• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kızlar müsait olduğunuzda bebişlerin doğum tarihlerini ve isimlerini yazar mısınız

E="esiiir, post: 43279512, member: 485152"]Kızlar müsait olduğunuzda bebişlerin doğum tarihlerini ve isimlerini yazar mısınız[/QUOTE]
Canim 20 ekim de doğdu adı ahmet koyduk;)

90, post: 43298414, member: 648935"]Benim bir haftadir sancim var olabiliyormus boyle yerimden kalkamiyorum pek genelde yatıyorum ama buna rağmen kizimda hala bi tik yok :KK70: senin nasil geciyor canim[/QUOTE]
Normql Dogum mu olacak canim bende iaterdim normal normal da olacakti beklerken acilen ameliyat olduk ama cabuk toparlandik bendede agrilar senjnki gibidi insallah sag salim bebeginizi alirsiniz insallah;)

OTE="esiiir, post: 43279512, member: 485152"]Kızlar müsait olduğunuzda bebişlerin doğum tarihlerini ve isimlerini yazar mısınız[/QUOTE]
5.10.15 :) kuzey Çınar :)

Merhaba kızlar 2 saat önce suni sancıyla oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz Allah hepimizin yavrusunu bağışlasin

ya kızlar sizde durumlar nasıl benim ameliyat kesimin altında yumurta gibi şişlik oldu sezeryan oldum fıtık gibi bişi çıktı ben eve geldiğimden beri hiç dinlenemedim gelen giden çocuk hep kucağımda sizin ameliyat kesiniz ne durumda?

ya kızlar sizde durumlar nasıl benim ameliyat kesimin altında yumurta gibi şişlik oldu sezeryan oldum fıtık gibi bişi çıktı ben eve geldiğimden beri hiç dinlenemedim gelen giden çocuk hep kucağımda sizin ameliyat kesiniz ne durumda?
Çevresi uyusuk sert tuhaf ya
İz geçirici krem kullanıyor musun sen

aman
Bnm de sol bacağım kötü aniden sertleşio hareket edemiyorum iğne yi nereye denk getirdilerse

Selam kızlar hemen hemen herkes doğum yaptı yavrularımızı aldık kulağımıza benin oğlan zor emiuo yani ağlıyo sütüm akıyo az emince de uyuo ilk 3 4 gün sütüm azdı memeyi tutamadı mama verdik şimdide sanki meme emmek zor ya gidiyo kan ter içinde kaliorum memeyi tutama kadar bazende hemen emiuo sizler ne durumdasınız ağlaması çok üzüyo beni:KK43:

Gelir cnm yavaş yavaş bn de mama karşıtı idim ama yeter ki onlar ii olsn hem stres yapma dinlen su iç Allah rızkını verir
Çok şükür sütüm geliyor artık. 15 gün kontrolünde doktor, günde bir kez gece verdiğim mamayı da kesmemi istedi, anne sütü yetiyor bebeğe dedi. Kestim ve sadece anne sütü ile besliyorum.

Çevresi uyusuk sert tuhaf ya
İz geçirici krem kullanıyor musun sen

aman
Bnm de sol bacağım kötü aniden sertleşio hareket edemiyorum iğne yi nereye denk getirdilerse
aynen bir tuhaf yaa 2 tane yumurta gibi şişliğim var yaa :( tam dikişlerimin ucunda yeride yok iz geçirici krem kullanmıyorum beldenmi oldun sen canım

Ya benim de sol uç tarafında kanama olmuş şimdi, 20 gün oldu doğum yapalı. Umarım bir şey olmaz :(

Back