sol bacağım kötü aniden sertleşio hareket edemiyorum iğne yi nereye denk getirdilerse
- 9 Nisan 2014
- 188
- 48
- 48
- 35
Selam kızlar hemen hemen herkes doğum yaptı yavrularımızı aldık kulağımıza benin oğlan zor emiuo yani ağlıyo sütüm akıyo az emince de uyuo ilk 3 4 gün sütüm azdı memeyi tutamadı mama verdik şimdide sanki meme emmek zor ya gidiyo kan ter içinde kaliorum memeyi tutama kadar bazende hemen emiuo sizler ne durumdasınız ağlaması çok üzüyo beni
Çok şükür sütüm geliyor artık. 15 gün kontrolünde doktor, günde bir kez gece verdiğim mamayı da kesmemi istedi, anne sütü yetiyor bebeğe dedi. Kestim ve sadece anne sütü ile besliyorum.Gelir cnm yavaş yavaş bn de mama karşıtı idim ama yeter ki onlar ii olsn hem stres yapma dinlen su iç Allah rızkını verir
aynen bir tuhaf yaa 2 tane yumurta gibi şişliğim var yaa tam dikişlerimin ucunda yeride yok iz geçirici krem kullanmıyorum beldenmi oldun sen canımÇevresi uyusuk sert tuhaf ya
İz geçirici krem kullanıyor musun sen
aman
Bnm de sol bacağım kötü aniden sertleşio hareket edemiyorum iğne yi nereye denk getirdilerse
Ya benim de sol uç tarafında kanama olmuş şimdi, 20 gün oldu doğum yapalı. Umarım bir şey olmazya kızlar sizde durumlar nasıl benim ameliyat kesimin altında yumurta gibi şişlik oldu sezeryan oldum fıtık gibi bişi çıktı ben eve geldiğimden beri hiç dinlenemedim gelen giden çocuk hep kucağımda sizin ameliyat kesiniz ne durumda?
Evet cnm beldenaynen bir tuhaf yaa 2 tane yumurta gibi şişliğim var yaa tam dikişlerimin ucunda yeride yok iz geçirici krem kullanmıyorum beldenmi oldun sen canım